290043 cazuri COVID-19 în Moldova
283330 – cazuri active
– cazuri vindecate
6713 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 28 septembrie 2021 ora 09:21


Millavintage

MillavintageMillavintage


Fashion, Beauty and Travel Photography
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Ce îmi doresc de ziua mea, la 33 de ani
Ce îmi doresc de ziua mea, la 33 de ani View Post Articolul Ce îmi doresc de ziua mea, la 33 de ani a apărut prima dată pe Millavintage.
LOOK de Primăvară 2021
Cât de frumoasă este primăvara! Dar mai ales cât de fermăcătoare este anul acesta pe timp de pandemie. Anul acesta primăvara este mai frumoasă pentru că ne-a fost dor de… View Post Articolul LOOK de Primăvară 2021 a apărut prima dată pe Millavintage.
Produse cosmetice de calitate din Italia
Îți plac produsele cosmetice de calitate? Dacă da, atunci trebuie nepărat să cunoști această nouă linie de produse cosmetice italiene. Boglio Cosmetic Innovation este o nouă linie de produse cosmetice… View Post Articolul Produse cosmetice de calitate din Italia a apărut prima dată pe Millavintage.
Gențile împletite: moda primăvară-vară 2021
Gențile împletite din nou la modă sau mai bine zis gențile împletite sunt un trend ce se reînoiește în fiecare an. Gențile din paie, gențile din rafie revin în fiecare… View Post Articolul Gențile împletite: moda primăvară-vară 2021 a apărut prima dată pe Millavintage.
Culorile și starea de spirit
Iată că se apropie o altă vara…În sfârșit, putem ieși din casă și, cu dorința de libertate, crește și dorința de a scoate haine colorate și accesoriile din dulap. În… View Post Articolul Culorile și starea de spirit a apărut prima dată pe Millavintage.
Black blouse
Cămașa neagră din satin este o piesă vestimentară care nu trebuie să lipseasca din garderoba oricărei femei.  Pantaloni și o bluză neagră din satin, sunt doua piese care te pot… View Post Articolul Black blouse a apărut prima dată pe Millavintage.
Rochie Midi
Vă plac rochiile midi ?  Iată o rochie midi cu imprimeu floral care îmi place foarte mult să o port vara. Este realizată din voal, foarte lejeră și comod de… View Post Articolul Rochie Midi a apărut prima dată pe Millavintage.
Abiby Box: Produse cosmetice
Ce sunt beauty boxurile? Beauty boxurile sunt niște cutii, exact cum le spune numele,  în care sunt adunate mai multe produse cosmetice  de la mai multe  branduri și care îți poate… View Post Articolul Abiby Box: Produse cosmetice a apărut prima dată pe Millavintage.
My winter street style in Milan
E ceva timp de când nu mai public nimic pe aici. Și mi s-a făcut dor. Vă era dor și vouă? Sunt orele 5 dimineata aici la mine. M-am trezit… View Post Articolul My winter street style in Milan a apărut prima dată pe Millavintage.
Grădinile Boboli din Florența, un adevărat muzeu în aer libe
Magia înseamnă transparență, lumini și umbre, contraste, culori și, bineînțeles, o locație excepțională precum: Goli din Florența. În ultimii ani, am petrecut foarte multe vacanțe în Toscana. După ce am… View Post Articolul Grădinile Boboli din Florența, un adevărat muzeu în aer libe a apărut prima dată pe Millavintage.

Generat în 3.257 secunde.