Elena Robu

 Elena Robu Elena Robu


blog de atitudine
RSS posts

Personale


Comenteaza

Autoritățile de protecție a consumatorilor din UE îndeamnă WhatsApp să informeze mai bine consumatorii


Comisia Europeană și autoritățile de protecție a consumatorilor îndeamnă WhatsApp să informeze mai bine consumatorii cu privire la politicile sale în materie de date și la actualizările condițiilor sale de furnizare a serviciilor Rețeaua de cooperare în materie de protecție a consumatorilor (CPC) și Comisia Europeană au transmis pe 8 iunie 2022 o nouă scrisoare […] Articolul Autoritățile de protecție a consumatorilor din UE îndeamnă WhatsApp să informeze mai bine consumatorii apare prima dată în ER News.
Platforma CE CONSUM EU anunță: Dioxidul de titan E171 va fi interzis în R. Moldova


Aditivul alimentar dioxidul de titan E171, potențial cancerigen, va fi interzis în R. Moldova. Despre aceasta anunță Platforma CE CONSUM EU, ca urmare a unei petiții lansate în acest sens. Iată răspunsul pe care l-a oferit Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, ca urmare a petiției lansată de Platforma CE CONSUM EU: În scopul transpunerii normelor […] Articolul Platforma CE CONSUM EU anunță: Dioxidul de titan E171 va fi interzis în R. Moldova apare prima dată în ER News.
În sfârșit! Proiectul de lege împotriva dezinformării a fost votat de Parlamentul de la Chișinău


În sfârșit! În cadrul ședinței plenare de astăzi, deputații au examinat, în a doua lectură, proiectul care drept scop prevenirea și combaterea dezinformării și a răspândirii informațiilor false în spațiul mediatic. Documentul prevede modificarea Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova și urmărește prevenirea și combaterea tentativele de dezinformare, care afectează securitatea națională. Astfel, Codul […] Articolul În sfârșit! Proiectul de lege împotriva dezinformării a fost votat de Parlamentul de la Chișinău apare prima dată în ER News.
Fautor Negre 2017 din Moldova, desemnat cel mai bun vin roșu din lume


Concours Mondial de Bruxelles a anunțat astăzi rezultatele sesiunii “Roșu & Alb” din 2022. În perioada 19-21 mai, cea mai prestigioasă competiție din lume a adunat experți din industria vinului pentru a degusta peste 7.300 de vinuri, provenind din circa 40 de țări, transmite platforma CE CONSUM EU. Printre câștigătorii competiției sunt vinuri de pe […] Articolul Fautor Negre 2017 din Moldova, desemnat cel mai bun vin roșu din lume apare prima dată în ER News.
Trei luni de invazie rusă în Ucraina: Cum s-ar putea termina războiul


Înainte de a-și lansa ofensiva împotriva Ucrainei pe 24 februarie, Vladimir Putin avea în vedere un scenariu foarte clar: invazia urma să se încheie în câteva zile. Astăzi, după trei luni de conflict, este greu de spus cu certitudine cum s-ar putea termina războiul. Ce turnură ar putea lua conflictul având în vedere starea actuală […] Articolul Trei luni de invazie rusă în Ucraina: Cum s-ar putea termina războiul apare prima dată în ER News.
„Armata de sperietori” a lui Putin care nu i-a mai speriat pe ucraineni. 3 luni de război în Ucraina


În urmă cu exact 3 luni, pe 24 februarie 2022, din ordinul lui Vladimir Putin, Rusia a invadat Ucraina iar în Europa a revenit războiul: unul în toată regula, în care s-au bifat până acum toate ororile pe care europenii nu le-au mai experimentat de mai bine de 77 de ani: invazie terestră a unei […] Articolul „Armata de sperietori” a lui Putin care nu i-a mai speriat pe ucraineni. 3 luni de război în Ucraina apare prima dată în ER News.
Igor Dodon și dosarul penal de corupție și trădare de Patrie. Spectacol sau …?


Coincidență sau nu, însă astăzi, 24 mai 2022, chiar de ziua de naștere a președintei țării, Maia Sandu, fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon este reținut într-un dosar penal de corupție și trădare de patrie. De dimineață procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție, în comun cu CNA și SIS au efectuat percheziții la domiciliul lui […] Articolul Igor Dodon și dosarul penal de corupție și trădare de Patrie. Spectacol sau …? apare prima dată în ER News.
Crimele de război din Ucraina, la comanda lui Putin, nu sunt invenții! Soldații ruși recunosc atrocitățile pe care le comit


Presa internațională titrează astăzi că primul soldat rus judecat pentru crime de război în Ucraina a fost condamnat la închisoare pe viață. Este vorba despre Vadim Şişimarin, un soldat rus de 21 de ani, găsit vinovat de uciderea unui civil neînarmat. Anterior acesta își recunoscuse vina spunând că: „Mi s-a ordonat să trag, l-am împușcat […] Articolul Crimele de război din Ucraina, la comanda lui Putin, nu sunt invenții! Soldații ruși recunosc atrocitățile pe care le comit apare prima dată în ER News.
Câteva cuvinte despre Eurovision 2022


Nu voi vorbi despre scandalul în jurul presupuselor tentative de manipulare a votului de către juriile din 6 țări, inclusiv România. Nu pentru că nu este important acest fapt, dar pentru că așteptăm mai multe informații din partea organizatorilor, adică a Uniunii Europene de Radio și Televiziune (EBU), inclusiv probe, dovezi despre presupuse fraudări. Vreau […] Articolul Câteva cuvinte despre Eurovision 2022 apare prima dată în ER News.
Ucraina a câștigat finala Eurovision 2022


Ucraina a câștigat Eurovision 2022, cu piesa “Stefania”, interpretată de Kalush Orchestra. Ucraina a primit din partea publicului 439 de puncte, cel mai mare punctaj de până acum, și a trecut pe locul 1 în clasament cu un total de 631 de puncte. R. Moldova s-a clasat pe locul 7. Publicul a oferit 239 de […] Articolul Ucraina a câștigat finala Eurovision 2022 apare prima dată în ER News.

Generat în 1.82 secunde.