Merele Anei | Asta daca Ana are mere…

 Merele Anei | Asta daca Ana are mere… Merele Anei | Asta daca Ana are mere…


Acesta este blogul Anei. Iar merele Anei sunt ideiile pe care le impartaseste aici de fiecare data cand reuseste sa se desprinda din cotidian. E simplu…..Ana are mere!!! uneori :)
RSS posts

Entertainment


Comenteaza

Ultimul articol!
Totul cand vine vorba de blogul asta se rezuma la scris. Sunt zeci de intrebari ce imi sacaie emisferele cerebrale si toate au legatura cu scrisul: De ce am scris? De ce numai scriu? Ce sa mai scriu? etc Si pentru ca gandurile nu imi dau pace,  azi m-am decis  sa fac un minim efort si … Continue reading Ultimul articol!
Dacă crezi, atunci cercetează !
Poate că după ce vor citi aceste rânduri, unii vor spune: „Cine te crezi să vorbeşti despre asta?” Accept orice feed-back mai puţin pe acela cu „Crede şi nu cerceta” Aş vrea însă să spun de la început că nu am cules „mărul” ăsta mânată de răutate, ci le-am cules mânată de dezamăgire şi de … Continue reading Dacă crezi, atunci cercetează !
Buna, sunt Ana si sunt dependenta de Facebook!
Articolul asta nu este neaparat un “Mar al Anei” ci este un mar a mai multor altora. Este un mar greoi, aproape la fel de dificil precum e definirea vitezei intunericului…. La Facebook imi sta capul – ma tot gandesc la el asa cum este : o imensa retea de socializare  aparuta din frustrarea  unui … Continue reading Buna, sunt Ana si sunt dependenta de Facebook!
Pana cand “Netul” ne va desparti !
“Trăim într-o eră în care pizza ajunge acasă mai repede decât poliţia”… asta nu am zis-o eu ci este idea lui Jeff Marder. Nu pot spune dacă are sau nu dreptate, pentru că din fericire până acum am comandat numai pizza. Eu am alta în schimb: „trăim într-o eră în care credem că dacă l-am … Continue reading Pana cand “Netul” ne va desparti !
Când mândria încetează să mai fie un păcat…
Unde sunt campaniile pentru salvarea Roşiei Montana? Îmi este dor să salvăm Roşia Montana… Şi asta numai pentru că mi s-a acrit de la atâtea afişe, panouri şi bannere electorale, dar mai ales mi s-a acrit de la atâta „Mândrie”… E campanie electorală pentru Europarlamentare. Nu e prima, am mai trecut prin asta, dar parcă … Continue reading Când mândria încetează să mai fie un păcat…
Atunci când cheile sunt la tine…
Ne plac citatele, motto-uri le, proverbele… unele sună atât de bine încât uneori îţi sunt că un pansament pentru suflet . Dar ce facem atunci când maximele unora le trăim pe propria noastră piele? Când un citat „drăguţ” îţi provoacă răni adânci? De exemplu Nelson Mandela spunea „Întoarce – te într-o zi într-un loc neschimbat … Continue reading Atunci când cheile sunt la tine…
“I don’t want someone to believe my lies, I need someone to accept my truths.”
Se spune că nu trebuie să te uiţi în trecut, decât atunci când vrei să vezi cât de departe ai ajuns. Dar dacă te uiţi în trecut şi îţi dai seama că eşti atât de aproape de el? Dacă realizezi că tu nu ai ajuns departe şi că deşi au trecut ani buni tu eşti … Continue reading “I don’t want someone to believe my lies, I need someone to accept my truths.”
In luna lui Marte
Ianuarie e luna în care ne facem promisiuni, când fumăm o ultimă ţigară, bem un ultim pahar şi facem jurăminte solemne pentru noul an:”de  anul acesta promit să…” În februarie uităm de toate  promisiunile făcute în noapte de Revelion sau în prima zi a Anului Nou, pe motiv că luna aceasta e prea scurtă, ca … Continue reading In luna lui Marte
Trei întrebări idioate şi o minune…
Azi sunt la capitolul cifre magice. Dis de dimineaţă mi-am pus mintea în exerciţiu şi am încercat să văd câte cifre magice cunosc. Şi am găsit aşa: 10: zece porunci, sau cele „zece întâmplări ciudate” ale lui Florin Chilian 9: nouă  vieţi ale pisicii 8: opt ore de muncă pe zi 7:  şapte pitici ai … Continue reading Trei întrebări idioate şi o minune…
Inima ta de plus ma iubeste?
De săptămâni bune încerc să mă adun şi să scriu câteva rânduri pe blog. S-a prăbuşit un avion în Munţii Apuseni, s-a schimbat Codul Penal, divorţează Bianca de Victor Slav şi eu am trecut cu vederea şi nu am comentat un cuvânt despre toate astea. Într-un fel sunt mândră de mine, înseamnă că autoeducaţia funcţionează … Continue reading Inima ta de plus ma iubeste?

Generat în 0.205 secunde.