facebook-timeline-520x374.pngFacebook a lansat noul Timeline, un profil nou pe care nu toată lumea îl agreează şi doreşte să revină la vechiul profil.Cei care folosesc noul profil timeline şi doresc să revină la vechiul profil o pot face cu câteva trucuri.
Facebook nu a făcut disponibil noul timeline pe Internet Explorer 7 şi Internet Explorer 6, deci puteţi folosi aceste două versiuni de browser pentru a scăpa de profilul actual.Dacă folosiţi alte browsere, Firefox sau Chrome, atunci trebuie să facem câteva modificări în browser pentru a putea reveni la vechiul profil.

Dezactivează Timeline pe Chrome
1. Dăm click dreapta pe scurtătura de la Chrome şi alegem Properties.
2. În căsuţa Target trebuie să adăugăm o linie de cod lasând un spaţiu după chrome.exe
  • Pentru Windows 7/Vista
–user-agent=”Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)”
  • Pentru Windows XP
–user-agent=”Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)”
Dezactivează Timeline pe Firefox1. Instalaţi următorul add-on după care daţi restart la Firefox – User Agent Switcher2. Dacă aveţi butonul nou Firefox în dreapta sus, trebuie să reveniţi la meniul vechi.Click pe butonul Firefox > Options > Menu Bar.3. Acum mergeţi la Tools > Default User Agent > Internet Explorer > Internet Explorer 7În continuare ar trebui să vă puteţi bucura de Facebook cu vechiul profil.

cum dezactivez facebook timeline cum dezactivez timeline cum dezactivez timeline pe facebookcum sterg timeline