Curaj.TV | Media alternativăGoogle Page Rank

 Curaj.TV | Media alternativă Curaj.TV | Media alternativă


Blog de libera exprimare
RSS posts

Societate


Comenteaza

Pedalăm împreună la sfîrșit de lună #MasaCritică
La ultima pedalare din această primăvară am fost 6, dintre noi era doar o femeie și doi fără cască, am pedalat cam 13 km într-o oră, pe 24 iunie ar putea fi următoarea escapadă civică pe 00 roți.The post Pedalăm împreună la sfîrșit de lună #MasaCritică appeared first on Curaj.TV.
Gheorghe Bîlici inventează noi reguli pentru proteste
Umoristul lucrează demult la Primăria Chișinău în subdiviziunea care se ocupă de manifestațiile publice. Niciodată n-a avut pretenția să-i răspunzi la telefon în timpul manifestației, de fapt, nici nu prea venea la evenimente. Dar azi l-o fi pus primarul să ne impresioneze și a reușit, a inventat reguli nescrise pentru proteste și se supără dacăThe post Gheorghe Bîlici inventează noi reguli pentru proteste appeared first on Curaj.TV.
#Condrea si #mafia din Republica #Moldova #palavre
Moderatori: Narcis și Vlad. Daca vrei numai sa privesti, apasa pe triunghiurile de mai sus (Play), (în caz ca scrie STARTING SOON, PLEASE STAND BY, înseamna ca înca nu e ora indicata ;-), daca însa intentionezi sa si participi, intra AICI (sau apasa butonul VERDE), dar trebuie sa ai cont Google+/Gmail/Youtube (oricare e valabil), unThe post #Condrea si #mafia din Republica #Moldova #palavre appeared first on Curaj.TV.
A venit și un popă homofob la inaugurarea delfinariului
Insul cu barbă căruntă și cu rochie neagră a venit cu refrenul de duminică: să nașteți copii și să nu fiți gomosexuali 😉 În țara asta, se pare, orice ilegalitate ai face, e acceptată de public dacă e ”sfințită”!The post A venit și un popă homofob la inaugurarea delfinariului appeared first on Curaj.TV.
Chirtoacă a fost huiduit de ecologiști și apărătorii animalelor
Primarul capitalei a venit la ceremonia de inaugurare a închisorii pentru delfini și foci, dar pretinde că nici usturoi n-a mîncat, nici gura nu-i pute.The post Chirtoacă a fost huiduit de ecologiști și apărătorii animalelor appeared first on Curaj.TV.
Au adus un crocodil însîngerat la ceremonie
Pentru inaugurarea oficială a delfinariului din Chișinău au chemat politicieni, vedete, au adus în ponei de călărit și un crocodil cu gura legată. Biata reptilă, speriată, s-a rănit la bot, crocodilul era plîn de sînge cînd l-am filmat printre picioarele curierului iritat.The post Au adus un crocodil însîngerat la ceremonie appeared first on Curaj.TV.
Am cerut boicotarea delfinariului din Chișinău
Activiști din mai multe asociații și mișcări de drepturile animalelor au pichetat azi delfinariul de la Rîșcani tocmai cînd se anunța cu fast prima reprezentație cu delfini și foci. Considerăm că acel stabiliment e o închisoare pentru bietele animale și e inadmisibilă exploatarea lor cu cruzime pentru divertisment.The post Am cerut boicotarea delfinariului din Chișinău appeared first on Curaj.TV.
Protest la ambasada azeră: Libertate deținuților politici!
Mai mulți jurnaliști și actviste au pichetat azi sediul ambasadei Azerbaijanului la Chișinău pentru a cere eliberarea deținuților politici.The post Protest la ambasada azeră: Libertate deținuților politici! appeared first on Curaj.TV.

Generat în 0.038 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots