252604 cazuri COVID-19 în Moldova
3466 – cazuri active
243195 – cazuri vindecate
5943 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 9 mai 2021 ora 19:20


 Elena Robu

 Elena Robu Elena Robu


blog de atitudine
RSS posts

Personale


Comenteaza

România donează gratuit încă 100 800 de doze de vaccin anti-covid R. Moldova


La 7 mai 2021, un nou lot de 100.800 de doze de vaccin anti-COVID produs de compania AstraZeneca a ajuns din România în Republica Moldova, pentru combaterea pandemiei COVID- 19. Această substanțială donație, oferită cu titlu gratuit de România Republicii Moldova, suplimentează pachetul consistent de sprijin anunțat de Președintele României, domnul Klaus IOHANNIS, cu ocazia […] Articolul România donează gratuit încă 100 800 de doze de vaccin anti-covid R. Moldova apare prima dată în ER News.
Maia Sandu s-a vaccinat contra Covid-19 cu AstraZeneca


Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a fost administrată în această dimineață prima doză de vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca. „Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez – familia, prietenii, colegii”, a spus doamna Maia Sandu. Șefa […] Articolul Maia Sandu s-a vaccinat contra Covid-19 cu AstraZeneca apare prima dată în ER News.
Vocea Diasporei: M-am înregistrat prealabil pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021


Alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 sunt cruciale pentru viitorul Republicii Moldova. Cetățenii se pot implica pentru a contribui la dezvoltarea țării în care s-au născut, indiferent unde s-ar afla. Să demonstrăm că într-adevăr contăm și ne implicăm oriunde ne-am afla. M-am înregistrat prealabil pe site-ul inregistrare.cec.md pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate […] Articolul Vocea Diasporei: M-am înregistrat prealabil pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 apare prima dată în ER News.
SUA vor autoriza săptămâna viitoare vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani


Statele Unite urmează să autorizeze vaccinul Pfizer/BioNTech împotriva Covid-19 și pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani începând de săptămâna viitoare, au relatat luni media americane, potrivit AFP, citată de Agerpres. Pfizer a solicitat autorizaţia de utilizare de urgenţă pentru vaccinul său spre a fi administrat copiilor şi adolescenţilor de 12 ani și […] Articolul SUA vor autoriza săptămâna viitoare vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani apare prima dată în ER News.
Memoriul privind libertatea presei în Republica Moldova: declinul libertății mass-media este alarmant


Centrul pentru Jurnalism Independent din Republica Moldova, alături de alte opt organizații neguvernamentale de media, semnalează că, pe parcursul ultimului an, libertatea presei în Republica Moldova s-a aflat într-un declin alarmant, autoritățile din Sănătate au manifestat reticență în comunicarea cu reprezentanții presei, iar jurnaliștii au continuat să se confrunte cu amenințări și intimidări în timp […] Articolul Memoriul privind libertatea presei în Republica Moldova: declinul libertății mass-media este alarmant apare prima dată în ER News.
Guvernul va subvenționa persoanele care și-au pierdut locul de muncă în pandemie


Cabinetul de miniștri a aprobat Regulamentul ce vine să susțină piața muncii din Republica Moldova, care a avut de suferit în urma crizei provocate de virusul Covid-19. Pandemia și, respectiv, măsurile întreprinse de autorități în vederea combaterii infectării cu virusul Covid-19, au dus la reducerea semnificativă a activității de producție și a comerțului, la creșterea […] Articolul Guvernul va subvenționa persoanele care și-au pierdut locul de muncă în pandemie apare prima dată în ER News.
UE se confruntă cu campanii de discreditare a vaccinurilor orchestrate de Rusia și China


Rusia şi China au campanii de discreditare pentru a submina încrederea în vaccinurile aprobate de UE cu scopul de a plasa propriile vaccinuri. Informațiile au fost dezvăluite într-un raport publicat de echipa specială anti-dezinformare a diplomaţiei europene, conform AFP, citată de stirileprotv.ro. “Diplomaţia vaccinului” desfăşurată de Moscova şi Beijing “este însoţită de eforturi de dezinformare şi manipulare […] Articolul UE se confruntă cu campanii de discreditare a vaccinurilor orchestrate de Rusia și China apare prima dată în ER News.
Pfizer dezvoltă o pastilă anti-COVID care ar putea fi gata până la finalul lui 2021


Producătorul de medicamente Pfizer lucrează în prezent la o pastilă anti-COVID care să poată fi administrată pe cale orală. Această pastilă antivirală ar putea fi disponibilă publicului larg până la sfârșitul acestui an, a declarat CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, într-un interviu acordat CNBC. „Lucrăm în prezent la două variante, una injectabilă și cealaltă administrată oral. Acordăm […] Articolul Pfizer dezvoltă o pastilă anti-COVID care ar putea fi gata până la finalul lui 2021 apare prima dată în ER News.
Alegeri parlamentare anticipate pe 11 iulie. Anunțul făcut de Maia Sandu


Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a anunțat acum câteva clipe că a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului. Alegerile parlamentare anticipate urmează să aibă loc pe 11 iulie 2021, iar Guvernul urmează să aloce banii necesari desfășurării scrutinului. “Acum puterea e în mâinile poporului”, a declarat șefa statului în cadrul unui briefing de presă. În […] Articolul Alegeri parlamentare anticipate pe 11 iulie. Anunțul făcut de Maia Sandu apare prima dată în ER News.
Imagini sfâșietoare în India. Unele spitale refuză pacienții Covid-19 fără butelii de oxigen aduse de acasă


Situația este mai mult decât sfâșietoare în India, spune Organizația Mondială a Sănătății. Sistemul sanitar este copleșit de numărul record de bolnavi. Spitalele au culoarele pline cu paturi şi tărgi cu pacienți. Unii bolnavi însă nu apucă să mai intre în spital. Copleșite și rămase fără resurse, unele spitale refuză pacienții care nu vin cu […] Articolul Imagini sfâșietoare în India. Unele spitale refuză pacienții Covid-19 fără butelii de oxigen aduse de acasă apare prima dată în ER News.

Generat în 0.623 secunde.