19208 cazuri COVID-19 în Moldova
5900 – cazuri active
12667 – cazuri vindecate
641 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 12 iulie 2020 ora 12:34


 Blog - Monily.mdGoogle Page Rank

 Blog - Monily.md Blog - Monily.md


Blog despre serviciile financiare din Moldova
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Cum să Investi cu un mic capital la început?
Cu toții putem investi, dar nu toți știm să o facem într-un mod în care ar putea face ca finanțele noastre să cunoască o creștere benefică. De obicei, investițiile au un scop specific, respectiv investim pentru a obține profit. Poți obține un profit alegând să investești fondurile în companii / afaceri sau proiecte, ca asociat. […] The post Cum să Investi cu un mic capital la început? appeared first on Monily.md.
Top 3 sfaturi pentru a face economii în vara anului 2020!
Vara anului 2020 va fi diferită, nu neapărat mai rău, ci doar diferită. Depinde  de tine ce vei face pentru a te bucura de ea la maxim. În acest sens, îți oferim oferim trei cele mai bune sfaturi pentru a economisi bani în această vara. Iată ce poți modifica în categoriile de călătorii, fitness și […] The post Top 3 sfaturi pentru a face economii în vara anului 2020! appeared first on Monily.md.
10 Cele Mai Vizionate Serii Netflix și Filme în Carantină!
Mulți dintre noi ne bucurăm că avem timp să prindem din urmă de serialele TV a căror fani suntem sau să vedem filmele preferate în acest moment pe Netflix. Cu toate acestea, diverse platforme au publicat noi seriale TV care au fost vizionate și iubite în întreaga lume. Iar, dacă ai rămas fără inspirație şi […] The post 10 Cele Mai Vizionate Serii Netflix și Filme în Carantină! appeared first on Monily.md.
Lucru De Acasă – 7 Idei Pentru a Câștiga Bani
Găsirea unui posibilități pentru  lucru de acasă a devenit o soluție viabilă pentru mulți dintre noi pentru a câștiga bani. Nu toată lumea își poate aduce munca de zi cu zi în casele lor. Cu toate acestea, mediul online poate oferi oportunități de muncă pentru noi chiar acum. O mulțime de platforme, site-uri web, organizații […] The post Lucru De Acasă – 7 Idei Pentru a Câștiga Bani appeared first on Monily.md.
Cinci Cele Mai Bune Sfaturi Când Ai Un Job De Acasă!
Munca și finanțele sunt un subiect foarte fierbinte chiar în acest moment, deoarece criza COVID-19 a obligat mii de companii să își închidă porțile pentru o perioadă nedeterminată. Ceea ce  a dus la pierderea multor locuri de muncă sau pentru cei mai norocoși, să își facă job de acasă. Iată câteva sfaturi despre cum să […] The post Cinci Cele Mai Bune Sfaturi Când Ai Un Job De Acasă! appeared first on Monily.md.
Scoringul De Credit – Diferențe De La Criza COVID-19
(Ce înseamnă pentru un împrumutat?) Deși accentul principal al crizei COVID-19 se adresează sănătății, aspectele financiare vin imediat, pe locul doi. Multe gospodării au fost afectate financiar pe tot globul. O mulțime de oameni înainte de pandemia COVID-19 trăiau deja de la salariu la salariu. Prin urmare, salariul mic sau pierderea locului de muncă duc […] The post Scoringul De Credit – Diferențe De La Criza COVID-19 appeared first on Monily.md.
Ponturi Despre Cum Să îți Gestionezi Finanțele în COVID-19!
Îngrijirea de propriile finanțele este o prioritate de top în timpul crizei globale cauzate de COVID-19 (SARS-CoV-2) . Situația financiară pentru majoritatea dintre noi se deteriorează de la o zi la alta, pe măsură ce majoritatea afacerilor se închid. De asemenea, sănătatea devine o prioritate în timpul acestei pandemii. Dacă ești afectat de COVID-19 din punct […] The post Ponturi Despre Cum Să îți Gestionezi Finanțele în COVID-19! appeared first on Monily.md.
Împrumut Online și Stigmat în Jurul Lor în Societate!
Împrumut online au fost ilustrate în mod negativ în ultimul timp. Însă, de obicei, clienții care se împrumută pentru prima dată consideră că sunt utile. The post Împrumut Online și Stigmat în Jurul Lor în Societate! appeared first on Monily.md.
Recenzie Viaconto
Află cum poți împrumuta bani rapid, dacă ai între 20 și 65 ani, oriunde în Moldova, în condiții accesibile. Informații complete despre Viaconto MD. The post Recenzie Viaconto appeared first on Monily.md.
8 Obiceiuri Proaste Care Te Costă bani și Cum Poți să Renunți la Ele
Asigură-te că întotdeauna îți vei păstra finanțele la un nivel cât mai ridicat, monitorizându-ți cheltuielile și găsind alternative cât mai ieftine la obiceiurile tale costisitoare. The post 8 Obiceiuri Proaste Care Te Costă bani și Cum Poți să Renunți la Ele appeared first on Monily.md.

Generat în 2.079 secunde.