71503 cazuri COVID-19 în Moldova
17528 – cazuri active
52290 – cazuri vindecate
1685 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 26 octombrie 2020 ora 13:24


 Moldova CreștinăGoogle Page Rank

 Moldova Creștină Moldova Creștină


Răspunsuri
RSS posts

Religie


Comenteaza

Cum de procedat cu trândavii din Biserică?
Ce trebuie să facem cu privire la trândavii din Biserică? Pastorul Vasile Filat poate fi contactat la vasile.filat@moldovacrestina.md Studiază Epistola către Efeseni cu pastorul Vasile Filat în fiecare miercuri la 18:00, pe ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/81580804689 Descarcă manualul Efeseni (PDF) aici: https://shop.eurasiaprecept.org/produs/efeseni-format-pdf/ Pentru discuții personale cu pastorul Vasile Filat vă invităm la BISERICA BUNAVESTIREA DIN CHIȘINĂU Str. […] Articolul Cum de procedat cu trândavii din Biserică? apare prima dată în Moldova Creștină.
Tribut învățătorului meu | Editorial Radu Blendarencu
Orice om are de plătit un tribut celui care l-a îndrumat în această viață. Evident, părinții sunt acei care au avut și au în continuare pentru unii un rol nespus de mare în creșterea și învățarea copiilor lor, și avem datoria morală și sfântă să ne îngrijim de ei. Însă în diferite etape ale vieții […] Articolul Tribut învățătorului meu | Editorial Radu Blendarencu apare prima dată în Moldova Creștină.
Cine sunt sfinții care au înviat și au ieșit din morminte la moartea Domnului Isus?
Întrebare: ”Cine sunt sfinții care au înviat și au ieșit din morminte când Domnul Isus Și-a dat duhul, așa cum scrie la Matei 27:50-53? Sunt aceștia sfinții care au fost pe pământ de la facere până la răstignirea Domnului Isus? Sfânta Cetate, în care au intrat ei, este în rai, în Împărăția Cerului sau în […] Articolul Cine sunt sfinții care au înviat și au ieșit din morminte la moartea Domnului Isus? apare prima dată în Moldova Creștină.
Rătăciți cu duhul
Întrebare: “Ce se întâmplă cu lumea de azi cu privire la Hristos?” Oamenii sunt pe calea pierzării La 2 Corinteni 4, apostolul Pavel spune așa: De aceea, fiindcă avem slujba aceasta, după îndurarea pe care am căpătat-o, noi nu cădem de oboseală. Ca unii care am lepădat meşteşugirile ruşinoase şi ascunse, nu umblăm cu vicleşug […] Articolul Rătăciți cu duhul apare prima dată în Moldova Creștină.
Cum să te apropii de Dumnezeu?
Întrebare: ”Cum să te apropii de Dumnezeu? Ce trebuie să faci în mod concret pentru a te întoarce la Dumnezeu? Și încă o întrebare. Sufletul după ce ajunge în rai, mai poate face păcate?” Răspund la această întrebare în baza răspunsului pe care l-a dat apostolul Petru mulțimii în ziua cincizecimii. Vă invit să ascultați […] Articolul Cum să te apropii de Dumnezeu? apare prima dată în Moldova Creștină.
Când este vremea dragostei?
Întrebare: Poate exista dragoste adevărată la 16 ani? Vă invit să priviți acest video în care dau câteva sfaturi practice tinerilor despre cum să nu trezească dragostea până nu vine ea. Presupun că acest tânăr care mi-a adresat întrebarea are vârsta de 16 ani și dorește să cunoască dacă sentimentul acesta este sau nu o […] Articolul Când este vremea dragostei? apare prima dată în Moldova Creștină.
Sfaturi practice pentru prietenii trainice
Celebrată încă din 30 iulie 1930, Ziua Internațională a Prieteniei este o ocazie în plus să ne exprimăm recunoștința celor, ce la bine și la rău, sunt acolo și ajung ca niște frați. Din păcate, din cauza mai multor factori precum saltul tehnologic sau pervertirea valorilor, multe din relațiile sănătoase se degradează, iar altele nici […] Articolul Sfaturi practice pentru prietenii trainice apare prima dată în Moldova Creștină.
Încrederea Totală în Dumnezeu
Din copilărie, fiecare dintre noi își formează o părere despre cum își dorește să-i arate viitorul. Cel mai des ne imaginăm o familie frumoasă, o carieră reușită, o casă în care să locuim și armonia care ne însoțește în toate aceste realizări. Nimeni nu își planifică îmbolnăvirea de o boală cruntă, nici un accident de […] Articolul Încrederea Totală în Dumnezeu apare prima dată în Moldova Creștină.
Când adevaratele valori nu mai contează
Pe zi ce trece rămân cu un gust amar la tot ce se întâmplă în Republica Moldova. Deși avem structuri de forță și legi care ar trebuie să protejeze pe cei abuzați, se crează impresia că pe nimeni nu îi mai interesează dreptatea. Toată lupta este concentrată pe putere, mai ales că suntem într-un an […] Articolul Când adevaratele valori nu mai contează apare prima dată în Moldova Creștină.
Legământul | Studiu biblic online
Legământul este un concept esențial pentru înțelegerea deplină a mântuirii creștine. Neînțelegerea acestei doctrine afectează grav înțelegerea omului în ce privește planul lui Dumnezeu, felul în care lucrează El și viața creștinului.  Vă invităm să studiați online manualul de studiu biblic inductiv ”Legământul”, împreună cu Vasile Filat, pastor la biserica ”Buna Vestire” și coordonator pentru Eurasia […] Articolul Legământul | Studiu biblic online apare prima dată în Moldova Creștină.

Generat în 0.192 secunde.