255878 cazuri COVID-19 în Moldova
910 – cazuri active
248812 – cazuri vindecate
6156 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 15 iunie 2021 ora 22:22


 Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre

 Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre


Un blog despre viata cu pareri personale, mult umor, idei jeniale, articole pentru buna dispozitie, comentarii si stiri, muzichii, fotografii originale si filmulete interesante.
RSS posts

Personale


Comenteaza

Bucuțele, spiridușul bipolar și câinele care vorbește urât
Ilinca vine la mine plângând și arată cu degetul spre genunchi: „Tatiii, buba! Am buba!” Eu: „Ah, te-ai lovit la picior. Hai să pupe tata și trece. Muah, muah, muah. Facem draga-draga. Gata! A trecut”. După un timp o surprind cum cade și se lovește la frunte: „Buba! Am buba, tati!” Eu:„Ah, te-ai lovit la … Articolul Bucuțele, spiridușul bipolar și câinele care vorbește urât apare prima dată în Andrei Albu.
De azi avem centru de vaccinare drive-through în Cluj-Napoca
Începând de astăzi, 26 Aprilie, ora 13:00 avem centru de vaccinare drive-through operațional și în Cluj-Napoca. Este al doilea centru de vaccinare drive-through din ţară și va funcționa pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Programul acestui centru de vaccinare este de luni până duminică în intervalul orar 8:00 – 20:00, iar tipul vaccinului administrat este … Articolul De azi avem centru de vaccinare drive-through în Cluj-Napoca apare prima dată în Andrei Albu.
Cum i-am spus Ilincăi aceeași poveste de 100 ori
Pe la mijlocul lui ianuarie am descoperit pe YouTube „Povestea Gogoașei” – o poveste rusă pe care o știam de mic. Varianta pe care am găsit-o era una modernă, bine realizată și foarte frumoasă. E așa de faină că am îndrăgit-o imediat, atât eu cât și Ilinca, și am privit-o împreună de o multe de … Articolul Cum i-am spus Ilincăi aceeași poveste de 100 ori apare prima dată în Andrei Albu.
Cum m-am vaccinat cu Moderna împotriva Covid-19
Pe 3 aprilie ne-am vaccinat cu Moderna împotriva Covid-19 (prima doză). Mulți cunoscuți mi-au cerut detalii despre felul în care m-am programat și efectele adverse pe care le-am avut după vaccinare cu Moderna. Așa că am decis să public experiența mea în acest articol. Cum ne-am programat Pe data de 15 martie a început etapa … Articolul Cum m-am vaccinat cu Moderna împotriva Covid-19 apare prima dată în Andrei Albu.
Cum am putea reveni curând aproape de normalitate
În avalanșa de știri negative legate de restricții și proteste am citit astăzi această știre de pe Business Insider, care a fost preluată și de Digi24. Un studiu recent din SUA arată că persoanele vaccinate cu două doze nu transmit aproape niciodată virusul. Studiul a fost confirmat deocamdată pentru vaccinurile Pfizer și Moderna cu date … Articolul Cum am putea reveni curând aproape de normalitate apare prima dată în Andrei Albu.
Cum am descoperit creioanele cerate personalizate de la Creionada
Ilincăi mele îi place mult să deseneze, să coloreze și să picteze. Așa de mult, încât nu se limitează doar la foi și cărți de colorat, ci ține să umple de culoare masa, scaunul, podeaua și tot ce are în preajmă. Prin urmare, fiecare sesiune de colorat e urmată de una de spălat și curățat. … Articolul Cum am descoperit creioanele cerate personalizate de la Creionada apare prima dată în Andrei Albu.
Ilinca, 2 ani și 5 luni: etapa lui „eu pot” și-a lui „nu vreau”
Au trecut 5 luni de la cronica mea precedentă legată de evoluția Ilincăi. Au fost 5 luni cu câteva etape care i-au schimbat vizibil comportamentul și modul în care comunică. Uneori mă surprind privind-o și realizez: fetița mea nu mai este demult un bebeluș, fetița mea a crescut și e deja un copil de 2 … Articolul Ilinca, 2 ani și 5 luni: etapa lui „eu pot” și-a lui „nu vreau” apare prima dată în Andrei Albu.
Cum m-a schimbat primul an de pandemie
Azi se împlinește 1 an de când muncesc de acasă, 1 an de când mi-am transformat biroul din dormitor în loc de lucru. Fix un an în urmă, Organizația Mondială a Sănătății declara pandemie, iar eu eram anunțat de conducerea firmei că urma să ne desfășurăm temporar activitatea de acasă. Nici prin cap nu mi-a … Articolul Cum m-a schimbat primul an de pandemie apare prima dată în Andrei Albu.
Discuții existențiale cu Ilinca la 2 ani și 4 luni #perleleIlincăi
Povestea preferată a Ilincăi în această iarnă a fost „Povestea gogoașei” pentru care a dezvoltat efectiv o obsesie (despre asta o să vă povestesc într-un articol separat pentru că e o istorie aparte). Într-o după-masă, după un prânz copios, am avut cu ea următorul dialog. Eu: „Ilinca, tu ce ești?” Ilinca: „Eu sunt gogoașă mică”. … Articolul Discuții existențiale cu Ilinca la 2 ani și 4 luni #perleleIlincăi apare prima dată în Andrei Albu.
La bunici părinții pot fi din nou copii când își redescoperă vechile jucării
Trebuia să public acest articol la începutul lunii ianuarie. L-am tot amânat și reprogramat până am renunțat la idee. Azi m-am apucat să scriu un articol despre etapa prin care trece Ilinca la 2 ani și 4 luni. Am realizat că cel mai mare salt pe care l-a făcut în ultimul timp a fost fix … Articolul La bunici părinții pot fi din nou copii când își redescoperă vechile jucării apare prima dată în Andrei Albu.

Generat în 0.607 secunde.