25814 cazuri COVID-19 în Moldova
6837 – cazuri active
18167 – cazuri vindecate
810 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 5 august 2020 ora 10:34


 Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashioGoogle Page Rank

 Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio


Maggyplaton.com este un blog cu si despre Fashion, Lifestyle, Travel si Healthy life. La inceput a fost o simpla idee de a scri si de a mai ucide timpul iar cu timpul a devenit ceva mai mult, fiind o sursa de inspiratie pentru oricine.
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Rutina mea zilnică de îngrijire a tenului (uscat/mixt)
Rutina mea zilnică de îngrijire a tenului (uscat/mixt) Salutare dragi femei, sunt sigură că fiecare dintre voi ați încercat o mulțime de produse pentru tenul vostru și puține ați găsit ceva ce vi se potrivește cu adevărat. Prin asta am trecut și eu timp de 25 de ani, am încercat toate brand-urile pe care le […] The post Rutina mea zilnică de îngrijire a tenului (uscat/mixt) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Vara aceasta ne răcorim cu limonadă făcută chiar în bucătăria ta
Vara aceasta ne răcorim cu limonadă făcută chiar în bucătăria ta Hey, hey, am îndrăgit atât de mult limonada cu gheață făcută direct în bucătăria noastră, am găsit acest borcan fain de 5,5l la Metro, l-am cumpărat pentru petrecerea lui Mark din Septembrie, dar până atunci ne delectăm cu limonade. Este accesibil și ca preț […] The post Vara aceasta ne răcorim cu limonadă făcută chiar în bucătăria ta appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Mic dejun delicios și sănătos cu lapte de migdale
Rețetă de mic dejun delicios și sănătos cu lapte de migdale  Salutare dragilor, deja știți cum se face laptele de migdale din postarea anterioară, azi vin cu o idee delicioasă de mic dejun care are la bază lapte vegetal. În familia noastră deja e o tradiție acest mic dejun, practic zilnic ne bucurăm de el. […] The post Mic dejun delicios și sănătos cu lapte de migdale appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Omletă cu legume și verdeață la cuptor
Omletă cu legume și verdeață la cuptor Suntem obișnuiți să facem omleta la tigaie, dar îmi amintesc bine despre omleta la cuptor când am fost în România anul trecut, acolo am mâncat pentru prima dată omletă la cuptor și am decis să încerc și eu, să fiu sinceră mi-a ieșit delicios. E un fel de […] The post Omletă cu legume și verdeață la cuptor appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Cum obținem lapte de migdale acasă+ rețetă din pulpa de migdale
Cum obținem lapte de migdale acasă+ rețetă din pulpa de migdale. Salutare, după cum știți eu nu consum carne de mai mult de 7 ani deja, de aproximativ o lună m-am dezis și de laptele de vacă, de aici a pornit căutarea pe Google+ informarea despre cum corect să obținem laptele de migdal, am apelat […] The post Cum obținem lapte de migdale acasă+ rețetă din pulpa de migdale appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Ce fel de pat am ales pentru Mark, unde am găsit lenjerie de pat calitativă?
Ce fel de pat am ales pentru Mark, unde am gasit lenjerie de pat calitativă? Bună dragilor, de 8 luni sunt mamă, uneori parcă trăiesc o poveste și pur și simplu nu realizez cât de mare a crescut copilul meu, prea repede..prea repede crește.  Până nu demult Mark avea un pătuc de la CAM next […] The post Ce fel de pat am ales pentru Mark, unde am găsit lenjerie de pat calitativă? appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Picnic în trei și rețetă simplă și sănătoasă de brioșe
Salutare, am cam dispărut de pe blog o perioadă dar am revenit cu noi forțe și idei. Astăzi am fost la picnic cu Sergiu și Mark, de când mă țin minte prindem doar zile înnorate și cât pe ce să plouă, se pare că timpul nu prea ține cu noi. Ultima dată când am fost […] The post Picnic în trei și rețetă simplă și sănătoasă de brioșe appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Quiche cu ton și legumele pe care le aveți în frigider, rapid și gustos
Hey, am o rețetă bunicică pentru voi, foarte simplă și nu necesită tare mult timp pentru a o pregăti.  Toate ingredientele le găsiți la Metro, în situația în care ne aflăm acum, la ei este cel mai sigur pentru că este foarte bine gândit tot. Ingrediente: Aluat congelat rulon (fie cu drojdie sau fără) 5 […] The post Quiche cu ton și legumele pe care le aveți în frigider, rapid și gustos appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Produse must have și lifehack-uri din experiența proprie în perioada de Postpartum
Bună dragii mei, am decis să scriu o postare pentru viitoarele mămici sau proaspetele mămici. Am o listă de produse care le sunt fidelă și m-au ajutat foarte mult în creșterea și dezvoltarea lui Mark. Voi începe cu produsele pentru igienă: Crema pentru scutec Am două creme foarte bune, una o țin în geanta lui […] The post Produse must have și lifehack-uri din experiența proprie în perioada de Postpartum appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Cină romantică transformată în lunch romantic, 3 tipuri de rețete
Cină romantică transformată în lunch romantic, 3 tipuri de rețete  Cu toții știm că odată de apare un copil, romantismul se evaporă, totul devine o rutină și uneori monoton, urăsc acest feeling, de aceea am decis să fac ceva mai special decât să ne așezăm și să mâncăm. Dat fiind faptul că seara suntem ambii […] The post Cină romantică transformată în lunch romantic, 3 tipuri de rețete appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.

Generat în 0.329 secunde.