Pulpa de miel la cuptor
Mielutul este oaspetele de onoare pe masa traditionala de Pasti, probabil nu lipseste de pe masa crestinului, la fel cum nu lipseste pasca si ouale rosii. Astazi vreau sa ma impart cu o reteta extraordinara de miel. Aceasta carnita cu siguranta va deveni preferata voastra, este un adevarat deliciu! Lamaia si condimentele perfect neutralizeaza mirosul caracteristic mielului, carnea se primeste foarte aromata si moale. Va recomand sa serviti la mielut sepajul deosebit Individo – Rara Neagra, Malbec si Syrah, un vin intens, cu arome fine, sofisticate, ce se amesteca intre ele deosebit de subtil. Malbec-ul fructat si Syrah-ul condimentat, accentueaza nobletea Rarei Neagra, care predomina triumfatoare. Cu o culoare solemna si o personalitate complexa, acest vin cucereste cu fiecare inghititura, culminand spre final in nuante de piper negru si stejar. Ingrediente: 1 pulpa de miel de aproximativ 1.5kg 10 catei usturoi câte 3-4 crengute de rozmarin si cimbru proaspat 2 tulpini de telina 1 tulpina de praz 1 morcov mare 2-3 rosii Marinada pentru miel: 5 catei de usturoi 1 lingurita rozmarin uscat 1 lingurita oregano uscat 1 lingurita cimbru 1 lingurita busuioc 1 lingurita mix de piper 1 lingurita sare 1 lingurita usturoi uscat 1 lingurita menta uscata 1 […]Sursa
2019-04-19 17:08:26