7537 cazuri COVID-19 în Moldova
3138 – cazuri active
4123 – cazuri vindecate
276 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 28 mai 2020 ora 15:32


 Andrei Albu - omul alb cu gînduri negreGoogle Page Rank

 Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre


Un blog despre viata cu pareri personale, mult umor, idei jeniale, articole pentru buna dispozitie, comentarii si stiri, muzichii, fotografii originale si filmulete interesante.
RSS posts

Personale


Comenteaza

Am făcut 90 km pentru o campanie caritabilă Sage Foundation
Săptămâna trecută am participat la o campanie faină organizată de compania la care lucrez în cadrul Fundației Sage. Ideea a fost simplă: să facem sport pentru o cauză socială, kilometrii parcurși/caloriile arse urmând să se transforme în bani donați Asociației Casă Dragă Casă (care renovează case pentru familii nevoiașe). Provocarea a început în ziua în … Articolul Am făcut 90 km pentru o campanie caritabilă Sage Foundation apare prima dată în Andrei Albu.
1 an și 7 luni: Ilinca a început să ne ajute la treburile casnice
Luna aceasta Ilinca a experimentat și a învățat să facă câteva lucruri noi. E o adevărată bucurie să fii alături de ea în fiecare zi – o bucurie ce devine de multe ori consumatoare de timp și energie, dar, totuși, o bucurie pe care o apreciem pe deplin. Implicarea în treburile casnice De mai bine … Articolul 1 an și 7 luni: Ilinca a început să ne ajute la treburile casnice apare prima dată în Andrei Albu.
Primul tuns după carantină cu masca pe față
Intenționam să mă tund pe la mijlocul lunii martie. Nu mai fusesem la frizer de la mijlocului lui ianuarie. Îmi crescuse părul și simțeam nevoia să-mi pun freza în ordine. Apoi a venit pandemia. S-a declarat stare de urgență și, din intenția mea de-a mă tunde, am rămas doar cu intenția. În perioada carantinei bărbații … Articolul Primul tuns după carantină cu masca pe față apare prima dată în Andrei Albu.
Pistolarul mascat de la intrare în Kaufland
Azi în pauza de masă am avut de făcut niște cumpărături rapide. Am încălecat pe bicicletă și am mers repede până la Kaufland. Îmi leg roșcata la standul de biciclete și intru așadar precipitat în supermarket: cască de biciclist pe cap, mască medicală pe față, deasupra ochelari de soare. Pe scurt, eram la fel de … Articolul Pistolarul mascat de la intrare în Kaufland apare prima dată în Andrei Albu.
Dialoguri amuzante cu Ilinca
Eu: „Ilinca, spune, te rog, mama”. Ilinca: „Muuuaaa!” Eu: „Ilinca, spune, te rog, tata”. Ilinca: „Muuuaaa!” Eu: „Bine, fie cum vrei tu. Spune, te rog, Muuuaaa”. Ilinca: „Mama, ma-ma. Tata, ta-ta”. Doamne, dă-mi răbdare! *** Soția: „Ilinca, vrei ficăței?” Ilinca: „Ham-ham!” Ne-a luat un pic până ne-am prins că Ilinca lătrase la cuvântul fi-căței. *** … Articolul Dialoguri amuzante cu Ilinca apare prima dată în Andrei Albu.
Discuții în familie după 2 luni de autoizolare…
La începutul lunii martie mi-am cumpărat o geacă de primăvară: imitație de piele, maro închis, șmecheră. Am luat-o cu o săptămână înainte să se declare starea de urgență. De 2 luni stă în dulap și oftează, că imediat e gata primăvara și rămâne nepurtată. Azi am îmbrăcat-o, am ieșit cu ea pe balcon, după care … Articolul Discuții în familie după 2 luni de autoizolare… apare prima dată în Andrei Albu.
Cum arată Iulius Mall Cluj pe timp de carantină
Ieri pe la amiază am fost la Iulius Mall pentru prima dată în cele 8 săptămâni de carantină. N-aș fi mers dacă nu ar fi trebuit să returnez un produs comandat de la Auchan. Fac o paranteză: de vreo lună Auchan a introdus opțiunea de comandă online cu livrare la domiciliu și pentru Cluj-Napoca. Comanda … Articolul Cum arată Iulius Mall Cluj pe timp de carantină apare prima dată în Andrei Albu.
Domeniul filelist.ro a fost sechestrat de autoritățile române
Cel mai mare site de torrent din România nu mai poate fi accesată pe filelist.ro Domeniul figurează ca fiind sechestrat de către autoritățile române. Site-ul a fost relocat de către administratori pe un domeniu cu extensia .io în loc de .ro Iată comunicatul de pe prima pagină a portalului. „Am vrea să vă oferim mai … Articolul Domeniul filelist.ro a fost sechestrat de autoritățile române apare prima dată în Andrei Albu.
Seria cărților „The Witcher” – recomandări și informații utile (fără spoilere)
Am descoperit cărțile din seria „The Witcher” datorită serialului de pe Netflix (lansat pe 20 decembrie 2019) în care rolul principal este jucat excelent de Henry Cavill. Am privit primul (și deocamdată singurul) sezon. Mi-a plăcut foarte mult, așa că am decis să mă documentez mai mult pe acest subiect. Iată ce am aflat. Despre … Articolul Seria cărților „The Witcher” – recomandări și informații utile (fără spoilere) apare prima dată în Andrei Albu.
Primul meu concert transmis live pe Facebook
Săptămâna aceasta am făcut pentru prima dată un concert live pe Facebook. Evenimentul a fost o premieră din 2 motive. Primul – nu mai făcusem niciodată concerte în direct pe internet și nici nu prea aveam experiență cu live-urile pe Facebook. Al doilea – nu mai făcusem un concert în fața unei audiențe de ani … Articolul Primul meu concert transmis live pe Facebook apare prima dată în Andrei Albu.

Generat în 0.307 secunde.