288377 cazuri COVID-19 în Moldova
281698 – cazuri active
– cazuri vindecate
6679 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 25 septembrie 2021 ora 23:21


 Moldova Creștină

 Moldova Creștină Moldova Creștină


Răspunsuri
RSS posts

Religie


Comenteaza

Cum să educi copiii cu privire la comportamentul în timpul serviciului divin?
„Nuiaua și certarea dau înțelepciunea, dar copilul lăsat de capul lui face rușine mamei sale.” (Proverbe 29:15) Este important să-i învățăm pe copii despre regulile pe care trebuie să le respecte la biserică. Dacă nu le respectă, este înțelept să le aplicăm pedeapsa așa ca să le aducă înțelepciune. În timpul serviciului, copilașii nu trebuie […] Articolul Cum să educi copiii cu privire la comportamentul în timpul serviciului divin? apare prima dată în Moldova Creștină.
DONEAZĂ pentru lucrarea Moldova Creștină
Dragă abonat, Vă mulțumim că sunteți alături de noi în eforturile pe care le facem în propovăduirea Evangheliei și pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu. Toamna aceasta am împlinit 10 ani de când am început să publicăm materiale video pe portalul www.moldovacrestina.md și mulțumim Domnului că până acum am înregistrat peste 12 milioane de vizualizări. Inițial […] Articolul DONEAZĂ pentru lucrarea Moldova Creștină apare prima dată în Moldova Creștină.
Când răul nu este pedepsit
Cutremurați cu toții am fost după ultimile evenimente tragice din țara noastră. Crimele din săptămâna trecută ne-a arătat încă o dată ce legislație permisivă avem. Când o crimă este repede trecută cu vederea, când viața omului nu mai are practic nici o valoare într-o țară care se vrea în continuare creștină. Pedeapsa este un imperativ, […] Articolul Când răul nu este pedepsit apare prima dată în Moldova Creștină.
Crima din satul Fundul Galbenei. Motivul – gelozia.
Un caz înspăimântător a zguduit săptămâna aceasta atenția publică. Un bărbat în vârstă de 28 de ani și-a omorât logodnica în vârstă de 23 de ani, după care s-a sinucis. Totul s-a întâmplat într-o gospodărie din satul Fundul Galbenei, raionul Hâncești. Între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, în urma căreia bărbatul a tras […] Articolul Crima din satul Fundul Galbenei. Motivul – gelozia. apare prima dată în Moldova Creștină.
Există șanse să păstrezi căsătoria dacă soțul a devenit baptist?
ÎNTREBARE: Dacă într-un cuplu doar el este în religia baptistă, iar ea nu, e posibil sa fie împreună chiar și după căsătorie? Și ea dorește să fie în credința asta, iar familia ei este împotrivă, ce ar trebui să facă? Mulțumesc de răspuns. RĂSPUNSUL: Nu-mi este clar din felul cum ați adresat întrebarea dacă sunteți […] Articolul Există șanse să păstrezi căsătoria dacă soțul a devenit baptist? apare prima dată în Moldova Creștină.
În ce condiții botezul nu este valabil? Biserica libertină sau vestimentația poate fi motiv?
ÎNTREBARE: În ce condiții botezul creștin nu este valabil ori este nul? Și se poate repeta botezul dacă acesta a fost făcut la o biserica libertină și nu a fost făcut în mod corect ca și vestimentație? Vă mulțumesc. Botezul este nul și nevalabil dacă cel ce se botează nu este conștient și nu mărturisește […] Articolul În ce condiții botezul nu este valabil? Biserica libertină sau vestimentația poate fi motiv? apare prima dată în Moldova Creștină.
Creația – dovada grijei lui Dumnezeu
Încă de la primele pagini ale Sfintei Scripturi cunoaștem grija plină de dragoste a lui Dumnezeu în acțiune prin creația Sa pentru noi. Locul minunat pe care l-a pregătit pentru oameni- pământul și întreg universul este o declarație de dragoste pentru omenire.  Să ne ridicăm privirile spre cer: „Nu este Dumnezeu sus în ceruri? Priveşte […] Articolul Creația – dovada grijei lui Dumnezeu apare prima dată în Moldova Creștină.
Dăruiește tot ce ai
Recent într-o revistă am citit o meditație la minunea înmulțirii pâinilor și peștilor, care a adus în lumină câteva detalii despre cum trebuie să dăruim,  pe care nu le-am observat până acum. Există în această relatare ceva cu totul unic. ”Este aici un băieţel care are cinci pâini de orz şi doi peşti” Ioan 6:9 […] Articolul Dăruiește tot ce ai apare prima dată în Moldova Creștină.
Unde mergi după moarte?

În fiecare SECUNDĂ pe Pământ MOR 100 de oameni… Ce se întâmplă cu ei după moarte? Te-ai gândit că într-o zi vei muri și tu? Ce va fi cu sufletul tău după moarte? Unde va merge? Biblia spune că există două realități după moarte. Împărăția lui Dumnezeu sau Raiul și împărăția lui Satan sau Iadul, […] Articolul Unde mergi după moarte?
 apare prima dată în Moldova Creștină.
Dragostea şi supunerea sunt temelia oricărei relaţii bune
Cât de minunat este să înţelegem ce înseamnă să fim modele de trăire pentru copiii noştri şi pentru cei din jurul nostru. Dacă stăm să ne gândim cine ne-a influenţat cel mai mult viaţa, ne vor veni în minte fie părinţii, fie alte persoane care au avut un rol important în modelarea vieţii noastre de-a […] Articolul Dragostea şi supunerea sunt temelia oricărei relaţii bune apare prima dată în Moldova Creștină.

Generat în 0.175 secunde.