Curaj.TV | Media alternativăGoogle Page Rank

 Curaj.TV | Media alternativă Curaj.TV | Media alternativă


Blog de libera exprimare
RSS posts

Societate


Comenteaza

Incălzesc un pat doar pentru robul Filat
Judecatoria Buiucani mun. Chişinau de la condamnatul Levinte Iurie, P- 9 PLÂNGERE în temeiul art. 98, art. 469(1) pct.18), art. 473 CPP, art. 176, art. 208, art. 225, art. 226, art. 240(5) CE, art. 34, art. 26 Constituţia RM, art. 13 din Convenţia Europeana, În fapt, în perioada de timp de la 10.06.2015 pînă la The post Incălzesc un pat doar pentru robul Filat appeared first on Curaj.TV.
#PlatformaDA face conferințe fără presă
Au loc aproape zilnic, la amiază, dar, cel mai des, singura instituție media care filmează și relatează este Jurnal TV The post #PlatformaDA face conferințe fără presă appeared first on Curaj.TV.
Schimb de focuri cu implicarea angajaților unei firme private
Un conflict iscat între angajații agenției de pază particulară ARGUS-S și un veteran al războiului de pe Nistru s-a soldat cu un schimb de focuri. Incidentul a avut loc în jurul orei 10:22, pe strada Columna, în fața sediului companiei Starnet, din sectorul Buiucani al capitalei, transmite portalul www.Deschide.md Conflictul s-a iscat între un bărbat The post Schimb de focuri cu implicarea angajaților unei firme private appeared first on Curaj.TV.
Vezi pentru ce fapte de pretins huliganism le-a dat magistratul câte cinci ani de ani de detenți
Președintele Judecătoriei Sângerei, magistratul Ion Popescu, a fost acuzat de către avocatul Vitalie Țaulean și de rudele a patru persoane condamnate recent că ar fi comis mai multe ”activități criminale”. Magistratul este învinuit că ar fi încercat, prin intermediari, să elimine avocatul din proces. Tot despre el se zice că ar fi pretins de la The post Vezi pentru ce fapte de pretins huliganism le-a dat magistratul câte cinci ani de ani de detenți appeared first on Curaj.TV.
Curtea Constituțională a restabilit un adevăr istoric
Azi CC a emis o decizie care a bucurat membrii asociațiilor Falun Gong și Falun Dafa din Moldova, care au fost lichidate recent prin deciziile instanțelor de judecată, în baza unei legi care acum a fost găsită în contradicție cu Constituția. Video de Maria Maevschi și Costel Chiriac The post Curtea Constituțională a restabilit un adevăr istoric appeared first on Curaj.TV.
Niște copii se jucau violent lîngă monument
Un grup de copii se băteau jucîndu-se pe betonul monumentului sovietic din fața Academiei de științe a Moldovei The post Niște copii se jucau violent lîngă monument appeared first on Curaj.TV.
Un TIR turcesc rătăcit, poliția-i în derută
Un camion cu numere turcești rătăcea pe bulevardul central din Chișinău, chiar dacă în cabină mai era un purtător de uniformă și epoleți, alt polițist făcea slalom dintr-o mașină civilă în alta, dar nu era clară acțiunea lor, angajații MAI păreau mai derutați decît șoferul TIR-ului The post Un TIR turcesc rătăcit, poliția-i în derută appeared first on Curaj.TV.
Infografic despre locurile de fumat
La data de 18 iulie 2015 Parlamentul a votat pachetul de modificări legislative antu-tutun. O mare parte din ele deja au intrat în vigoare pe data de 17 septembrie 2015. Cele mai mari modificări intrate în vigoare țin de locurile de fumat, vânzările produselor de tutun aproape de instituțiile de învățământ și cele medico-sanitare, vânzarea The post Infografic despre locurile de fumat appeared first on Curaj.TV.

Generat în 0.05 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots