864 cazuri COVID-19 în Moldova
810 – cazuri active
37 – cazuri vindecate
17 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 6 aprilie 2020 ora 12:42


 Blog - Monily.mdGoogle Page Rank

 Blog - Monily.md Blog - Monily.md


Blog despre serviciile financiare din Moldova
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Ponturi despre cum să îți gestionezi finanțele în COVID-19!
Îngrijirea de propriile finanțele este o prioritate de top în timpul crizei globale cauzate de COVID-19 (SARS-CoV-2) . Situația financiară pentru majoritatea dintre noi se deteriorează de la o zi la alta, pe măsură ce majoritatea afacerilor se închid. De asemenea, sănătatea devine o prioritate în timpul acestei pandemii. Dacă ești afectat de COVID-19 din punct […] The post Ponturi despre cum să îți gestionezi finanțele în COVID-19! appeared first on Monily.md.
Împrumut online și stigmat în jurul lor în societate!
Împrumut online au fost ilustrate în mod negativ în ultimul timp. Însă, de obicei, clienții care se împrumută pentru prima dată consideră că sunt utile. The post Împrumut online și stigmat în jurul lor în societate! appeared first on Monily.md.
Recenzie Viaconto
Află cum poți împrumuta bani rapid, dacă ai între 20 și 65 ani, oriunde în Moldova, în condiții accesibile. Informații complete despre Viaconto MD. The post Recenzie Viaconto appeared first on Monily.md.
8 Obiceiuri Proaste Care Te Costă bani și Cum Poți să Renunți la Ele
Asigură-te că întotdeauna îți vei păstra finanțele la un nivel cât mai ridicat, monitorizându-ți cheltuielile și găsind alternative cât mai ieftine la obiceiurile tale costisitoare. The post 8 Obiceiuri Proaste Care Te Costă bani și Cum Poți să Renunți la Ele appeared first on Monily.md.
Recenzie Sebo.md : Până la 6500 lei gratuit!
Află cum poți să împrumuți 10000 MDL pe termen scurt sau 20000 MDL pe termen lung, oriunde în Moldova. The post Recenzie Sebo.md : Până la 6500 lei gratuit! appeared first on Monily.md.
Kreddy credite online în Moldova
Află cum poți obține bani împrumut până la 12000 Lei cu o perioadă de rambursare de până la 1 an, rapid și fără multe documente. The post Kreddy credite online în Moldova appeared first on Monily.md.
Recenzie Forza Credit: Primul împrumut gratis!
Află cum poți obține credite fără gaj 5000 Lei, oriunde în Moldova, ai între 18 și 70 de ani, în numai 20 de minute. Primul împrumut gratis! The post Recenzie Forza Credit: Primul împrumut gratis! appeared first on Monily.md.
Împrumuturi bănești pentru persoane fizice disponibile pentru orice tip de nevoi!
Descoperă cum poți obține împrumuturi rapide online iute, fără garanții, oriunde te-ai afla în Moldova și dacă ai între 18 și 70 de ani. The post Împrumuturi bănești pentru persoane fizice disponibile pentru orice tip de nevoi! appeared first on Monily.md.
Recenzie CreditPrime.md
Ești cetățean moldovean și ai nevoie de bani urgent, chiar dacă este weekend? Află cum poți obține un împrumut iute, cu aprobare în câteva minute. The post Recenzie CreditPrime.md appeared first on Monily.md.

Generat în 0.016 secunde.