289025 cazuri COVID-19 în Moldova
282330 – cazuri active
– cazuri vindecate
6695 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 27 septembrie 2021 ora 07:21


comerzan | ghidul tău în domeniul valorilor mobiliare

comerzan | ghidul tău în domeniul valorilor mobiliarecomerzan | ghidul tău în domeniul valorilor mobiliare


Ghidul tău în domeniul valorilor mobiliare pentru doritorii de a cunoaşte cat mai multe despre piaţa bursieră din Republica Moldova şi cea internaţională
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Pas cu pas spre Prima Casă 4


Dacă ai participat la Programul de stat „Prima Casă” și ți-ai cumpărat o locuință de până la 600.000 lei și mai ești și angajat în sectorul privat, atunci poți beneficia de compensație din partea statutului, prin așa numita „Prima Casă 4”. Dacă nu ai participat la Programul de stat „Prima Casă”, îți recomand să citești […] Articolul Pas cu pas spre Prima Casă 4 a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Pas cu pas spre Prima Casă 3


Dacă ai participat la Programul de stat „Prima Casă” și ți-ai cumpărat o locuință și ai copii, atunci poți beneficia de compensație din partea statutului, prin așa numita „Prima Casă 3”. Dacă nu ai participat la Programul de stat „Prima Casă”, îți recomand să citești criteriile de eligibilitate și pașii de urmat. Compensația se acordă […] Articolul Pas cu pas spre Prima Casă 3 a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Pas cu pas spre Prima Casă 2


Dacă ai participat la Programul de stat „Prima Casă” și ți-ai cumpărat o locuință de până la 600.000 lei și mai ești și angajat în sectorul public, atunci poți beneficia de compensație din partea statutului, prin așa numita „Prima Casă 2”. Dacă nu ai participat la Programul de stat „Prima Casă”, îți recomand să citești […] Articolul Pas cu pas spre Prima Casă 2 a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Știai că Victoriabank a lansat o nouă aplicație a serviciului Mobile Banking?


Începând cu 1 august 2018, utilizatorii serviciului Mobile Banking de la banca comercială Victoriabank pot să se bucure de o nouă experiență în utlizarea acestui serviciu. Victoriabank a lansat o nouă versiune a aplicației mobile de internet banking ”VictoriaMobile”. Deținătorii de smartphone Apple au posibilitea să se logheze pe alicație prin Face ID și Touch ID, iar deținătorii de smartphone […] Articolul Știai că Victoriabank a lansat o nouă aplicație a serviciului Mobile Banking? a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Ce presupun subvențiile în avans pentru producătorii agricoli debutanți?


Agenția de Intervenție și Plăți în Agricultură (AIPA) a lansat Programul privind acordarea subvențiilor în avans, oferite din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, pentru producătorii agricoli debutanți. Producătorii agricoli debutanți sunt întreprinderile micro sau mici, nou-înregistrate, fondate și conduse de tineri fermieri sau femei fermieri care desfășoară pentru prima dată o […] Articolul Ce presupun subvențiile în avans pentru producătorii agricoli debutanți? a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Căror criterii trebuie să corespunzi în cadrul Programului ”Prima casă”?


Programul de stat ”Prima casă” vine în ajutorul tinerilor familii ca să poată obține mai avantajos credite de la bănci pentru procurarea locuințelor. Programul este unul național, aplicabil pe întreg teritoriul Republicii Moldova și poartă un caracter social, reprezentat de intervenția statului în procesul de garantare a creditelor pentru locuință. Vezi cum să economisiți pe […] Articolul Căror criterii trebuie să corespunzi în cadrul Programului ”Prima casă”? a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Care sunt pașii de urmat pentru a primit credit în cadrul Programului de stat ”Prima casă”?


Ministerul Finanțelor împreună cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) au lansat Programul de stat ”Prima casă”. Scopul Programului constă în facilitarea accesului persoanelor fizice la cumpărarea unei locuințe prin contractarea de credite garantate parțial de stat, în special, pentru familii tinere. Pentru a deveni beneficiarul programului și a obține credit pentru locuință, […] Articolul Care sunt pașii de urmat pentru a primit credit în cadrul Programului de stat ”Prima casă”? a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Care depozite bancare din Moldova sunt garantate?


În Republica Moldova depozitele bancare ale persoanelor fizice sunt garantate de către Fondul de Garantare a Depozitelor. Acesta este un fond special la care sunt obligate băncile comerciale din țară să participe cu contribuții financiare: inițială unică și trimestriale. Contribuția inițială unică se achită de bancă în proporție de 0,1% din capitalul inițial al acesteia, […] Articolul Care depozite bancare din Moldova sunt garantate? a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Acțiunile căror societăți pe acțiuni se tranzacționează la Bursa de Valori a Moldovei?


Bursa de Valori a Moldovei (BVM) este o societate pe acțiuni, fondată în decembrie 1994, proprietarii căreia sunt băncile comerciale și societățile de investiție nebancare din Republica Moldova, care este supravegheată și reglementată de Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF). BVM deține de la CNPF licența de operator de piață și autorizație pentru două platforme […] Articolul Acțiunile căror societăți pe acțiuni se tranzacționează la Bursa de Valori a Moldovei? a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.
Care sunt societățile emitente de monedă electronică din Moldova?


Moneda electronică este o valoare monetară stocată electronic, inclusiv magnetic, reprezentând o creanță asupra emitentului, care este emisă la primirea fondurilor (altele decât moneda electronică), în scop de efectuare a unor operațiuni de plată, și care este acceptată de o persoană alta decât emitentul de monedă electronică. Societățile emitente de monedă electronică sunt societăți comerciale, […] Articolul Care sunt societățile emitente de monedă electronică din Moldova? a apărut prima dată pe Dionisie Comerzan.

Generat în 3.42 secunde.