256103 cazuri COVID-19 în Moldova
806 – cazuri active
249129 – cazuri vindecate
6168 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 20 iunie 2021 ora 05:22


 Moldova Creștină

 Moldova Creștină Moldova Creștină


Răspunsuri
RSS posts

Religie


Comenteaza

Poporul piere din lipsă de cunoștință
Nici nu a început bine campania electorală, dar deja m-am îngrozit să văd câteva din programele electorale ale unor concurenți electorali. Nimeni, dar absolut nimeni nu menționează de gravitatea stării spirituale a națiunii noastre. Nu știu de ce concurenții electorali se feresc să vadă că, din păcate avem o țară unde criminalitatea este în floare […] Articolul Poporul piere din lipsă de cunoștință apare prima dată în Moldova Creștină.
Fumatul pasiv asupra copiilor: efecte și soluții
În fiecare an, la 31 mai se sărbătorește Ziua Împotriva Fumatului, iar următoarea zi e celebrată Ziua Internațională a Copiilor. Coincidență sau nu, statisticile arată că copiii sunt una din cele mai afectate categorii ale fumatului pasiv (deoarece ei nu au încă plămânii foarte bine dezvoltați și au o rată mai mare respirației și expirației). […] Articolul Fumatul pasiv asupra copiilor: efecte și soluții apare prima dată în Moldova Creștină.
Valoarea ascultării
Când a fost dată Legea, tot ce trebuia să facă poporul Israel era să asculte și să împlinească poruncile pe care le-a lăsat Dumnezeu și astfel aveau să trăiască fericiți în țara pe care le-o da ca moștenire Domnul. ” Păzeşte şi ascultă toate aceste lucruri pe care ţi le poruncesc, ca să fiţi fericiţi […] Articolul Valoarea ascultării apare prima dată în Moldova Creștină.
Familia – valoarea care crează valori
Milenii de-a rândul familia a însemnat totul, a fost rezervorul uman al istoriei și primul nucleu al civilizației. A însemnat stabilitatea în timp și speranțe pentru viitor. Prima formă de organizare a societății a fost aceea bazată pe familie. Nimeni să nu creadă că familia este o invenție omenească pe care poți să o folosești […] Articolul Familia – valoarea care crează valori apare prima dată în Moldova Creștină.
Valorile familiei
În ultima sută de ani au avut loc multe schimbări în ce priveşte valoarea familiei. Şi totuşi, noi spunem că familia este cel mai important lucru în viaţa noastră. Da, familia este cu noi de la naştere până la moarte. Familia are multe roluri în viaţa socială: prin felul cum sunt crescuţi copiii, prin felul […] Articolul Valorile familiei apare prima dată în Moldova Creștină.
Să-l păstrăm pe Dumnezeu în conștiința noastră
Caz cutremător în orașul Kazan din Federația Rusă. Un individ a pătruns într-o școală publică în timpul orelor și a împușcat mortal 9 persoane, majoritatea fiind copii. 32 de persoane au fost rănite. Potrivit presei ruse, atacatorul se numește Ilnaz Renatovich Galyaviev, în vârstă de 19 ani. În urmă cu 4 ani el a absolvit […] Articolul Să-l păstrăm pe Dumnezeu în conștiința noastră apare prima dată în Moldova Creștină.
Sunt protejate școlile din Moldova și România de o tragedie asemenea celei din Kazan?
Știrea aici: https://www.publika.md/cat-de-sigure-sunt-scolile-din-moldova-pentru-a-evita-o-tragedie-precum-cea-din-kazan_3102059.html Articolul Sunt protejate școlile din Moldova și România de o tragedie asemenea celei din Kazan? apare prima dată în Moldova Creștină.
Alerg spre țintă?
Cred că fiecare dintre noi a admirat un anumit tip de sport, dar cu siguranță cel mai des și cel mai simplu joc care are cele mai simple reguli este alergatul. Din copilărie am alergat la întrecere cu frații, vecinii noștri și câștigătorul era acel care ajungea primul la linia de finiș, sau la locul […] Articolul Alerg spre țintă? apare prima dată în Moldova Creștină.
Dacă Hristos nu ar fi înviat
Ce ar fi fost dacă Hristos nu ar fi înviat? Când L-au omorât răstignindu-L, oamenii au crezut că în sfârşit au scăpat de Isus Hristos – nu avea cum să mai iasă din mormânt, dar a treia zi El a părăsit fâșiile de pânză în care fusese înfășurat, ca un fluture care iese din nimfă […] Articolul Dacă Hristos nu ar fi înviat apare prima dată în Moldova Creștină.
Lidia Căldăraru – Krînițcaia (1906 – 1978)
Dintre toate evanghelistele care erau în Basarabia, iar ele au fost foarte multe, cel mai mult s-a evidențiat personalitatea Lidiei Căldăraru. Viața și slujirea ei au lăsat o urmă impresionantă în inimile celor care au cunoscut-o. Lidia Căldăraru s-a născut la data de 1 mai 1906 în Călărași. În familia lor au fost trei fii […] Articolul Lidia Căldăraru – Krînițcaia (1906 – 1978) apare prima dată în Moldova Creștină.

Generat în 0.2 secunde.