Elena RobuGoogle Page Rank

 Elena Robu Elena Robu


blog de atitudine
RSS posts

Personale


Comenteaza

Octavian Țîcu îndeamnă cetățenii să boicoteze așa-zisa „eliberare”


Deputatul Blocului ACUM, istoricul Octavian Țîcu, îndeamnă cetățenii să declare boicot așa-zisei „eliberări”, marcată prin diferite evenimente, sub patronajul președintelui țării, Igor Dodon. „Oameni buni, stați acasă, ieșiți la natură, mergeți în vacanță și explorați peisajele țării, dedicați o zi copiilor și familiei… sunt o mulțime de-a modalități de a boicota minciuna zilei de astăzi!!! […] Articolul Octavian Țîcu îndeamnă cetățenii să boicoteze așa-zisa „eliberare” apare prima dată în ER News.
Informație utilă pentru moldovenii din Italia. Subiectul vizează permisele de conducere


Ambasada Republicii Moldova în Italia informează cetățenii că pe 8 august 2019 Republica Moldova a semnat cu Republica Italiană actul de modificare a Acordului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Italiene privind conversiunea permiselor de conducere, semnat la Roma la 27 noiembrie 2003 și intrat în vigoare la 23 iulie 2004, cu modificările ulterioare. […] Articolul Informație utilă pentru moldovenii din Italia. Subiectul vizează permisele de conducere apare prima dată în ER News.
Alertă din cauza centralei nucleare plutitoare a Rusiei: ”O catastrofă e foarte posibilă”


Rusia a lansat la apă prima sa centrală nucleară plutitoare, un experiment care este catalogat de către adversarii Kremlinului drept o bombă cu ceas. În timp ce Moscova se laudă cu acest tip de centrală că va asigura energie electrică regiunilor izolate din zona arctică, unii experți se tem că platforma poate fi distrusă de […] Articolul Alertă din cauza centralei nucleare plutitoare a Rusiei: ”O catastrofă e foarte posibilă” apare prima dată în ER News.
Candidații care au fost admiși la etapa finală a concursului pentru funcția de șef al Biroului Relații cu Diaspora


4 candidați au fost admiși la interviul pentru funcția de șef al Biroului Relații cu Diaspora, în cadrul concursului organizat de Cancelaria de Stat. Proba scrisă pentru selectarea candidaților la funcțiile de șef și șef-adjunct al Biroului Relații cu Diaspora (BRD) a avut loc pe data de 22 august 2019, se arată într-un comunicat de […] Articolul Candidații care au fost admiși la etapa finală a concursului pentru funcția de șef al Biroului Relații cu Diaspora apare prima dată în ER News.
(VIDEO) Un moldovean și un român filmaţi cum jefuiesc o femeie într-un parc din Torino (Italia)


Doi tineri au fost filmaţi în momentul în care jefuiesc o femeie care se relaxa pe o bancă, într-un parc din Torino, Italia. Cei doi au avut planul bine pus la punct, tânărul din Moldova fură telefonul, iar românul se preface că îl urmăreşte ca să-l prindă, transmite observator.tv. Imaginile au fost surprinse de camere […] Articolul (VIDEO) Un moldovean și un român filmaţi cum jefuiesc o femeie într-un parc din Torino (Italia) apare prima dată în ER News.
Klaus Iohannis: „Pactul Ribbentrop-Molotov a fost alianţa răului absolut”


„Pactul Ribbentrop-Molotov a fost alianța răului absolut”, a transmis Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Comemorării Victimelor Fascismului și Comunismului. Președintele României a catalogat actul ca fiind unul „las și mincinos”, ce a condus la „curmarea destinelor a milioane de oameni”, scrie observator.tv. Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis:  ”În urmă cu opt decenii a fost semnat […] Articolul Klaus Iohannis: „Pactul Ribbentrop-Molotov a fost alianţa răului absolut” apare prima dată în ER News.
Conațional găsit spânzurat în Italia: Suferea de depresie


Un bărbat român în vârstă de 44 de ani a fost găsit spânzurat la San Francesco al Campo, în imediata vecinătate a orașului Torino. Autoritățile italiene au emis ipoteza unei sinucideri, conaționalul nostru suferea de mai mult timp de depresie, conform Obiettivo News, citat de rotalianul com. Trupul neînsuflețit al românului a fost găsit de […] Articolul Conațional găsit spânzurat în Italia: Suferea de depresie apare prima dată în ER News.
Discursul premerului Maia Sandu în cadrul evenimentului de comemorare a victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare


Direcția comunicare și protocol al Guvernului a remis presei discursul premierului Maia Sandu în cadrul evenimentului de comemorare a victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare pe care portalul de știri ER NEWS în publică integral: ”Acum 80 de ani, doi dictatori au deschis calea spre o tragedie colectivă, cu toate consecințele ulterioare – gulaguri, lagăre […] Articolul Discursul premerului Maia Sandu în cadrul evenimentului de comemorare a victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare apare prima dată în ER News.
Originalul Pactului Ribbentrop-Molotov, publicat, în premieră. Ce ne-a fost ascuns timp de decenii


Originalul tratatului de neagresiune încheiat între Uniunea Sovietică și Germania nazistă a fost publicat, pentru prima la începutul lunii iunie 2019, pe site-ul rusesc historyfoundation.ru. A fost publicat inclusiv protocolul secret suplimentar la acesta. Anterior, istoricii aveau la dispoziție doar copiile originalelor germane. Documentele scanate au fost furnizate de Departamentul istoric și documentar al Ministerului […] Articolul Originalul Pactului Ribbentrop-Molotov, publicat, în premieră. Ce ne-a fost ascuns timp de decenii apare prima dată în ER News.
Soția lui Gheorghe Dinca a rupt tăcerea. Declarații incendiare la DIICOT: „O luase razna”


Elena, soția lui Gheorghe Dincă, precum și doi dintre copiii cuplului au fost audiați joi de procurorii DIICOT. Aceștia au fost citați pentru a da explicații în cazul adolescentelor dispărute în Caracal, transmite evz.ro. Elena Dincă a confirmat perioada în care a stat în luna aprilie în casa groazei alături de Dincă și susține că […] Articolul Soția lui Gheorghe Dinca a rupt tăcerea. Declarații incendiare la DIICOT: „O luase razna” apare prima dată în ER News.

Generat în 4.248 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots