Neupartsauto

NeupartsautoNeupartsauto


Un blog cu tematica care se doreste a veni in ajutor pasionatilor si posesorilor AUTO
RSS postsRSS comments

Auto Moto


Comenteaza

Cum verific istoricul unei masini din Anglia?
MOT, Road Tax, Asigurare Anglia
De ce serviciile FMN Rent sunt atat de cautate?
Un lucru interesant a avut loc, in anii de dupa Revolutia din 1989 pana astazi, si anume peste 4 milioane de cetateni romani au parasit tara in cautarea unui trai mai bun. Aceasta situatie, desi oarecum anormala, datorita numarului mare de romani care traiesc in afara tarii, a fost sustinuta si promovata de catre politicienii … Continuă să citești De ce serviciile FMN Rent sunt atat de cautate?
Cum se poate verifica daca o turbosuflanta functioneaza la parametrii optimi sau nu?
Printre primele semnale este chiar cresterea consumului de combustibil, daca nu au fost identificate alte surse (injectie, recirculare gaze, sisteme catalitice de tratarea a gazlor arse, etc.). Vehiculele si echipamentele moderne pot fi usor diagnosticate si se citesc eventualele coduri de erori care indica sistemul de evacuare sau chiar turbosuflanta. Turbosuflanta functioneaza corect daca masina a fost exploatata corect, au fost efectuate reviziile si reparatiile necesare la timp, s-a facut schimbul de ulei la … Continuă să citești Cum se poate verifica daca o turbosuflanta functioneaza la parametrii optimi sau nu?
Cine stie meserie, stie !
Zilele trecute am avut parte de o experienta placuta pentru mine, ceea ce mi-a intarit ideea ca si in Romania se mai pot face chiar si lucruri bune, ca mai exista totusi oameni profesionisti, dedicati muncii lor. Dar sa o luam cu inceputul. Fiind vara, in mijlocul concediului, m-am hotarat sa fac mici renovari la … Continuă să citești Cine stie meserie, stie !
8 argumente pro Honeywell
1. Cel mai inalt nivel de acuratete bazat pe specificatiile OE pentru dimensiunea, diametrul si spatiul orificiului pentru cea mai mare fiabilitate si montare perfecta. 2. Manipulare fina si raspuns la franare prin manopera radiala si axiala fara nici o bataie laterala pentru a preveni trepidatiile si vibratiile. 3. Suprafata macrogranulara asigura faptul ca placutele de frana functioneaza fara probleme si ca … Continuă să citești 8 argumente pro Honeywell

Generat în 0.522 secunde.