71089 cazuri COVID-19 în Moldova
17701 – cazuri active
51719 – cazuri vindecate
1669 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 24 octombrie 2020 ora 23:24


 Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exempluGoogle Page Rank

 Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu


Un blog de opinie, care abordează teme de antreprenoriat, sport, nutriție, finanțe personale, vînzări, motivație, etc..
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Capacitatea de a procesa informația este un indicator al succesului.
Poate vă pare evident acest lucru, dar pentru mine a venit ca o descoperire. Anume datorită acestei capacități putem să corelăm diferite informații pentru a veni cu ideii, soluții noi sau să înțelegem evenimentele prin prisma cauză-efect.  De fiecare dată când stai la dubii începe să cauți cât mai multe informații despre subiect. Dacă tot […] The post Capacitatea de a procesa informația este un indicator al succesului. appeared first on Victor Timotin.
Extremele te învață să apreciezi lucrurile simple și nu doar.
Ca să apreciezi zilele libere, muncește fără pauze o perioadă îndelungată de timp. Ca să poți dormi bine, obosește-te prin activități fizice.  Ca să alergi maratonul, aleargă distanțe mai mici și încearcă să găsești tempoul perfect.  Ca să apreciezi zilele petrecute la muncă, stai în carantină.  Vor fi multe extreme în viața aceasta, care vor […] The post Extremele te învață să apreciezi lucrurile simple și nu doar. appeared first on Victor Timotin.
Ploaia
E contemplativă într-un fel. Îți dă ușor de știre când trebuie să vină și nici nu realizezi când devine abundentă. Te lasă plin de senzații tactile și cu tremurici pe piele. Ca într-un final să te poți bucura de soare și să înțelegi cât de cald poate fi.  Descoperim lucrurile prin comparație, dacă ești la […] The post Ploaia appeared first on Victor Timotin.
Zâmbetul
Nu al tău, dar al ei. Și nu doar al ei, dar și al lor. Să faci pe cineva să zâmbească este mult mai frumos decât să zâmbești tu. Să poți depăși propria ființă pentru a fi motiv de ironie și hohote vorbește mai multe despre tine, decât mii de complimente și cadouri.  În orice […] The post Zâmbetul appeared first on Victor Timotin.
Activitățile în comun creează relații mai puternice
Cunoști oamenii mai bine atunci când îi vezi cum acționează și trec peste dificultăți. Momentele în care ne adunăm grămadă sunt cele mai frumoase. Ele ne oferă posibilitatea de a savura prezentul și de a ne aduce aminte de trecut. În mare parte activitățile în comun sunt destinate facilitării construirii diverselor discuții pe teme confortabile […] The post Activitățile în comun creează relații mai puternice appeared first on Victor Timotin.

Generat în 0.17 secunde.