edufin.mdGoogle Page Rank

 edufin.md edufin.md


Prima platformă de educaţie financiară din Moldova
RSS posts

Mass-media


Comenteaza

Știai că și în Moldova poți face cumpărături cu achitare în rate la 0%?


Moldova Agroindbank (MAIB) a lansat un proiect unic pe piaţa creditelor de consum din Moldova: primul card de credit cu achitare în rate la 0% dobândă, întitulat Liber Card, pentru ca tu să ai liber la cumpărături. Este un proiect bazat pe parteneriate cu agenţi economici din ţară pentru a oferi un instrument simplu si … Articolul Știai că și în Moldova poți face cumpărături cu achitare în rate la 0%? apare prima dată în EDUFIN.MD.
Serviciile scumpe și calitatea pachetelor turistice țin la distanță străinii de Moldova


Dezvoltarea turismului în ultimii ani a devenit unul dintre sectoarele prioritare ale economiei naționale, iar mai multe evenimente care au avut loc în anii 2018-2019 a făcut mai vizibilă Republica Moldova ca atracție turistică. Însă prețurile mari la servicii și diversitatea redusă a pachetelor turistice îndepărtează potențialii vizitatori de Republica Moldova, a explicat în cadrul … Articolul Serviciile scumpe și calitatea pachetelor turistice țin la distanță străinii de Moldova apare prima dată în EDUFIN.MD.
Transparența redusă împiedică participarea cetățenilor în procesul bugetar


Transparența bugetară contribuie la sporirea veniturilor la buget. Datorită încrederii cetățenilor că banii publici sunt cheltuiți transparent și eficient, aceștia vor fi motivați să achite taxe și impozite, ceea ce contribuie la reducerea economiei tenebre. Conform portalului de transparență locală – localtransparency.viitorul.org – gradul de transparență al procesului bugetar este, se află la un nivel … Articolul Transparența redusă împiedică participarea cetățenilor în procesul bugetar apare prima dată în EDUFIN.MD.
Ziua profesională a lucrătorului bancar – 4 iunie


Cu ocazia zilei profesionale a lucrătorului bancar, echipa Platformei de Educație Financiară ”EDUFIN” transmite sincere felicitări și exprimă gratitudinea pentru munca ce o depuneți cu multă dedicație. Necesitatea şi aportul acestei profesii sunt incontestabile şi importante, atât pentru sistemul financiar şi economic al statului, cât şi pentru fiecare cetăţean în parte. Echipa EDUFIN exprimă înalta apreciere … Articolul Ziua profesională a lucrătorului bancar – 4 iunie apare prima dată în EDUFIN.MD.
Victor Parlicov: În domeniul energetic nu există suficientă voință politică


Republica Moldova a transpus o mare parte din directivele europene. În linii mari, a fost finalizat procesul de elaborare și adoptare a legislației primare referitoare la piețele energetice, deși în procesul de armonizare a legislației naționale la directivele europene, Republica Moldova a fost într-o întârziere, aproape permanentă, în privința termenilor convenite cu Comunitatea Energetică Europeană. … Articolul Victor Parlicov: În domeniul energetic nu există suficientă voință politică apare prima dată în EDUFIN.MD.
Acces Imobil: Ce este arvuna?


Ce este arvuna? În domeniul imobiliar, arvuna reprezintă o sumă de bani pe care potențialul cumpărător o oferă vânzătorului (proprietarului) drept confirmare a intenției de procurarea a bunului imobil. Pentru a evita oricare dubii sau confundări cu avansul, e nevoie de întocmit obligatoriu în scris un acord cu privire la arvună. Ce trebuie să cuprindă … Articolul Acces Imobil: Ce este arvuna? apare prima dată în EDUFIN.MD.
IDIS Viitorul: Securitatea energetică a Republicii Moldova – între trecut și viitor


Sectorul energetic este unul din domeniile vulnerabile ale Republicii Moldova, deoarece nu ar putea asigura securitatea națională în cazul unor situații excepționale. Vulnerabilitatea energetică a Republicii Moldova este cauzată de dependența de gazele naturale și de energia electrică din exterior, infrastructură învechită și tarife necorespunzătoare rigorilor economice. Aderarea Republicii Moldova la Comunitatea Energetică Europeană ar … Articolul IDIS Viitorul: Securitatea energetică a Republicii Moldova – între trecut și viitor apare prima dată în EDUFIN.MD.
Business Practicum: Cum să crești de 8 ori vânzările din Facebook?


JCI Chișinau te invită la o nouă ediție Business Practicum. Vino să vorbim despre audiențe, content și promovare pe social media. Vrei să știi cum să te promovezi eficient pe Facebook și Instagram? Nu mai vrei să arunci banii în vânt pentru promovare? Avem pentru tine tehnici și rezultate testate! Speakeri: Vadim Cușnir – Consultant … Articolul Business Practicum: Cum să crești de 8 ori vânzările din Facebook? apare prima dată în EDUFIN.MD.
Expert-Grup: Dreptul la muncă al părinților cu copii mici – ce facem vara cu copiii de grădiniță?


Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” a lansat astăzi nota „Dreptul la muncă al părinților cu copii mici – ce facem vara cu copiii de grădiniță?”, semnată de Constanța Popescu, director de program „Economie politică și advocacy”. Potrivit expertului dreptul la muncă al părinților cu copii mici și activitatea economică – sunt în prezent afectate negativ de … Articolul Expert-Grup: Dreptul la muncă al părinților cu copii mici – ce facem vara cu copiii de grădiniță? apare prima dată în EDUFIN.MD.
Devină parte a proiectului „Bugete fără secrete!“


Vrei să știi cum se formează bugetul național și cel al localității tale, cum sunt cheltuiți banii publici, câți bani alocă statul pentru sectorul de tineret, educație sau sănătate și cum te poți implica în procesul bugetar? Atunci te invităm să devii parte a proiectului „Bugete fără secrete!“. Proiectul este implementat de Institutul pentru Dezvoltare … Articolul Devină parte a proiectului „Bugete fără secrete!“ apare prima dată în EDUFIN.MD.

Generat în 0.413 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots