Efrosnatalita’s Blog

Efrosnatalita’s BlogEfrosnatalita’s Blog


acesta este un blog de dialog
RSS posts

Personale


Comenteaza





Relevanți de ziua lor. De ce instituțiile publice din Moldova trebuie să inspire și motiveze angajații.
În câteva zile va fi Ziua funcționarului public, știți voi, oamenii ăia, care intră de dimineață prin birourile statului și fac ca „motoarele” să se pornească. Cu o relevanță uriașă pentru un stat de drept, dar blamați de multe ori, de cei aflați în sectorul real al economiei, funcționarii, în Moldova, de-a lungul celor 30Continuă lectura "Relevanți de ziua lor. De ce instituțiile publice din Moldova trebuie să inspire și motiveze angajații."
LIDERII MĂNÂNCĂ ULTIMII ȘI ÎNTOTDEAUNA SINGURI
Observați cum tot mai multă lume trece prin procese de conștientizare de sine. O fi fiind iluzia mea, din bula socială în care mă aflu, dar observ asta tot mai des, iar cea mai mare parte dintre conducătorii pe care i-am întâlnit, fie că sunt lideri de instituții guvernamentale, fie că sunt șefi de afaceriContinuă lectura "LIDERII MĂNÂNCĂ ULTIMII ȘI ÎNTOTDEAUNA SINGURI"
ESG: noua paradigmă în responsabilitatea socială corporativă
În ultimii ani, conceptul de ESG (Environmental, Social, and Governance) a devenit un punct focal pentru companii din întreaga lume, redefinind în mod fundamental responsabilitatea socială corporativă (CSR). Dincolo de simplele declarații de intenție, ESG propune un cadru structurat prin care organizațiile pot evalua și îmbunătăți activ impactul lor asupra mediului, societății și modului deContinuă lectura "ESG: noua paradigmă în responsabilitatea socială corporativă"
Comunicare se transformă, nevoia de #încrederea rămâne neschimbată
Mijlocul de martie m-a prins la București, la cea mai importantă conferință de comunicare – PR Summit, care adună greii industriei și pune pe tablă cele mai noi tendințe în materie de comunicare. Ei bine, Bucureștiul cu această ocazie devine neîncăpător și pentru moldovenii de la Chișinău, pe care dacă nu îi prinzi la Ștefan,Continuă lectura "Comunicare se transformă, nevoia de #încrederea rămâne neschimbată"
Îmblânzim sau nu Dragonul prin comunicare?
Tendințe pentru 2024 și cele 3 cuvinte care vor defini omul de comunicare Un 2024 cu turbulențe anunțate deja, peste 60 de campanii electorale în întreaga lume, AI-ul care își intră curajos în drepturi, o inflație care fără menajamente taie din bugetele de PR și o nevoie tot mai acută de autenticitate și conexiuni emoționaleContinuă lectura "Îmblânzim sau nu Dragonul prin comunicare?"
Cultura organizațională, Marea Resetare și noua eră a muncii în echipă
Începând cu anul 2020, diverse fenomene sociale, economice și politice ne-au cam bulversat cotidianul și ne-au schimbat ritmul de interacțiune cu schimbările. Confortul a fost subminat și înlocuit de o incertitudine continuă. Nu neapărat că am trăit armonios și liniștit până la asta, dar cel puțin, percepția despre confort a fost schimbată la 180 grade.Continuă lectura "Cultura organizațională, Marea Resetare și noua eră a muncii în echipă"
Suntem sau nu prieteni cu angajații?
Trăim cea mai antreprenorială eră, când oamenii dezvoltă echipe pe principiul asocierii voluntare, deși, selecția se întâmplă mai subtil sau evident, ne înconjurăm de oameni din dorința de a atinge „marele scop” împreună. Această călătorie prevede „stații” în care unii coboară, urcă alții noi, de unii ne despărțim forțat, de alții ni se face dorContinuă lectura "Suntem sau nu prieteni cu angajații?"
Eșecul echipelor este oglinda leadershipului
În lumea afacerilor, dar și în diverse aspecte ale vieții noastre, echipa este adesea considerată cheia succesului. Cu toate acestea, fenomenul de eșuare a echipelor este real și se întâmplă mai des decât ne-am aștepta. Ce anume determină eșuarea echipelor și care este rolul liderilor în prevenirea acestui „dezastru”? În 13 ani de comunicare, ultimiiContinuă lectura "Eșecul echipelor este oglinda leadershipului"
PASĂREA PE LIMBA EI PIERE SAU DE CE PROPRIILE CUVINTE GRĂBESC DECLINUL
În lumea complexă a vizibilității publice, imaginea unui lider este construită în egală măsură de cuvintele și gândurile pe care le verbalizează, cât și de acțiunile sale. De-a lungul istoriei, liderii politici au trecut prin crize de imagine semnificative din cauza declarațiilor scandaloase. Aceste momente ne arată cât de subțire este linia dintre retorică șiContinuă lectura "PASĂREA PE LIMBA EI PIERE SAU DE CE PROPRIILE CUVINTE GRĂBESC DECLINUL"
LEADERSHIP ETIC ÎN VREMURI DE TURBULENȚE DE VALORI
Într-o lume marcată de schimbări rapide, provocări complexe și o nevoie crescută de direcționare morală, conceptul de leadership etic devine din ce în ce mai relevant. De-a lungul istoriei, liderii au venit și au plecat, dar puțini au lăsat o amprentă durabilă asupra societății ca liderii etici. Astăzi, într-o eră în care principiile și valorileContinuă lectura "LEADERSHIP ETIC ÎN VREMURI DE TURBULENȚE DE VALORI"

Generat în 0.207 secunde.