Lectii photoshopGoogle Page Rank

 Lectii photoshop Lectii photoshop


Tutoriale gratis, editare poze, lectii usoare si cu exemple
RSS postsRSS comments

Foto


Comenteaza

Efecte poze de zeita
Efecte poze de zeita Deseori in acest site noi publicam articole cu diferite efecte poze photoshop care surprind ochiul uman, aplicam careva filtre sau editam poza sau modificam in asa fel fotografia incat aceasta... Articolul Efecte poze de zeita apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Rame pentru poze
Rame pentru poze Din categoria tutorialelor Rame pentru poze in photoshop in cele ce urmeaza iti propun un mod interesant de a crea o rama pentru o poza indragita de tine. Cel mai potrivit... Articolul Rame pentru poze apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Imagine text de sarbatori
Imagine text de sarbatori In tutorialul photoshop de astazi noi vom crea o imagine text de sarbatori in forma crengelor de brad. Aceasta imagine text de sarbatori va fi infrumusetata in asa fel incat... Articolul Imagine text de sarbatori apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Prezentare pdf in photoshop
Prezentare pdf in photoshop Salut! Noi vom continua cu seria tutorialelor photoshop in care nu vom invata doar lucruri noi despre cum sa modificam o poza, sa aflam care secrete ale regimurilor sau filtrelor,... Articolul Prezentare pdf in photoshop apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Film animatie 3-2-1
Film animatie 3-2-1 In tutorialul photoshop ce urmeaza noi vom crea o film animatie care deseori o poti vedea in cinematografe, la vizionarea unui film sau desen animat. Asadar, aceasta film animatie se numeste... Articolul Film animatie 3-2-1 apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Transforma-te in zombi
Transforma-te in zombi Iti plac zombii? Daca esti fanatul filmelor infricosatoare cu diferite spirite, cu zombi sau alte creaturi ciudate, atunci cred ca acest articol iti va placea mult. Noi in cele ce urmeaza... Articolul Transforma-te in zombi apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Tanara vrajitoare de Halloween
Tanara vrajitoare de Halloween Vine Halloween-ul! In acest tutorial photoshop de astazi vom crea o imagine de Halloween inedita, si anume vom desena o tanara vrajitoare de Halloween pe matura sa fermecata. Sunt deja... Articolul Tanara vrajitoare de Halloween apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Modificare poza in stilul retro
Modificare poza in stilul retro In lectia de astazi eu te voi invata cum in cativa pasi simplu tu sa folosesti stilul retro in a transforma o poza simpla in una Retro folosind renumitul... Articolul Modificare poza in stilul retro apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Cream un panou de navigatie modern
Cream un panou de navigatie modern Panoul de navigatie in sfera web-design este o componenta destul de importanta in crearea unui site. Noi in cele ce urmeaza ne vom scufunda in sfera web-design si... Articolul Cream un panou de navigatie modern apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.
Transforma-te intr-un avatar in photoshop
Transforma-te intr-un avatar in photoshop Salut! In cele ce urmeaza noi vom folosi cateva metode pentru a transforma un om adevarat intr-un avatar photoshop adevarat sau un Na`vi – un locuitor al planetei Pandora... Articolul Transforma-te intr-un avatar in photoshop apare prima dată în Lectii photoshop pentru incepatori si profesionisti!.

Generat în 0.273 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots