67958 cazuri COVID-19 în Moldova
17258 – cazuri active
49083 – cazuri vindecate
1617 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 21 octombrie 2020 ora 06:24


 Elena RobuGoogle Page Rank

 Elena Robu Elena Robu


blog de atitudine
RSS posts

Personale


Comenteaza

Româncă din Italia: ”Am întâlnit foarte mulți români care se rușinau să vorbească românește”


Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri cu conaționalii noștri stabiliți în străinătate în cadrul proiectului ”Diaspora românească în acțiune”. ”Românilor le este rușine să vorbească românește, le este rușine să spună că sunt români, fiind foarte convinși că identitatea lor este confundată și reușesc astfel să își ascundă rădăcinile cu care […] Articolul Româncă din Italia: ”Am întâlnit foarte mulți români care se rușinau să vorbească românește” apare prima dată în ER News.
Posibil tratament împotriva Covid-19, dezvoltat de o elevă de 14 ani


În timp ce oamenii de știință din toată lumea se chinuie să găsească antidotul pentru Covid-19, o elevă de numai 14 ani din Statele Unite a dezvoltat un potențial tratament împotriva bolii, scrie CNN, citat de stirileprotv.ro. Anika Chebrolu – care a început cercetările când era în clasa a opta –  a creat o moleculă care […] Articolul Posibil tratament împotriva Covid-19, dezvoltat de o elevă de 14 ani apare prima dată în ER News.
Solidaritate în Franța: Zeci de mii de persoane au ieșit pe străzi pentru a-l omagia pe profesorul decapitat


Zeci de mii de persoane s-au adunat duminică la Paris, dar şi în alte oraşe franceze pentru a-i aduce un omagiu lui Samuel Paty, profesorul de istorie decapitat vineri în regiunea pariziană, un atentat islamist ce a redeschis răni mai vechi generând emoţie şi spaimă, relatează Agerpres. La Paris, manifestanţii – majoritatea purtând măști – s-au reunit în […] Articolul Solidaritate în Franța: Zeci de mii de persoane au ieșit pe străzi pentru a-l omagia pe profesorul decapitat apare prima dată în ER News.
Noi detalii despre rusul care l-a decapitat pe profesorul de istorie din Franța: Deținea titlul de sejur până în 2030


Procurorul responsabil de anchetare pe domeniul terorismului, Jean-François Ricard, a oferit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, noi detalii despre profilul asasinului care a decapitat aseară un profesor de istorie și geografie în vârstă de 47 de ani în localitatea Conflans-Sainte-Honorine din regiunea pariziană. Născut la Moscova, Abdoulakh A. avea titlul de sejur datând […] Articolul Noi detalii despre rusul care l-a decapitat pe profesorul de istorie din Franța: Deținea titlul de sejur până în 2030 apare prima dată în ER News.
Franța este în continuare în șoc după ce un profesor de istorie a fost decapitat în plină stradă


Franța este în șoc după ce aseară a trăit ororile unui nou atentat terorist. Un profesor de istorie a fost decapitat în plină stradă pentru că ar fi prezentat la cursurile sale faimoasele caricaturi ale lui Mahomed. Atentatul s-a produs în localitatea Conflans-Sainte-Honorine, din regiunea pariziană. Preşedintele francez Emmanuel Macron, însoțit de câtiva miniștri, s-a […] Articolul Franța este în continuare în șoc după ce un profesor de istorie a fost decapitat în plină stradă apare prima dată în ER News.
Londra trece la nivelul de alertă „ridicat” iar socializarea va fi interzisă


În Londra se impun restricții mai dure în lupta împotriva coronavirusului. Acestea vor intra în vigoare în noaptea de vineri spre sâmbătă, la miezul nopții. Coronavirusul se răspândeşte în majoritatea regiunilor din Marea Britanie, unde numărul oficial al morţilor provocate de această boală, respectiv 43.155, este cel mai mare din Europa. Restricțiile mult mai dure […] Articolul Londra trece la nivelul de alertă „ridicat” iar socializarea va fi interzisă apare prima dată în ER News.
Franţa, record absolut de cazuri noi de coronavirus într-o singură zi


Ministerul Sănătăţii din Franța a raportat joi 30.621 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, un record de la implementarea screeningului masiv. Franța a reintrodus starea de urgență sanitară din cauza răspândirii epidemiei de coronavirus. Rata de pozitivare se ridică la 12,6%, potrivit datelor comunicate de autoritățile sanitare franceze. 88 de persoane […] Articolul Franţa, record absolut de cazuri noi de coronavirus într-o singură zi apare prima dată în ER News.
Românca din Spania care confecționează albume pentru fotografii ”scrapbook”


Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri cu conaționalii noștri stabiliți în străinătate în cadrul proiectului ”Diaspora românească în acțiune”. Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe conaționala noastră Vasilica Liliana Șandru, originară din Brașov și stabilită în Spania, de 17 ani. Pasiunea ei cea mare este confecționarea albumelor pentru poze, cunoscute […] Articolul Românca din Spania care confecționează albume pentru fotografii ”scrapbook” apare prima dată în ER News.
Contrafacere de dezinfectanți în proporții deosebit de mari, anihilată la Chișinău


Descinderile Poliției de Frontieră au dus la descoperirea și contracararea activității unei filiere mari de contrafacere a dezinfectantului și altor produse chimice, fiind curmată expunerea pe piață a unei cantități uriașe de produse contrafăcute. Dezinfectantul se producea într-un laborator și o secție clandestină din Chișinău unde ofițerii de investigație ai Poliției de Frontieră în cooperare […] Articolul Contrafacere de dezinfectanți în proporții deosebit de mari, anihilată la Chișinău apare prima dată în ER News.
Și grădinița din Saca, renovată pe banii României: ”Le mulțumesc din suflet fraților de peste Prut”


Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri despre grădinițele din R. Moldova care au fost reparate cu suportul financiar al României. Grădinița din satul Saca, raionul Strășeni, a fost renovată cu sprijinul financiar al României în anul 2017, beneficiind de un total de 785 mii de lei, în cadrul Programului de asistență […] Articolul Și grădinița din Saca, renovată pe banii României: ”Le mulțumesc din suflet fraților de peste Prut” apare prima dată în ER News.

Generat în 6.927 secunde.