Curaj.TV | Media alternativăGoogle Page Rank

 Curaj.TV | Media alternativă Curaj.TV | Media alternativă


Blog de libera exprimare
RSS posts

Societate


Comenteaza

Accindent.O dronă si un automobil s-au ciocnit in Vîrful Dealului la TVcentru
O dronă si un automobil s-au ciocnit in Vîrful Dealului la TVcentru The post Accindent.O dronă si un automobil s-au ciocnit in Vîrful Dealului la TVcentru appeared first on Curaj.TV.
LIVE: Nu Poalelungi în mandatul II! Protest la CSM
Nu Poalelungi in mandatul II! Protest la ‪#‎CSM‬ Your browser does not support iframes. The post LIVE: Nu Poalelungi în mandatul II! Protest la CSM appeared first on Curaj.TV.
CEDO a condamnat RM pentru condițiile inumane de detenție din P.13
Guvernul Republicii Moldova va trebui să achite reclamantului suma de 5300 de euro pentru condițiile proaste de detenție din Penitenciarul nr. 13 din Chișinău. Guvernul nu a prezentat probe că, în perioada următoare, au avut loc îmbunătățiri considerabile în penitenciarul respectiv. Prin urmare, Curtea a îndemnat autoritățile să ia măsurile adecvate pentru a pune capăt The post CEDO a condamnat RM pentru condițiile inumane de detenție din P.13 appeared first on Curaj.TV.
Protest şi scandal la CSM. Poalelungi n-are concurenți
Scandal la Consiliul Superior al Magistraturii în legătură cu posibila alegere a lui Mihai Poalelungi în calitate de preşedinte al Curţii Supreme de Justiţie. The post Protest şi scandal la CSM. Poalelungi n-are concurenți appeared first on Curaj.TV.
O săptămînă în căminul studențesc la Colegiul de Transporturi
Astazi este o zi de luni in care lumina se conecteaza la ora 7:00 si desigur are si ea o limita, la ora 9:00 se deconecteaza. Am 4 perechi care se incheie la ora 14:20. Vin in camin si astept pina la ora 15:30 ca sa se conecteze lumina sa pot da o fuga pe The post O săptămînă în căminul studențesc la Colegiul de Transporturi appeared first on Curaj.TV.
Experiment | Ziua 39/100 #Margarina
Acesta este un experiment de 100 zile a ceea ce înseamnă să trăiesc fără carne, ca și un vegetarian. Scopul meu este să aflu pe pielea mea, care este efectul unui stil de viață sănătos, dar în același timp doresc și să îmi detoxifiez organismul de toate toxinele acumulate în decursul ultimilor ani. Începând cu The post Experiment | Ziua 39/100 #Margarina appeared first on Curaj.TV.
Agresați pentru că fluieră și filmează
Azi dimineață John Onoje și Tudor Pînzari protestau tradițional la Primărie ca să ceară semafoare la zebre, dar cîțiva trecători s-au arătat deranjați de libertatea de exprimare. Parcă-s născuți în urss… Vrem semafoare la zebre, protest la Primăria Chișinău The post Agresați pentru că fluieră și filmează appeared first on Curaj.TV.
Protestele Fenosa au avut succes! #palavre
 Moderator, Francisc Both. Daca vrei numai sa privesti, apasa pe triunghiurile de mai sus (Play), (în caz ca scrie STARTING SOON, PLEASE STAND BY, înseamna ca înca nu e ora indicata ;-), daca însa intentionezi sa si participi, intra AICI (sau apasa butonul VERDE), dar trebuie sa ai cont Google+/Gmail/Youtube (oricare e valabil), un microfon The post Protestele Fenosa au avut succes! #palavre appeared first on Curaj.TV.

Generat în 0.085 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots