Curaj.TV | Media alternativăGoogle Page Rank

 Curaj.TV | Media alternativă Curaj.TV | Media alternativă


Blog de libera exprimare
RSS posts

Societate


Comenteaza

Cum vă păziți de minciuni și păcăleli? – #palavre
Punem lumea la cale… Aveți ceva de comunicat lumii? Dezbaterile încep la ora 21:00 pe pagina www.curaj.tv și durează atît cît are cine vorbi, după asta înregistrarea discuțiilor va fi accesibilă pe site. Moderator, Vlad MoldovanOleg Brega Dacă vrei numai să privești, apasă pe triunghiurile de mai sus (Play), (în caz că scrie STARTING SOON, PLEASEThe post Cum vă păziți de minciuni și păcăleli? – #palavre appeared first on Curaj.TV.
Katovski și vaca
Mulți moldoveni îl cunosc pe tâlharul Kotovski din manualele școlare, prin intermediul cărora propaganda sovietică spăla creierele supușilor, înfățișând în culori romantice jafurile banale ale unui tâlhar obișnuit. Mai nou, exemplul tâlharului sovietic cu monument fastuos în plin centrul Chișinăului (nu întâmplător hoția e considerată pe aici o calitate pozitivă cât timp nu ești personalThe post Katovski și vaca appeared first on Curaj.TV.
Cea mai rapidă pedalare #MasaCritică #Chișinău
În ajun de Paști nu eram mulți, doar patru temerari, dar astfel ne-am permis să luăm un itinerar la întîmplare și să pedalăm din toate puterile. Am făcut mai mult de 20 de km cu viteza medie mai mare de 19 km/h. La fiecare sfîrșit de lună vrem să ne exprimăm astfel Pedalăm împreună! MasaThe post Cea mai rapidă pedalare #MasaCritică #Chișinău appeared first on Curaj.TV.
Legal 100% cu Cristi Danileț
Despre corupţie, separaţia puterilor, abuzurile unor magistraţi, delincvenţa juvenilă şi educaţia juridică // Sursa: TVRClujThe post Legal 100% cu Cristi Danileț appeared first on Curaj.TV.
Exploatarea apei este în beneficiul nostru? #palavre
The post Exploatarea apei este în beneficiul nostru? #palavre appeared first on Curaj.TV.
Ambasada Franței este sufocată de o construcție enormă din preajma sa
Ambasada Franței este sufocată de o construcție enormă din preajma saThe post Ambasada Franței este sufocată de o construcție enormă din preajma sa appeared first on Curaj.TV.
Un angajat MAI nu permite cetățenilor să intre în Judecătorie. Am chemat poliția
Acest iresponsabil a blocat accesul în judecătoria Botanica și pretinde că judecătorii au plecat. Era zi de lucru, vineri 29 aprilie 2016, ora 14.10. Am solicitat să vorbesc cu președintele instanței, dar am aflat că și doamna Gafton este plecată, iar la vice-președinte nu mi s-a permis accesul. Am fost nevoit să chem poliția șiThe post Un angajat MAI nu permite cetățenilor să intre în Judecătorie. Am chemat poliția appeared first on Curaj.TV.
Cancelaria lucrează cu cetățenii doar două ore pe zi #Judecătorie #Botanica
Cancelaria Judecătoriei Botanica lucrează doar două ore pe zi cu cetățenii. Cică așa a decis președintele instanței. Pentru ei nu contează că cetățenii vor să aibă acces la informație. Sursa video: www.Curaj.TVThe post Cancelaria lucrează cu cetățenii doar două ore pe zi #Judecătorie #Botanica appeared first on Curaj.TV.

Generat în 0.052 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots