353 cazuri COVID-19 în Moldova
331 – cazuri active
18 – cazuri vindecate
4 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 1 aprilie 2020 ora 06:11


 Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashioGoogle Page Rank

 Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio


Maggyplaton.com este un blog cu si despre Fashion, Lifestyle, Travel si Healthy life. La inceput a fost o simpla idee de a scri si de a mai ucide timpul iar cu timpul a devenit ceva mai mult, fiind o sursa de inspiratie pentru oricine.
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Produse must have și lifehack-uri din experiența proprie în perioada de Postpartum
Bună dragii mei, am decis să scriu o postare pentru viitoarele mămici sau proaspetele mămici. Am o listă de produse care le sunt fidelă și m-au ajutat foarte mult în creșterea și dezvoltarea lui Mark. Voi începe cu produsele pentru igienă: Crema pentru scutec Am două creme foarte bune, una o țin în geanta lui […] The post Produse must have și lifehack-uri din experiența proprie în perioada de Postpartum appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Cină romantică transformată în lunch romantic, 3 tipuri de rețete
Cină romantică transformată în lunch romantic, 3 tipuri de rețete  Cu toții știm că odată de apare un copil, romantismul se evaporă, totul devine o rutină și uneori monoton, urăsc acest feeling, de aceea am decis să fac ceva mai special decât să ne așezăm și să mâncăm. Dat fiind faptul că seara suntem ambii […] The post Cină romantică transformată în lunch romantic, 3 tipuri de rețete appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Burger fără carne cu sos Torchyn (chifteluță veggie)
Bună dragii mei, noi suntem amatori de burgere și mai ales de cele vegetariene, cu-i nu-i plac ha? Noi le-am îndrăgit cu vreo 3 ani în urmă, după care am creat și o tradiție în familia noastră, în fiecare miercuri facem burgere veggie și le savurăm tare rapid, uneori se întâmplă să mâncăm câte 2-3. […] The post Burger fără carne cu sos Torchyn (chifteluță veggie) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
4 ținute sub 1100 lei pe care le găsești la Metro
Știu că Metro pentru unii se asociază doar cu marfă angro și altceva nimic, eu vreau să scăpăm un pic de acest stereotip. De multe ori trecem pe lângă rafturile cu haine și nici nu suntem curioși ce găsim printre umerașe. Zilele trecute am făcut cumpărăturile la Metro ca deobicei și mi-a venit o idee […] The post 4 ținute sub 1100 lei pe care le găsești la Metro appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Idee de mic dejun sănătos: salată din fructe bio+ biscuiți fără zahăr
Bună dimineața și un Crăciun Fericit vă doresc!! Nici azi nu lipsesc pe blog, pentru că chiar îmi doresc să vă inspir și în ziua d Crăciun. Zilele trecut am fost pe la Metro și am zărit un nou raft la ei,unul cu multe bunătățuri Bio, dar nu reușisem să cumpăr ceva că eram în […] The post Idee de mic dejun sănătos: salată din fructe bio+ biscuiți fără zahăr appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Orez cu sos Mexicano și pește delicios în sos Tartar Torchyn
Bună dragii mei, am fost provocată să încerc sosurile Torchyn și să pregătesc câteva rețete cu ele, una din ele este această rețetă din orez și pește. Sincer, la început m-am uitat foarte sceptic, pentru că știți voi cu ce se asociază Torchyn, cu carne și altceva nimic, dar eu chiar vreau să demonstrez că […] The post Orez cu sos Mexicano și pește delicios în sos Tartar Torchyn appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
O idee de cadou ce se potrivește oricărei persoane, cadou de Crăciun
Vin sărbătorile! Iar asta presupune multe cadouri și bătăi de cap. Ce cadou să cumpar? În care mall să merg? Dar oare mami mai are așa cadou? Dar poate îi dăruiesc un voucher? Prea multe întrebări îmi vin în cap atunci când se apropie o sărbătoare, să știți că eu niciodată nu am fost bună […] The post O idee de cadou ce se potrivește oricărei persoane, cadou de Crăciun appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Beauty news: linia de produse bio de la Avon perfecte pentru tenul meu
Beauty news: linia de produse bio de la Avon perfecte pentru tenul meu Trăim într-o Eră unde publicitatea ne bombardează din toate părțile și ne bagă produse de tot felul, majoritatea fiind toxice pentru tenul nostru. Pentru a avea un ten sănătos, frumos și luminos, este important să acordăm atenție la produsele pe care le […] The post Beauty news: linia de produse bio de la Avon perfecte pentru tenul meu appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Desertul perfect pentru alăptare (fără zahăr și fără drojdie)
Desertul perfect pentru alăptare (fără zahăr și fără făină) Dragile mele, de curând am descoperit un nou desert fără zahăr și fără făină, care se pregătește superrrr repede. Mai bine zis am furat rețeta de la mama cumnatei mele și pur și simplu m-am îndrăgostit în rezultat. Acum cât alăptez zahărul este dușmanul nr1, de […] The post Desertul perfect pentru alăptare (fără zahăr și fără drojdie) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Produse must have pentru perioada postnatală(babynest, pelincuțe, plic)
Am revenit pe blog, după o lungă pauză. Acum sunt fără burtică, acum burtica gângâie lângă mine. 😀 Sunt super fericită că Mark e liniștit și îmi permite să mai intru și pe blog din când în când. A trecut aproape o lună de când sunt mamă, iar asta înseamnă că deja am cam înțeles […] The post Produse must have pentru perioada postnatală(babynest, pelincuțe, plic) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.

Generat în 1.45 secunde.