252153 cazuri COVID-19 în Moldova
3878 – cazuri active
242363 – cazuri vindecate
5912 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 7 mai 2021 ora 15:20


Millavintage

MillavintageMillavintage


Fashion, Beauty and Travel Photography
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Gențile împletite: moda primăvară-vară 2021
Gențile împletite din nou la modă sau mai bine zis gențile împletite sunt un trend ce se reînoiește în fiecare an. Gențile din paie, gențile din rafie revin în fiecare… View Post Articolul Gențile împletite: moda primăvară-vară 2021 a apărut prima dată pe Millavintage.
Culorile și starea de spirit
Iată că se apropie o altă vara…În sfârșit, putem ieși din casă și, cu dorința de libertate, crește și dorința de a scoate haine colorate și accesoriile din dulap. În… View Post Articolul Culorile și starea de spirit a apărut prima dată pe Millavintage.
My winter street style in Milan
E ceva timp de când nu mai public nimic pe aici. Și mi s-a făcut dor. Vă era dor și vouă? Sunt orele 5 dimineata aici la mine. M-am trezit… View Post Articolul My winter street style in Milan a apărut prima dată pe Millavintage.
Grădinile Boboli din Florența, un adevărat muzeu în aer liber
Magia înseamnă transparență, lumini și umbre, contraste, culori și, bineînțeles, o locație excepțională precum: Grădinile Boboli din Florența. În ultimii ani, am petrecut foarte multe vacanțe în Toscana. După ce… View Post Articolul Grădinile Boboli din Florența, un adevărat muzeu în aer liber a apărut prima dată pe Millavintage.
Rochia cu paiete. Da sau ba?
Paete, paete și tot paete. Dați-mi paiete și voi cuceri lumea! Cine a spus ca nu putem fi glam în mijlocul verii? Probabil suntem obișnuite  să purtam rochii  de acest… View Post Articolul Rochia cu paiete. Da sau ba? a apărut prima dată pe Millavintage.
Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery
Pe 6 iulie la Milano s-a dat startul reducerilor. Nebunie mare prin magazine, pentru că acum este cea mai bună perioadă de a face shooping și a cumpăra produse de… View Post Articolul Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery a apărut prima dată pe Millavintage.
TOTAL WHITE: Vă plac pantalonii albi?
Albul a fost  întotdeauna  protagonistul  modei de vară.  Ținutele pe alb nu sunt doar trendy, dar sunt și perfecte pentru a ne proteja pe caniculă. Albul este o culoare foarte… View Post Articolul TOTAL WHITE: Vă plac pantalonii albi? a apărut prima dată pe Millavintage.
Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara
Îmi plac foarte mult salopetele (sau numitele jumpsuit), dar cel mai mult îmi plac salopetele scurte purtate vara. Le consider foarte simple și ușor de purtat, practic este o soluție… View Post Articolul Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara a apărut prima dată pe Millavintage.
Rochie din tul cu broderie înflorată
Rochia din tul cu broderie înflorată a devenit cel mai căutat model de rochie. Vă amintiți că și anul trecut am mai purtat o rochie din tul înflortată de culoare… View Post Articolul Rochie din tul cu broderie înflorată a apărut prima dată pe Millavintage.
Alb și roz: Rochia de vară cu dungi
Odată cu sosirea căldurii și a verii, pentru mine a început sezonul rochițelor înflorate, rochițelor cu dungi și figuri geometrice. Rochiile lungi cu dungi au fost mereu la modă, mai… View Post Articolul Alb și roz: Rochia de vară cu dungi a apărut prima dată pe Millavintage.

Generat în 3.381 secunde.