edufin.mdGoogle Page Rank

 edufin.md edufin.md


Prima platformă de educaţie financiară din Moldova
RSS posts

Mass-media


Comenteaza

Avertizarea MAIB privind e-mailurile virusate care pretind a fi trimise din numele bănci


BC „Moldova Agroindbank” SA (MAIB) atenționează asupra intensificării tentativelor de accesare frauduloasă a datelor conturilor bancare, prin expedierea unor mesaje e-mail virusate, care pretind a fi trimise din numele MAIB. MAIB nu expediază astfel de mesaje, acestea fiind trimise de pe conturi de e-mail false, care nu aparţin băncii. Mesajele conţin un ataşament maliţios, accesarea … Articolul Avertizarea MAIB privind e-mailurile virusate care pretind a fi trimise din numele bănci apare prima dată în EDUFIN.MD.
MAIB: Participă la Programul „Burse pentru Viitorul Tău”


Banca comercială Moldova Agroindbank (MAIB) invită studenţii să se înscrie în noua ediţie 2019-2020 a Programului „Burse pentru Viitorul Tău”. Programul îşi propune să asigure un acces echitabil la studii universitare şi susţinere materială în obţinerea educaţiei de calitate pentru un viitor sigur tuturor tinerilor din ţară. În cadrul Programului, MAIB va oferi 30 de … Articolul MAIB: Participă la Programul „Burse pentru Viitorul Tău” apare prima dată în EDUFIN.MD.
Singurul motor al economiei moldovenești și-a redus turațiile: Creștere modestă a exporturilor


După semnarea Acordului de Asociere în anul 2014, exporturile Republicii Moldova au cunoscut un avans considerabil, dar și o reorientare spre vest. Or, în prezent, livrările de mărfuri și produse s-au redus, constată în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic” directorul de programe de la IDIS Viitorul, Viorel Chivriga. Asistăm la primele semnale negative … Articolul Singurul motor al economiei moldovenești și-a redus turațiile: Creștere modestă a exporturilor apare prima dată în EDUFIN.MD.
Moldindconbank: Sfaturi cum să-ți protejezi cardul bancar


Banca comercială Moldidconbank informează că în ultima perioadă, în toată lumea s-au activizat tentativele de fraudare a cardurilor bancare cu utilizarea parolelor de unică folosință recepţionate prin SMS (OTP). Pentru că băncii îi pasă de securitatea conturilor clienților, vă îndeamnă să rețineți următoarele informații: Ce reprezintă parolele unice OTP (One Time Password)? Un cod unic … Articolul Moldindconbank: Sfaturi cum să-ți protejezi cardul bancar apare prima dată în EDUFIN.MD.
Lecţii de educaţie financiară la Moldova Agroindbank


Echipa băncii comerciale Moldova Agroindbank (MAIB) îndeamnă copiii şi tinerii să investească timp în educaţie, inclusiv în educaţia financiară, iar pentru experienţe memorabile îi invită să se înscrie la lecţiile ţinute în cadrul Centrului “MAIB Studio Avanti” al MAIB. Lecţiile ţinute sunt o adevărată bucurie pentru elevii dornici să-i descoasă pe trainerii MAIB de informaţii … Articolul Lecţii de educaţie financiară la Moldova Agroindbank apare prima dată în EDUFIN.MD.
O călătorie pe „Drumul banului” pentru elevi și studenți


În perioada 4-8 noiembrie 2019, Banca Națională a Moldovei (BNM) și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” vor organiza o călătorie pe „Drumul banului” – eveniment dedicat elevilor și studenților din toate instituțiile de învățământ din țară. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirii, marcată anual pe 31 octombrie, și se va desfășura în comun … Articolul O călătorie pe „Drumul banului” pentru elevi și studenți apare prima dată în EDUFIN.MD.
Participă la evenimentul „Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online”


Banca comercială Victoriabank invită antreprenorii și managerii de marketing și vânzări la un eveniment marca Victoriabank CLUB „Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online”. Speaker-ul evenimentului este unul dintre cei mai apreciați experți în marketing online din România, Călin Biriș. Ai ocazia să înveți: Cum să-ți pui bazele unui marketing online bine organizat și … Articolul Participă la evenimentul „Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online” apare prima dată în EDUFIN.MD.
ODIMM: Participă la Concursul Național IMM – „Model sustenabil de Responsabilitate Socială”


Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) anunță că agenții economici din Republica Moldova, care pe parcursul anului 2018 s-au implicat sau au desfășurat activități social corporative, pot participa la Concursul Național IMM – „Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a X-a. Gala premiilor se va desfășura în cadrul Conferinței Internaţionale a Întreprinderilor … Articolul ODIMM: Participă la Concursul Național IMM – „Model sustenabil de Responsabilitate Socială” apare prima dată în EDUFIN.MD.
Sfaturi de la MAIB pentru a evita cazurile de fraudă social engineering


Moldova Agroindbank atenționează despre intensificarea în Republica Moldova a cazurilor de fraudă social engineering şi îndemnă clienților să fie vigilenţi şi să respecte principalele reguli de securitate: 1. Să nu divulge nimănui informaţiile personale sau datele cardului bancar (numărul de card, data expirării, codul PIN, codul de securitate format din 3 cifre tipărit pe partea … Articolul Sfaturi de la MAIB pentru a evita cazurile de fraudă social engineering apare prima dată în EDUFIN.MD.
Calitatea mediului concurențial în contextul integrării europene


Concurența reprezintă o pavăză împotriva protecționismului și înrădăcinării intereselor marilor întreprinderi și monopolurilor, deschizând piețele pentru noii intrați și sporind atractivitatea unei țări ca beneficiar al investițiilor străine directe Concurența este un factor crucial în determinarea creșterii economice, scrie în BULETINUL INFORMATIV, IDIS Viitorul, economista, Angela Secrieru. În primul rând, concurența pune presiuni asupra firmelor … Articolul Calitatea mediului concurențial în contextul integrării europene apare prima dată în EDUFIN.MD.

Generat în 0.282 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots