Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exempluGoogle Page Rank

 Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu


Un blog de opinie, care abordează teme de antreprenoriat, sport, nutriție, finanțe personale, vînzări, motivație, etc..
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Puterea cuvintelor
Decât multe cuvinte spuse fără sens, mai bine mai puține dar cu tolc.  Cuvintele ne oferă o forță enormă, fiindcă prin ele articulăm gândurile și pe baza lor luăm decizii. Un gând articulat greșit ne duce la fapte greșite.  Cât este de important să formulăm corect cuvintele? Enorm! Imaginează-ți că niciodată nu-ți expui propria părere. […] The post Puterea cuvintelor appeared first on Victor Timotin.
Ultimul eveniment la care ai fost?!
Ce emoții ți-a trezit și ce ai învățat nou?! Ai participat singur sau cu cineva?!  Găsim evenimente la care am dori să participăm din diferite motive. Ne invităm prietenii și sperăm că va fi un eveniment reușit sau cel puțin vom petrece timpul bine. Sunt atâtea lucruri la care te poți aștepta de la un […] The post Ultimul eveniment la care ai fost?! appeared first on Victor Timotin.
Obține informații din mai multe domenii
Specializarea într-un singur domeniu te face cu timpul să simți că ești în zona de confort și nu mai găsești motivația în interior. Din momentul în care înțelegi că bazele sunt peste tot la fel, este mult mai simplu să-ți permiți să explorezi și alte domenii.  Trăim într-o societate colaborativă și comunicarea ne permite să […] The post Obține informații din mai multe domenii appeared first on Victor Timotin.
Experiențe care poartă magie pozitivă
Cuvintele Faptele Muzica Încrederea Credința Persistența Viziunea Bunătatea Adevărul Umilința Toleranța Dragostea Prietenia Familia Și mai sunt multe altele, dar pe voi ce vă convinge că există magie?! *drepturi de autor pentru iconița din imagine. The post Experiențe care poartă magie pozitivă appeared first on Victor Timotin.
Nu permite nimănui să-ți păteze reputația
Nebuni sunt mulți și trebuie să-i ținem la distanță. Nu că ar fi posibil, dar de ce să nu încercăm. Mai ales că este în responsabilitatea noastră să păstrăm ordinea și să spunem adevărul, pe cât este posibil pentru a înțelege ce se întâmplă cu noi și în jur.  E bine să fim persoane aliniate, […] The post Nu permite nimănui să-ți păteze reputația appeared first on Victor Timotin.

Generat în 0.15 secunde.