99633 cazuri COVID-19 în Moldova
15110 – cazuri active
82335 – cazuri vindecate
2188 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 25 noiembrie 2020 ora 03:26


Millavintage

MillavintageMillavintage


Fashion, Beauty and Travel Photography
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

My winter street style in Milan
E ceva timp de când nu mai public nimic pe aici. Și mi s-a făcut dor. Vă era dor și vouă? Sunt orele 5 dimineata aici la mine. M-am trezit… View Post Articolul My winter street style in Milan a apărut prima dată pe Millavintage.
Rochia cu paiete. Da sau ba?
Paete, paete și tot paete. Dați-mi paiete și voi cuceri lumea! Cine a spus ca nu putem fi glam în mijlocul verii? Probabil suntem obișnuite  să purtam rochii  de acest… View Post Articolul Rochia cu paiete. Da sau ba? a apărut prima dată pe Millavintage.
Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery
Pe 6 iulie la Milano s-a dat startul reducerilor. Nebunie mare prin magazine, pentru că acum este cea mai bună perioadă de a face shooping și a cumpăra produse de… View Post Articolul Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery a apărut prima dată pe Millavintage.
TOTAL WHITE: Vă plac pantalonii albi?
Albul a fost  întotdeauna  protagonistul  modei de vară.  Ținutele pe alb nu sunt doar trendy, dar sunt și perfecte pentru a ne proteja pe caniculă. Albul este o culoare foarte… View Post Articolul TOTAL WHITE: Vă plac pantalonii albi? a apărut prima dată pe Millavintage.
Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara
Îmi plac foarte mult salopetele (sau numitele jumpsuit), dar cel mai mult îmi plac salopetele scurte purtate vara. Le consider foarte simple și ușor de purtat, practic este o soluție… View Post Articolul Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara a apărut prima dată pe Millavintage.
Rochie din tul cu broderie înflorată
Rochia din tul cu broderie înflorată a devenit cel mai căutat model de rochie. Vă amintiți că și anul trecut am mai purtat o rochie din tul înflortată de culoare… View Post Articolul Rochie din tul cu broderie înflorată a apărut prima dată pe Millavintage.
Alb și roz: Rochia de vară cu dungi
Odată cu sosirea căldurii și a verii, pentru mine a început sezonul rochițelor înflorate, rochițelor cu dungi și figuri geometrice. Rochiile lungi cu dungi au fost mereu la modă, mai… View Post Articolul Alb și roz: Rochia de vară cu dungi a apărut prima dată pe Millavintage.
De ziua mea: câteva gânduri
Uneori simt nevoia să mă opresc din goana nebună în care se scurg zilele și toate evenimentele din viața mea. Uneori aș vrea doar să opresc timpul în loc și… View Post Articolul De ziua mea: câteva gânduri a apărut prima dată pe Millavintage.
Must-have-ul momentului: Blazer tip rochie
Cauți o tinută elegantă? Ce ziceți de blazerul tip rochie? Rochia blazer sau blazerul tip rochie este cea mai cautată ținută vestimentară a momentului! Cu toate suntem deja obișnuite cu … View Post Articolul Must-have-ul momentului: Blazer tip rochie a apărut prima dată pe Millavintage.
Puterea florilor și a rochiilor lungi vara
Vara florile nu trebuie să lipsească nicidecum: acasă, în grădină … și mai ales în dulap! Pentru mine este o regulă, dar cui nu-i plac floril, mai ales, vară? Vara… View Post Articolul Puterea florilor și a rochiilor lungi vara a apărut prima dată pe Millavintage.

Generat în 3.973 secunde.