Mass-media


Ştiri din raionul Râşcani
Primul portal de știri locale din raionul Rîșcani
Be awesome today
Un blog destinat iubitoarelor de fashion, beauty & lifestyle
edufin.md
Prima platformă de educaţie financiară din Moldova
Marchitan
Stiri, politica, articole despre anumite locuri si persoane...
Ana SAMSON
Jurnalis, Relatii Publice, Personale
Acum sau niciodată
jurnalism, cărți, călătorii...
Maria Eșanu
Blog despre evenimente, întîmplări, oameni interesanți.
Corina Cojocaru
Este un blog dedicat in mare parte femeilor. Aici sunt publicate interviuri, articole despre doamnele Moldovei care au iesit in evidenta in comunitatea din care fac parte, datorita profesionalismului si ambitiei lor.
Blogul lui Dima Jomir
Blog despre Media, Lirism și Opinii. Diverse drăcării pe blogul lui Dima Jomir.
adrianasolovei | Fie crezi ca poti, fie ca nu- ai dreptate!
jurnalism, pareri, carti, oameni
Eugenius' Opinion
Tinar de 22 de ani care considera ca are mereu ceva de spus, obiectiv cu doze de subiectivitate, cu o pozitie civica activa, care considera ce mereu si pretutindeni este loc de schimbare, si anume spre bine, ong-ist in domeniul tineretului, critic constructiv, imi trag lectia din orice, un puternic simt pentru arta cinematografiei, muzica, dansul de gala, media si televiziune, mereu disponbil pentru prieteni si de cei ce au nevoie, insistent si militant pentru calitate in defavoarea cantitatii, si mai nou blogger insa nu pe deplin, care considera ca orice parere conteaza!
Заметки Начинающего Журналиста
Авторские проект: статьи/материалы на различные темы, от социальных/музыкальных до политических/юридических. Видео, фотографии и публикации.
ajna-blogging-press
adevarul
Tineri pentru Tineri | "Nu avem puterea, dar niciodata nu spunem niciodata…"
Pagina web a grupului de initiativa "Tineri pentru Tineri"din Suruceni, portalul de stiri SURUCENI
Daniel Lachi
politica, religie, antropologie
Rodica Bulmaga
Politica si Cultura
Doina Gumeniuc
http://pareridesprecriza.wordpress.com
Mi-am pus ca scop să găsesc multe articole ale oamenilor de ştiinţă, filozofi, politici, psihologi, etc. şi să fac o colecţie, despre viitorul nu prea luminos.
Dreptate pentru Baștovoi
Pe acest blog sunt adunate materialele legate de cazul familiei Baștovoi. Grupul de inițiativă are ca scop atragerea într-o dezbatere publică a tuturor persoanelor și companiilor nedreptățite de-a lungul timpului de ASCOM group. Vom informa despre desfășurarea anchetei oferind detalii atît presei cît și tuturor celor interesați de cazul Baștovoi vs ASCOM. Avînd în vedere că Andrei Baștovoi este o persoană publică considerăm că și procesul în care a fost atras pe nedrept trebuie să devină public.
БЕЛЬЦКАЯ МЫСЛЬ
"Белецкая Мысль": Газ. ежедн., полит., обществ., лит. и коммерч. / red.–ed.: А. Г. Ратнер (Гольшанский). – издаётся с 21 сентября 1912 – Бельцы, Бессарабия. Библиогр.: 1). Беляева Л. Н., Зиновьева М. К., Никифоров М. М. Библиография периодических изданий России 1901–1916. – Т. 1. – Л., 1958. – С. 63; 2). Русские дореволюционные газеты в фондах Библиотеки Академии Наук СССР 1703–1916. Кн. 1. – С. 22
1  2 3 4 5