290043 cazuri COVID-19 în Moldova
283330 – cazuri active
– cazuri vindecate
6713 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 28 septembrie 2021 ora 10:21


 Blog - Monily.md

 Blog - Monily.md Blog - Monily.md


Blog despre serviciile financiare din Moldova
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Cum economisești bani pe rechizite la începerea școlii?
Noul an școlar se apropie, iar reclamele își fac prezența puternic în magazine, TV și pe social media. Este din nou acea perioadă a anului, când august se încheie, iar luna septembrie vien cu noi așteptări cu privire la aul școlar care va începe. 2020 a fost un an diferit, dar rutina obișnuită a achiziționării […] The post Cum economisești bani pe rechizite la începerea școlii? appeared first on Monily.md.
Diferențe de credite nebancare și cele bancare
Când vine vorba de finanțare, cel care ia împrumutul trebuie să cunoască diferențele dintre credite nebancare și cele bancare pentru a lua o decizie corectă. Atât creditorii nebancari, cât și băncile oferă o serie de avantaje în funcție de situația debitorului. Fii inteligent cu privire la alegerile tale! Vom vorbi despre: ● Timpul de împrumut și […] The post Diferențe de credite nebancare și cele bancare appeared first on Monily.md.
Efectele stresului financiar și împrumuturi online!
Cei mai mulți dintre noi am auzit reclame la TV și radio sau pe social media care ne spun că înainte de a lua un împrumuturi online trebuie să te gândești la disponibilitatea pe care o ai de a-l rambursa. Aceste cuvinte au fost spuse și scrise de sute de ori. Dar cum se aplică […] The post Efectele stresului financiar și împrumuturi online! appeared first on Monily.md.
Care este Rata Procentuală Anuală, si ce inseamna asta?
De Rata Procentuală Anuală (TAE) cel mai probabil te-ai lovit fie când ai luat un împrumut pe termen lung, sau atunci când ai primit scrisori de la bănci și te-ai întrebat de ce este importantă pentru tine. TAE reprezintă rata procentuală anuală. Acest indice este un calcul al sumei totale pe care o plătești la […] The post Care este Rata Procentuală Anuală, si ce inseamna asta? appeared first on Monily.md.
Cum să Investi cu un mic capital la început?
Cu toții putem investi, dar nu toți știm să o facem într-un mod în care ar putea face ca finanțele noastre să cunoască o creștere benefică. De obicei, investițiile au un scop specific, respectiv investim pentru a obține profit. Poți obține un profit alegând să investești fondurile în companii / afaceri sau proiecte, ca asociat. […] The post Cum să Investi cu un mic capital la început? appeared first on Monily.md.
Top 3 sfaturi pentru a face economii în vara anului 2020!
Vara anului 2020 va fi diferită, nu neapărat mai rău, ci doar diferită. Depinde  de tine ce vei face pentru a te bucura de ea la maxim. În acest sens, îți oferim oferim trei cele mai bune sfaturi pentru a economisi bani în această vara. Iată ce poți modifica în categoriile de călătorii, fitness și […] The post Top 3 sfaturi pentru a face economii în vara anului 2020! appeared first on Monily.md.
10 Cele Mai Vizionate Serii Netflix și Filme în Carantină!
Mulți dintre noi ne bucurăm că avem timp să prindem din urmă de serialele TV a căror fani suntem sau să vedem filmele preferate în acest moment pe Netflix. Cu toate acestea, diverse platforme au publicat noi seriale TV care au fost vizionate și iubite în întreaga lume. Iar, dacă ai rămas fără inspirație şi […] The post 10 Cele Mai Vizionate Serii Netflix și Filme în Carantină! appeared first on Monily.md.
Lucru De Acasă – 7 Idei Pentru a Câștiga Bani
Găsirea unui posibilități pentru  lucru de acasă a devenit o soluție viabilă pentru mulți dintre noi pentru a câștiga bani. Nu toată lumea își poate aduce munca de zi cu zi în casele lor. Cu toate acestea, mediul online poate oferi oportunități de muncă pentru noi chiar acum. O mulțime de platforme, site-uri web, organizații […] The post Lucru De Acasă – 7 Idei Pentru a Câștiga Bani appeared first on Monily.md.
Cinci Cele Mai Bune Sfaturi Când Ai Un Job De Acasă!
Munca și finanțele sunt un subiect foarte fierbinte chiar în acest moment, deoarece criza COVID-19 a obligat mii de companii să își închidă porțile pentru o perioadă nedeterminată. Ceea ce  a dus la pierderea multor locuri de muncă sau pentru cei mai norocoși, să își facă job de acasă. Iată câteva sfaturi despre cum să […] The post Cinci Cele Mai Bune Sfaturi Când Ai Un Job De Acasă! appeared first on Monily.md.
Scoringul De Credit – Diferențe De La Criza COVID-19
(Ce înseamnă pentru un împrumutat?) Deși accentul principal al crizei COVID-19 se adresează sănătății, aspectele financiare vin imediat, pe locul doi. Multe gospodării au fost afectate financiar pe tot globul. O mulțime de oameni înainte de pandemia COVID-19 trăiau deja de la salariu la salariu. Prin urmare, salariul mic sau pierderea locului de muncă duc […] The post Scoringul De Credit – Diferențe De La Criza COVID-19 appeared first on Monily.md.

Generat în 2.136 secunde.