Millavintage

MillavintageMillavintage


Fashion, Beauty and Travel Photography
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Idei de cadouri personalizate de Crăciun
Perioada sărbătorilor este aproape și este timpul să aprindeți luminițele de Crăciun, să amenajați bradul și să începeți cumpărăturile pentru cadouri. Dar care sunt cadourile „tradiționale” pentru această sărbătoare sau… View Post Articolul Idei de cadouri personalizate de Crăciun a apărut prima dată pe Millavintage.
Cum porți pantaloni de ciclism în 2021
Pantalonii de ciclism sau bike pants, au apărut  în lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani, mai exact în vara anului 2019. Pantalonii de ciclism au devenit populari în rândul… View Post Articolul Cum porți pantaloni de ciclism în 2021 a apărut prima dată pe Millavintage.
Prima noastră vacanță în Sardinia
O săptămâna în Sardinia este prea puțin pentru a o explora în totalitate, dar suficient pentru a-ți încarcă bateriile cu energie pozitivă și a te relaxa pe malul marii. Prima… View Post Articolul Prima noastră vacanță în Sardinia a apărut prima dată pe Millavintage.
Ce îmi doresc de ziua mea la 33 de ani
Ce îmi doresc de ziua mea, la 33 de ani View Post Articolul Ce îmi doresc de ziua mea la 33 de ani a apărut prima dată pe Millavintage.
LOOK de Primăvară 2021
Cât de frumoasă este primăvara! Dar mai ales cât de fermăcătoare este anul acesta pe timp de pandemie. Anul acesta primăvara este mai frumoasă pentru că ne-a fost dor de… View Post Articolul LOOK de Primăvară 2021 a apărut prima dată pe Millavintage.
Produse cosmetice de calitate din Italia
Îți plac produsele cosmetice de calitate? Dacă da, atunci trebuie nepărat să cunoști această nouă linie de produse cosmetice italiene. Boglio Cosmetic Innovation este o nouă linie de produse cosmetice… View Post Articolul Produse cosmetice de calitate din Italia a apărut prima dată pe Millavintage.
Gențile împletite: moda primăvară-vară 2021
Gențile împletite din nou la modă sau mai bine zis gențile împletite sunt un trend ce se reînoiește în fiecare an. Gențile din paie, gențile din rafie revin în fiecare… View Post Articolul Gențile împletite: moda primăvară-vară 2021 a apărut prima dată pe Millavintage.
Culorile și starea de spirit
Iată că se apropie o altă vara…În sfârșit, putem ieși din casă și, cu dorința de libertate, crește și dorința de a scoate haine colorate și accesoriile din dulap. În… View Post Articolul Culorile și starea de spirit a apărut prima dată pe Millavintage.
Black blouse
Cămașa neagră din satin este o piesă vestimentară care nu trebuie să lipseasca din garderoba oricărei femei.  Pantaloni și o bluză neagră din satin, sunt doua piese care te pot… View Post Articolul Black blouse a apărut prima dată pe Millavintage.
Rochie Midi
Vă plac rochiile midi ?  Iată o rochie midi cu imprimeu floral care îmi place foarte mult să o port vara. Este realizată din voal, foarte lejeră și comod de… View Post Articolul Rochie Midi a apărut prima dată pe Millavintage.

Generat în 3.963 secunde.