Dovada supremă,cum şi de ce d-zeu nu există, convinge-te singur.

Să vă spun dragii moşului o poveste interesantă .Cum am dedus eu că d-zeu nu există. Credeţi-mă veţi fi convinşi pe deplin

Încă de mic copil puneam întrebări părinţilor. Dacă d-zeu nu-i de ce te rogi la el ori de ce n-ai bani dacă tot te-ai rugat la dînsul. Ei se rugau dar şi munceau insistent.În timp au început să reuşească încet încet şi tot aşa.

Oricum întrebările mele existenţiale de copil de 5 anişori n-au încetat.Ghinion pe părinţi. Să ai un copil urît care mai este şi ateu pe deasupra. Ateu din născare. Probabil ar fi vrut să mă lase pe prut. Eu mă duceam pe mine acolo, ei n-au făcut-o .Greşeala lor, cîştigul meu.

Şi-uite aşa pe la vreo 8-10 anişori stăteam noi acasă cu tatăl peste hotare la muncă intensă, unde altundeva, la construcţii. Şi într-o zi dimineaţă ne bate la uşă un nene cu un buchet de flori. Un buchet de flori în care avea o rangă metalică cu care i-a dat mamei mele drept în creştet. Şi nu era un nene da erau 4 neni. 4 neni sănătoşi care au intrat pe la noi prin casă şi ne-au cam trezit din somn. Aceiaşi 4 neni care ne-au legat cu scotch şi la gură şi la mîini pe mine şi pe noul meu frăţior şi care ne cereau 16 mii de dolari în anul 2000. O avere. Ei noi evident n-am avut banii ăia. Cîte au fost atunci nu vă mai zic pe toate. Să trecem la momentele importante. Au pus fierul de călcat în priză. Din instinct matern maică-mea s-a sacrificat în favoarea fratelui mai mic. Care popă prost nu mă crede să se uite că şi azi are semnele cum a fost  arsă pe picior. Cred că a durut-o tare.I-au pus fierul înfierbîntat pe picior de parcă călcau cămăşile la 1 septembrie şi maică-mea striga, eu o auzeam. Oricum d-zeu nu dădea semne să apară. Pesemne îl durea în Cur de noi.După asta ne-au dus într-o altă odaie pe noi, copii şi maică-mea a rămas singură cu ăia .O femeie legată , bărbaţi , nu-ţi trebuie multă imaginaţie . În timpul ăsta d-zeu se scărpina la coaie şi-o futea pe maria magdalena. Să mor eu dacă nu făcea asta dumnezeu că altfel nu-mi explic. Staţi staţi că n-am terminat au bătut-o pe mama bine bine bine bine. Cu picioarele în faţă. I-au rupt cerceii din ureche fără să-i mai scoată. Serios domn părinte. Avem dosarul clasat la procuratură .Sincer .Dumnezeu deja o futea pe o slujnică din măreaţa împărăţie a raiului .Maică-mea nu mai vedea. Ăia au avut grijă cu picioarele de asta. Aşa ce ziceam ? Cît de prost e dumnezeul tău părinte. Maică-mea s-a tîrît a strigat la fereastră au venit vecinii a venit  chiar şi poliţia moldovenească iar dumnezeu tot întîrzia. Hoţii au băut cafea în londra şi n-au mai fost prinşi iar dumnezeu tot nu dădea semne de EXISTENŢĂ!!

După tot căcatul ăsta cu ochi şi o demonstraţie uimitoare a eficienţei poliţiei moldoveneşti pe care mă piş direct şi live pe blogul ăsta că este o instituţie de căăăcat, am dedus eu cu logica mea proastă că d-zeu nu există .De ce ? Unde dracu era cînd mi-a trebuit ?A el face totul cu un scop .Auzi părinte. Să-ţi fac şi ţie scopul ăsta ce-ai zice .Te ţin coaiele ori eşti bun numai frecat menta? Sunt sigur că eşti gata să fii ars un pic în numele credinţei. Ce sacrificii nu faci tu ?

Culmea acestei poveşti adevărate: Mama a rămas o credincioasă.Cu tot respectul pentru mama că mi-i mamă să rămîi credincios după asemenea rahat nu-mi pare verosimil. Dar hei diavolul să fi tot fost de vină .Oricum eu îmi bag aici şi acum organul în tot ceea ce reprezintă biserica. Care popă nu mă crede, vă trimit cîte 4 vlăjgani la voi iar voi să întoarceţi şi celălalt obraz.Eu data viitoare le bag 9 g de plumb între ochi şi-i însămînţez după ce-i ucid cu mîinile goale tăindu-le în prealabil organu’ muncii. Domnul să ne aibă-n pază

PS:Acuma aştept o tîrfă dumnezeiască pe care s-o pot scuipa direct între ochi!!


Sursa
2009-03-04 19:54:37Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

23:16:33Dark Red Wine Bread —» ajna-blogging-press
23:04:51Ce a promis directorul retelelor electrice Edinet pentru Zabriceni si Onesti —» Curaj.TV | Media alternativă
19:35:46Cercetare și tradiții —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
17:35:33Despre încălzirea globală și alte pericole #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
13:59:15Teatrul Țăndărică din București vine la Chișinău! Hai cu noi la spectacolul „Motanul Încălțat”! —» Sunt MAMĂ!
11:58:45Toate Evele mele —» Frinturi din suflet de femeie
10:38:38Culioșelele —» apostu
09:17:23Autocar cu 65 de moldoveni, reținut în Olanda —» Elena Robu
08:49:31Da, Maia a pierdut încrederea SUA // Cum s-a „ridicat” Hogan în câteva zile —» un alt blog
07:47:34Viaţa bate filmul şi poliţia din Buzău —» Curaj.TV | Media alternativă
06:49:14Duminică nu mai votez Pro Iohannis —» un alt blog
05:52:03Teen Boy Comforter Set —» Andrei Fornea
04:07:34Room And Board Dining Table —» Andrei Fornea
03:33:47Din ciclul: români pe Badoo —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
23:21:02Why Canadians send me to the Russians?! —» Informaţii pentru studenţi !
21:10:16The 10 Health Benefits of Wine Will Inspire You to Pour a Hearty Glass Tonight —» ajna-blogging-press
20:15:05Горит ЧЕК, аварийный режим. Удаление сажевых фильтров DPF —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
20:05:51Турбо-утюг BMW F30 335 ActiveHybrid3. Stage1- 418 HP. Project 500 HP —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
19:46:51Les livres sont, comme les virus, des entités intermédiaires entre l’objet et l’être vivant. —» turn up the silence
19:11:28Правительство элитарного меньшинства не будет решать проблемы большинства —» Блог Михаила Полянского
17:59:00©️ Îmbrățișează mai des, mai strâns, cu iubire… —» Licurici de suflet
14:17:23Adevărul. Puncte de sprijin și influența Internetului. —» … mai mult emoţii, decît cuvinte.
12:46:23Gheorghe Balan și-a dat demisia de la șefia Inspectoratului General de Poliție —» Elena Robu
12:19:17Cum vor fi judecați soțul cu soția? [Pastor Vasile Filat, 2019] —» Moldova Creștină
12:10:14Poliţia filmează şi ofensează la poarta pieţei —» Curaj.TV | Media alternativă