Blogul (ne)oficial al unui comunist inflacarat!

Blogul (ne)oficial al unui comunist inflacarat!Blogul (ne)oficial al unui comunist inflacarat!


Noroc la toti! Mi-am facut blog ca sa afle lumea direct de la sursa ce am eu de gand sa fac in Moldova noastra!
RSS posts

Politica si Politici


Comenteaza


Zdarova la toți ! Iaca a venit 1 mai, zi frumoasă tare. Anul ista nu s-o prinit cum am vrut, da pentru la anu, am grăit cu drugu meu și asa paradă am să fac, că o să afighească toți. Să vadă lumea șinei bunelu` Voronin. Trebuie să ne mai odihnim și noi oleacă că tare-i greu, mergem cu pațanii la un șașlîc la Nistru. Dacă ceva comentarii scriți mai jios că eu li citesc.
Rămân prezident
Iaca grele zile am avut, blea, cu opozitia asta și cu organizarea. Mai în scurt tot o ieși ciotka. Am 60 de mandate în parlament, ini mai trebuie 1. Poate-l găsesc, da poate nu. Văd că înshep să prindă la minte moldovenii iștia, blin. Noroc că Putin a zis că dacă sheva îmi trimite vertaliotul. Mai in scurt, treaba-i încă gre. Tre să mă mai sfătuiesc și după asta vă zic și vouă! Citire plăcută.
Asa mi-am antrenat pațanii!
Zdarova, hai sa va zic si vouă un mic secret, cum ne-am antrenat eu puscăriașii, provocatorii cum le zice opozitia!
Vreau sa-l intrec pe Hitler!
Zdarova patani! Iaca ce am pus la cale: mai in scurt am arestat vre-o mie de oameni. I-am pus pe buldogii mei sa-i bata si sa vire frica in voi, ca altfel vreti libertate, vreti tot felul de ... chestii. Lasa ca va invat eu!
Am făcut un plan cu Tkaciuc, muah
Mai in scurt asa, v-am zis ca vreau sa raman presedinte pentru a treia oara. Iaca acuma ma gandesc cum sa fac, pana una-alta, uitati-va ce declaratii am mai dat.
Conversatie telefonica Voronin-Putin
Voronin: Alo, Putină, aaaa, ba Puțin, Putin, tu esti ?Putin: alio, kto tam ?Voronin: Eto ea, Vladimir, din MaldovaPutin: aaa, da gavari narimalinom, rumanskii eazik, ci te lamești ?Voronin: A, da, da, acum eu sunt cu Rumania ca altfel zbor de la conducere! Da Vova, de ce ai zis ca-l ajuti pe Tarlev, la alegerile astea? Tu nu stii oare ce el e TareLevâi ?Putin: Aha, deci știi și româna, dar nu
Greaceanai se trage cu sania!
Astazi, Rusia a oprit gazul spre Uniunea Europeana. Preşedinţii de state şi şefii de Guvern şi-au încheiat prematur vacanţa pentru a rezolva problema energetică. Da eu, Voronin Vladimir am luat-o frumos pe Zina Grecianâi şi ne-am pornit în Austria. Vreau să mă odihnesc şi eu oleacă, băieţi, trebuie să înţelegeţi: "Merit o vacanţă!" Până ajung din Austria în Moldova, pe 9 ianuarie, rezolvă cumva
Coaliţia roş-oranj închide PRO TV-ul !
In curand vine Crăciunul – 25 decembrie. Şi dacă anul trecut am furat bradul lui Chirtoacă, anul acesta încă nu m-am hotărât ce să fac. Am auzit că ProTV-ul îi a lu' Filat şi tare m-a supărat omul acesta, aşa ca drept cadou am să-i închid postul de televiziune. Oricum am planuri măreţe pentru că am o brigadă de oameni la Partidul Comunist - unu şi unu. Am sa vii prezint pe toţi! Da acuma mă
Vladimir Voronyn are blog!
Eu, Vladimir Voronyn m-am tot gândit şi sâ mai fac ca moldovanu nostru, de rând s-o ducă mai ghini, şi iaca ne-am facut blog ca sâ-i spun tot şi am eu de gând cu Moldova asta a noastrî.

Generat în 0.226 secunde.