Guest Post: Despre extraterestri sau frica noastra de necunoscut

Traim intr-o epoca a descoperirilor insa si a ocultarilor fiindca actionind conform conceptului: nimeni nu este egal din nastere , concept elitist si rau utilizat  de altfel , tot ceea ce tine de prezenta extraterestrilor pe aceasta planeta asta  devine fie ocultat , ridiculizat fie speculat la maximum pentru ca senzationalul sa impiedice constientizarea clara a acestui real eveniment .

Daca miine guvernele planetare vor face plublica la unison vestea ca sintem vizitati de civilizatii extraterestre
care ar fi reactia oamenilor ? Isterie , frica , respingere , putini se vor minuna si vor avea bunavointa , curajul si intelegerea acestui fapt. De ce? Pai simplu , fiindca noi insine rasele de oameni interplanetare ne privim cu aceeasi respingere intre noi. Exista atita intoleranta si lipsa de comunicare incit pe unul din afara spatiului terestru l-am strivi pur si simplu numai pt ca exista si noi nu putem accepta asta.

Dupa stupoarea primului moment in mod clar l-am privi ca pe un intrus bun numai sa ne tulbure linistita si paminteasca existenta cu toate neajunsurile ei incit vom striga , urla, ameninta, ataca doar fiindca ne incalca teritoriul. In aceste conditii oamenii se vor simti indreptatiti sa actioneze astfel fiindca aici totul e o lupta .

Insa cei cu mintea mai dezvoltata stiu ca prin efectul de rezonanta raul atrage rau si binele atrage bine si daca marea majoritate a oamenilor privesc cu teama si cu rau la civilizatiile extraterestre negindind decit ca acestea pe linga faptul ca sint inoportune toate, mai sint si periculoase atunci categoric se vor indrepta catre noi cei ce nu ne vor binele . Stiti zicala veche : de ce ti-e teama nu vei scapa ! Ar trebui sa li se spuna oamenilor ca daca intretin astfel de ginduri binele nu ii paste ! Daca ar fi sa ne luam dupa niste vizionari, oameni cu capacitati extrasenzoriale, extraterestrii sint deja aici si traiesc printre noi si sint din cei rai, capabili de transformarea fizica asa zisii reptilieni cu tot genul lor de rase.

Ca cica au si astia rase. Si pe linga faptul ca sint uriti mai sint de' conform rezonantei si rai si ca deja conduc planeta in persoana multor din presedinti, parlamentari, jurnalisti , oameni de afaceri( o asa zisa elita ) Daca asculti marturia acestor vizionari ti se zburleste parul in cap si te duce gindul la legendele si basmele noastre populare cu zmeul care se dadea de trei ori peste cap si se facea om si care se hranea cu fecioare. Oare romanul nostru a batut cimpii? Dar chiar intr-atita incit sa ajungem noi generatiile astea sa dam examen literar pe baza lecturarii acestor elucubratii? Totusi se mai zice ca nimic nu e intimplator poate ca stiau mosii nostrii ce stiau.... Asta ar fi un exemplu demn de luat in seama

In fine ca sa nu o mai lungim eu cred in existenta civilizatiilor extraterestre insa imi doresc sa cunosc din cei cu adevarat orientati benefic. Fac act de liberul meu arbitru si cer cu fermitate sa mi se respecte alegerea si sa mi se implineasca dorinta de ai cunoaste pe cei pe nivelul meu de rezonanta! Si cum viata mi-a dovedit ca totul sta in alegerea pe care o faci si in rezonanta atunci cu siguranta un mod minunat voi ajunge pe viitor , care viitor? nu stiu banuiesc ca va fi un moment cind voi fi pe deplin pregatita , sa ii primesc in viata mea . Si ii voi primi ca pe fratii mei mai mari de la care voi avea sigur ce invata . 

Deci , aviz amatorilor si neamatorilor! Daca viata ne conduce in mod inexorabil si catre experimentarea acestei realitati aveti grija in mod  clar ce alegeti!

 autoarea acestei postari este Miruna

Sursa
2009-02-23 13:58:49Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

02:09:57Why Canadians send me to the Russians?! —» plop andrei
22:30:08Иван Фёдорович Александровский - русский художник, фотограф, инженер и изобретатель. —» Удивительные истории из жизни великих людей
20:42:54“Crime Against Democracy”: U.S. Backed Fascist Coup in Bolivia —» ajna-blogging-press
20:35:46Poliţia sperie taximetriştii din staţie şi intersecţie —» Curaj.TV | Media alternativă
20:28:58Crater în asfalt lîngă Tîrgul de iarnă, SRI şi Casa Poporului —» Curaj.TV | Media alternativă
19:04:49Ziua Internațională a Studenților celebrată de către membrii ASCOM —» Tineretul Ortodox
13:29:40Vinerea Neagră pe shop.cartier.md. Carte la jumătate de preț —» Gheorghe Erizanu
13:19:11Două cărți pe care să le citești până la Crăciun —» Sunt MAMĂ!
08:50:40Oamenii —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
08:19:15Săptămâna în care ACUM a predat cheile Kremlinului —» Un PUNCT din .FR
07:43:41Chain Link Fence Ideas —» Andrei Fornea
07:40:02Dinette Table And Chairs —» Andrei Fornea
07:21:49Veneţia a fost inundată din nou. Monumente istorice, aflate în patrimoniul UNESCO, sunt în pericol —» Elena Robu
05:26:08CA(TREN)* —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:51:04Olga Roman, amica lui Filat, a fost reținută în Dubai! —» un alt blog
20:33:47CA(TREN)* —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:17:52CRUCIFIX* —» Andrei LANGA. Blogul personal
18:41:24Discuție la Microfonul Liber referitor la conducerea trecută și prezentă —» Curaj.TV | Media alternativă
18:38:33Poliția din Cricova încearcă să-i cenzureze cazul —» Curaj.TV | Media alternativă
16:37:32Classic Beer Battered Fish and Mushy Peas —» ajna-blogging-press
11:34:19Poliția e complice cu soțul/tatăl – agresor?! —» Curaj.TV | Media alternativă
11:15:54Алексaндр Леонидович Чижевский - учёный, биофизик, философ, поэт, художник. —» Удивительные истории из жизни великих людей
10:27:32Vedere dinspre stînga – A fost coaliția, nu mai e coaliția —» Curaj.TV | Media alternativă
09:24:38Păreri —» Primul meu blog
05:36:23Solid Wood Chairs —» Andrei Fornea