180150 cazuri COVID-19 în Moldova
12408 – cazuri active
163896 – cazuri vindecate
3846 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 25 februarie 2021 ora 03:25


 Elena Robu

 Elena Robu Elena Robu


blog de atitudine
RSS posts

Personale


Comenteaza

Presa rusă publică imagini cu deținuți torturați într-o închisoare în apropierea Moscovei. Unul dintre ei ar fi murit


Noi imagini video care susțin că prezintă practici de tortură a deținuților ruși, dintre care unul ar fi murit la scurt timp după filmare, au fost publicate, scrie The Moscow Times, citând Novaya Gazeta. Imaginile provin de la o închisoare unde mai fuseseră înregistrate astfel de practici, ceea ce a provocat un scandal național în 2018, transmite […] Articolul Presa rusă publică imagini cu deținuți torturați într-o închisoare în apropierea Moscovei. Unul dintre ei ar fi murit apare prima dată în ER News.
O afacere născută din darurile naturii și dezvoltată cu sprijinul Suediei și PNUD


Elena Rojenco din orașul Tiraspol transformă hibiscusul, trandafirul, salvia și alte plante în cosmetică organică. A început să creeze primele produse organice pentru folosul propriu, după ce a înțeles că suferă de alergie, iar cosmeticele din comerț nu-i făceau bine. Aşa și-a descoperit pasiunea pentru cosmetica bio și a pus temelia brandului „Fenia”. „Utilizarea la […] Articolul O afacere născută din darurile naturii și dezvoltată cu sprijinul Suediei și PNUD apare prima dată în ER News.
Când s-ar putea sfârși pandemia de COVID-19. Predicțiile făcute de Bill Gates


Până în 2022, odată cu vaccinarea masivă a majorității populației planetei, ar trebui ca răspândirea SARS-CoV-2 să fie blocată, a declarat miliardarul american Bill Gates într-un interviu acordat pentru El Pais. „Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente […] Articolul Când s-ar putea sfârși pandemia de COVID-19. Predicțiile făcute de Bill Gates apare prima dată în ER News.
Decretul Maiei Sandu privind desemnarea candidatului la funcția de premier, declarat neconstituțional de către CC


Curtea Constituțională a pronunțat astăzi hotărârea nr. 6 pentru controlul constituționalității decretului președintelui R. Moldova, Maia Sandu din 11 februarie 2021 prin care a desemnat-o repetat pe Natalia Gavriliță la funcția de Prim-ministru. La originea cauzei se află sesizarea depusă de deputații Vasile Bolea, Grigore Novac și Alexandr Suhodolski. Autorii sesizării au pretins că Decretul […] Articolul Decretul Maiei Sandu privind desemnarea candidatului la funcția de premier, declarat neconstituțional de către CC apare prima dată în ER News.
UE ajuta Republica Moldova cu 15 milioane de euro să facă față epidemiei COVID-19


Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și Directorul Comisiei Europene pentru Vecinătatea de Est și Consolidare Instituțională, Lawrence Meredith, au semnat astăzi Acordul de finanțare pentru Contractul de Reziliență COVID-19 în favoarea Republica Moldova în valoare de 15 milioane de euro. Contractul de Reziliență COVID-19 va ajuta Republica Moldova să facă față epidemiei COVID-19 și consecințelor […] Articolul UE ajuta Republica Moldova cu 15 milioane de euro să facă față epidemiei COVID-19 apare prima dată în ER News.
(Foto) Ajutorul umanitar gratuit oferit de România Republicii Moldova: ”Astăzi România ne-a întins o puternică mână de ajutor în combaterea efectelor pandemice”


Republica Moldova a primit astăzi un ajutor umanitar din partea Guvernului României, care va suplini stocurile de urgență cu produse, materiale și echipamente sanitare necesare în prevenirea răspândirii infecției cu coronavirus. Ceremonia oficială de predare a asistenței umanitare a avut loc în Piața Marii Adunări Naționale, unde a fost amplasată coloana de 13 camioane cu […] Articolul (Foto) Ajutorul umanitar gratuit oferit de România Republicii Moldova: ”Astăzi România ne-a întins o puternică mână de ajutor în combaterea efectelor pandemice” apare prima dată în ER News.
Coronavirus: UE trimite echipamente de protecție personală în Republica Moldova


În urma solicitării Republicii Moldova de asistență prin intermediul Mecanismului de Protecție Civilă al UE, România a oferit diverse articole de echipamente de protecție personală, pentru a asista țara în lupta sa împotriva pandemiei de coronavirus. Lotul expediat constă din 1.500.000 de măști chirurgicale, 100.000 de măști FFP3, 100.000 de costume de protecție și 100.000 […] Articolul Coronavirus: UE trimite echipamente de protecție personală în Republica Moldova apare prima dată în ER News.
Medicul român Radu Lupescu decorat de președintele francez: ”Am fost foarte mândru, mai ales pentru faptul că sunt român”


Eroul nostru de astăzi este medicul român Radu Lupescu, decorat de președintele francez Emmanuel Macron cu Ordinul național al Meritului, potrivit decretului publicat în Jurnalul Oficial al Franței. Radu Lupescu, doctor în medicină, a fost decorat pe 31 decembrie 2020 alături de alți membri ai personalului medical din Franța pentru eforturile depuse în timpul pandemiei de […] Articolul Medicul român Radu Lupescu decorat de președintele francez: ”Am fost foarte mândru, mai ales pentru faptul că sunt român” apare prima dată în ER News.
Dezinformarea privind vaccinul rusesc împotriva COVID-19: Cum funcționează această mașinărie în R. Moldova


Tendințele campaniei de „diplomație a vaccinurilor” se exacerbează. Kremlinul valorifică intens canalele diplomatice, mass-media controlată de stat și rețelele unor organizații de mass-media favorabile și alternative pentru a-și susține enunțurile privind supremația vaccinului Sputnik V. De la Anul Nou, tonul și peisajul mediatic s-au încrâncenat considerabil. Nu e suficientă promovarea vaccinului Sputnik V. Se derulează […] Articolul Dezinformarea privind vaccinul rusesc împotriva COVID-19: Cum funcționează această mașinărie în R. Moldova apare prima dată în ER News.
Cum a găsit România o studentă din Franța care își face studiile la Cluj


Povestea noastră de astăzi este despre o tânăra studentă din Franța, Giliane Lamboley, care a ales să studieze la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, România. La început nu știa prea multe despre această țară est-europeană puțin cunoscută în Franța. „România mi s-a părut o alegere eficientă, practică și accesibilă”, mărturisește tânăra. […] Articolul Cum a găsit România o studentă din Franța care își face studiile la Cluj apare prima dată în ER News.

Generat în 2.847 secunde.