263 cazuri COVID-19 în Moldova
259 – cazuri active
2 – cazuri vindecate
2 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 30 martie 2020 ora 06:44


 Elena RobuGoogle Page Rank

 Elena Robu Elena Robu


blog de atitudine
RSS posts

Personale


Comenteaza

PAS solicită Guvernului să plătească 75% din salariu pentru angajații aflați în șomaj tehnic timp de 3 luni


Partidul Acțiune și Solidaritate solicită Guvernului să anunțe în regim de urgență finanțarea șomajului tehnic rezultat în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19, astfel urmând exemplul altor state, inclusiv România, Ucraina și Bulgaria, se arată într-un comunicat de presă al partidului. PAS propune subvenționarea șomajului tehnic în proporție de 75% din salariul de bază […] Articolul PAS solicită Guvernului să plătească 75% din salariu pentru angajații aflați în șomaj tehnic timp de 3 luni apare prima dată în ER News.
Prima persoană dintr-o familie regală care moare din cauza coronavirusului


Prinţesa Maria Teresa de Bourbon-Parma a decedat, joi, la Paris, la vârsta de 86 de ani, victimă a coronavirusului. Anunţul a fost făcut de fratele său, prinţul Sixtus Henry de Bourbon-Parma, duce de Parma, care a făcut un apel ca oamenii “să se roage pentru odihna eternă a surorii sale”. O ceremonie religioasă a avut […] Articolul Prima persoană dintr-o familie regală care moare din cauza coronavirusului apare prima dată în ER News.
Coronavirusul a explodat în SUA, unde numărul de pacienți infectați a depășit 100.000


Cel puțin 101.242 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în SUA, iar aproape jumătate dintre aceștia (45,934) au fost confirmați în New York relatează CNN Health, scrie g4media.ro. Dintre acestea, 1.588 de persoane au murit, 402 de decese înregistrându-se doar în ultimele 24 de ore, de aproape două ori mai mult decât în ziua precedentă. […] Articolul Coronavirusul a explodat în SUA, unde numărul de pacienți infectați a depășit 100.000 apare prima dată în ER News.
(VIDEO) Francezii au ieșit la ferestre și i-au aplaudat pe medicii și asistentele care depun eforturi uriașe pentru combaterea coronavirusului


În această seară, la ora 20:00 francezi au ieșit la ferestre și au mulțumit cu aplauze medicilor și celorlalți angajați din domeniul sanitar care depun în această perioadă eforturi imense pentru combaterea coronavirusului. Gestul simbolic a fost organizat pe reţelele sociale și este similar cu acțiuni care s-au desfășurat în Italia, Spania, Portugalia. Mai jos […] Articolul (VIDEO) Francezii au ieșit la ferestre și i-au aplaudat pe medicii și asistentele care depun eforturi uriașe pentru combaterea coronavirusului apare prima dată în ER News.
Coronavirus face ravagii în Italia: Aproape 1000 de morți în ultimele 24 de ore


Este dramatic ce se întâmplă în Italia. Autoritățile italiene au anunțat aproape 1000 de morți în ultimele 24 de ore, mai exact 969 de decese. Este un nou record al deceselor înregistrate în această țară. Numărul total al deceselor se ridică în prezent la 9134. Cu toate acestea, contaminarea pare să scadă, având o creștere […] Articolul Coronavirus face ravagii în Italia: Aproape 1000 de morți în ultimele 24 de ore apare prima dată în ER News.
Republica Moldova va trece la ora de vară


Republica Moldova va trece la ora de vară pe 29 martie, ultima duminică a lunii. Ceasurile vor fi schimbate cu o oră înainte. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 2.00 va deveni ora 3.00. Trecerea la ora de vară este efectuată în conformitate cu propunerea Comisiei Economice Europene a ONU și concomitent cu […] Articolul Republica Moldova va trece la ora de vară apare prima dată în ER News.
Ministerul de externe informează cetățenii R. Moldova despre modalitatea organizării zborurilor charter excepționale cu destinația Chișinău


Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre organizarea curselor charter excepționale în vederea repatrierii cetățenilor moldoveni aflați în dificultate peste hotarele țării. În conformitate cu Dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale nr.6 din 26.03.20, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va coordona procesul repatrierii cetățenilor Republicii Moldova cu rutele aeriene charter. În acest scop, misiunile […] Articolul Ministerul de externe informează cetățenii R. Moldova despre modalitatea organizării zborurilor charter excepționale cu destinația Chișinău apare prima dată în ER News.
Primul medic care a decedat din cauza coronavirusului în R. Moldova


Deja sunt două decese din cauza infecției Covid-19, înregistrate pe teritoriul R. Moldova. Este vorba despre un medic, care activa la Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, în vârstă de 79 ani. Ea s-a îmbolnăvit pe data de 19 martie, iar pe 24 martie a fost internată la Spitalul Clinic Republican, în stare gravă. Pacienta […] Articolul Primul medic care a decedat din cauza coronavirusului în R. Moldova apare prima dată în ER News.
Fostul deputat PDM Constantin Țuțu s-a predat benevol organelor de drept din Republica Moldova


Fostul deputat Constantin Țuțu s-a predat astăzi benevol organelor de drept din Republica Moldova, la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, anunță Procuratura Generală. Potrivit sursei, acesta urmează a fi preluat de Procuratura Anticorupție pentru efectuarea acțiunilor de urmărire penală ce se impun, inclusiv aducerea la cunoștință a învinuirii și audiere în cadrul dosarului intentat […] Articolul Fostul deputat PDM Constantin Țuțu s-a predat benevol organelor de drept din Republica Moldova apare prima dată în ER News.
Boris Johnson, premierul Marii Britanii, este infectat cu coronavirus


Boris Johnson a fost confirmat de infecție cu coronavirus, potrivit BBC. Over the last 24 hours I have developed mild symptoms and tested positive for coronavirus. I am now self-isolating, but I will continue to lead the government’s response via video-conference as we fight this virus. Together we will beat this. #StayHomeSaveLives pic.twitter.com/9Te6aFP0Ri — Boris Johnson […] Articolul Boris Johnson, premierul Marii Britanii, este infectat cu coronavirus apare prima dată în ER News.

Generat în 3.415 secunde.