Ştiri MD - Ştiri si Noutaţi bune de comentat ! Informeaza-te !

Ştiri MD - Ştiri si Noutaţi bune de comentat ! Informeaza-te !Ştiri MD - Ştiri si Noutaţi bune de comentat ! Informeaza-te !


StiriMD este un site/blog ce iti aduce cele mai fierbinti noutati din lume si Moldova . Nu fii indiferent ! Exprima-ti opinia ! COMENTEAZA !
RSS posts

Mass-media


Comenteaza

TechNews: iPhone 4s - de ce face de cumparat?
In octombrie s-a lansat mult asteptatul iPhone 4S (toti credeau ca va fi iPhone 5,dar asta e).Celebra companie producatorare de "minuni" a dezvoltat acest nou device mai mult in directia softwere decat hardwere.Iar noutatea cea mai mare e aplicatia SIRI. Aceasta aplicatie joaca rolul de un asistent personal. Apesi un buton si dictezi cu voce : Telefoneaza-l pe Jhon. Automat telefonul il apeleaza pe Jhon. Apoi dictezi "noteaza ca miine la 08.00 am o intilnire cu Steve" - indata telefonul ti-a programat-o. La fel, poti sa-l intrebi aproape orice : "Siri, care e temperatura aerului in Bucuresti?" - aplicatia cauta pe net si in 3 secunde iti arata toata prognoza meteo pe o saptamana.Faza misto e ca aplicatia are si simtul umorului, dese ori iti poate raspunde haios la unele intrebari. La fel, poti alege glasul aplicatiei : sa-ti raspunda un glas de barbat sau femeie, glas gros sau subtire , etc.E o aplicatie super-tare. Iată un review al iPhone 4S de pe youtube : CLICK AICI.
Mafia si Plahotniuc
Nu-i un secret ca Plahotniuc e mafiotul nr.1 in Moldova in acest moment. Toti stiu ca toata justitia si business-ul e sub controlul sau. Dar putini stiu ca el are probleme mari cu partenerii sau internationali. Nu cred ca toti stiu ca Vlad Plahotniuc are multi dusmani in Europa, care fac tot posibilul ca PD-ul si tot ce-i a lui Plahotniuc sa piarda orice scrutin posibil si sa aiba rezultate cat mai slabe in Moldova. La fel, acesti "parteneri europeni" vor sprijini pe oricine care ar strica imaginea clanului lui Plahotniuc.Cateva informatii care le stiu toti:- JurnalTV - finantat de germania. Fratii Popa sunt investitori cu banii germanilor.- PLDM are finantare si sprijin european. UE e deschisa spre PLDM si "inchisa" spre PD si PCRM. Filat nu odata a utilizat termenul de "partenerii europeni".Alte informatii nu putem sa le divulgam la moment.
Referendum 2010
Referendumul nu a avut loc , din cauza prezentii modeste la urne. Doar 30% din cetatenii cu drept de vot s-au prezentat la scrutinul din 5 septembrie ceea ce este insuficient pentru a declara pleibescitul - valid.Din cei 30% care au votat , 88% au votat PENTRU si 12% Contra .Doar 3% mai trebuiau ca referendumul sa treaca . StiriMD mentioneaza ca PCRM a boicotat referendumul si a indemnat toata lumea sa nu se prezinte la vot.
Presa europeana: Moldovenii sunt diferiți! Ei vor în Uniunea Europeană și pentru aceasta noi trebuie sa-i ajutam!
"Acum, după ce era războiului rece s-a terminat, micile state independente încearcă să vadă ce le poate oferi Vestul. Georgia a încercat să se miște către occident până la agresiunea rușilor, care au făcut Tbilisi să-și încheie călătoria în această direcție. Ucraina este prea mare, iar Belarus "este fericită" în brațele Moscovei. Dar, există o țară, care se potrivește portretului robot - Moldova. "Făcută sandwich" între Ucraina și România, cea mai săracă țară a Europei implementează acum un nou tip de politică. Nouă, cu gândirea spre vest, coaliția tânără de la Chișinău a înlocuit comuniștii de modă veche". Așa începe un articol publicat sâmbătă, 27 februarie, pe blogul internațional, Coffee House.Potrivit textului publicat de Daniel Korski, UE trebuie să ajute R. Moldova pentru a nu se întoarce la trecutul guvernării comuniste. "Ei vor să devină parte a Europei, ei vor să-și construiască propriul stat. Guvernul de la Chișinău a moștenit un deficit bugetar enorm, însă a reușit să-l reducă până la 7,8 % din PIB. Crucial, aceștia se pare că au învățat de pe seama greșelilor georgienilor. Guvernarea de la Chișinău nu încearcă să militarizeze conflictele interne, nu vor să fie antagonici cu Rusia, dar nici să adere la NATO", mai precizează autorul publicației engleze.
Publicite
Torrents Download
AU FOST NUMARATE 100% DIN VOTURI ! [REZULTATE]
Partidul Procente MandatePCRM - 44.69% - 48PPCD - 1.91% - 0AMN - 7.35% - 7PL - 14.68% - 15 PLDM - 16.57% - 18 PDM - 12.54% - 13PSD - 1.86% - 0PE"AV" - 0.41% - 0TOTAL :PCRM - 48OPOZITIA - 53torrents.ru
STIRE BOMBA : Marian Lupu a parasit astazi partidul comunistilor !
Fostul presedinte a parlamentului a cirticat dur PCRM-ul , acuzandui de destramarea societatii si a mai declarat ca nu vrea sa faca parte dintr-un partid unde se practica minciunile , santajul si teroarea. Aceste declaratii au fost facute astazi in cadru sedintii parlamentului . Marian Lupu a mai declarat ca nu va face parte din nici un partid in viitorul apropiat , dar nu va pleca de pe arena politica din Moldova.Stirea şoc la lasat pe Voronin fara cuvinte. In spatele "parlamentului" s-a aflat o ambulanta care a venit la chemarea personalului parlamenului.
20 de deputaţi moldoveni trebuie să renunţe la cetăţenia română
Un număr de 20 de deputaţi moldoveni care au primit mandate în urma alegerilor legislative din 5 aprilie vor trebui să renunţe până în 21 aprilie la cetăţenia română sau la cererea pe care au făcut-o pentru obţinerea cetăţeniei române, potrivit Comisiei Electorale Centrale de la Chişinau. În urma alegerilor legislative din 5 aprilile 2009, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), care a obţinut 49,48% din voturi, a primit 60 de mandate de deputat. Partidul Liberal (PL) şi Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) au primit câte 15 mandate, iar Alianţa "Moldova Noastră" (AMN) 11 mandate.Marţi, Comisia a anunţat că 20 de deputaţi deţin cetăţenia română sau au depus documentele pentru obţinerea cetăţeniei române. Până în data de 21 aprilie, aceştia trebuie să "confirme documentar" renunţarea la cetăţenia română sau la cererea de obţinere a cetăţeniei .Printre cei nominalizaţi, 11 deputaţi deţin cetăţenia română: Chirtoacă Dorin (PL), Fusu Corina (PL), Arhire Anatolie (PL), Brega Gheorghii (PL), Guţu Ana (PL), Nemerenco Valeriu (PL), Tănase Alexandru (PLDM), Vieru Călin (PLDM), Hotineanu Vladimir (PLDM), Cimpoi Mihai (AMN), Chepteni Valentin (AMN).Alţi 9 care deţin cetăţenia moldovenească au depus cerere pentru cea română: Hadîrcă Ion (PL), Lupu Ion (PL), Moldovanu Mihail (PL), Şleahtiţchi Mihail (PLDM), Agache Angel ( PLDM) , Balan Vasile (AMN), Colesnic Iurie (AMN), Bujor Leonid (AMN).Deputatul Platon Veaceslav (AMN) are cetăţenie rusă şi a depus cerere pentru cea română.Sursa: Unimedia

Generat în 0.209 secunde.