Criza economică reduce totul la minim, pînă şi lenjeria.

Şi-uite aşa , pe neprins de veste criza economica se bagă în toate găurile posibile(la propriu şi la figurat).De fapt criza e o fiinţă foarte deşteaptă care ştie să ţină atenţia concentrata asupra sa. Are doar nişte neplăceri cu oamenii care îi tot aruncă în cîrcă ba numărul mare de sinucideri ba numărul mare de accidente ba numărul mare de divorţuri chiar si numărul mare de avorturi.Criza în schimb e calmă ca de obicei şi-şi duce greul aşa cum ştie ea mai bine: stă cufundată în scaunul imperial şi rîde de toţi proştii care-i aduc omagii.Şi bine face.Dar nu prostia generală care alimentează intens ceea ce se numeşte astăzi criza economică, este subiectul de astăzi. Subiectul de astăzi este o bucată de material care a primit denumirea de C-String.Ca să vă atrag atenţia priviţi cum arată ăştia pe o d-şoară:

Mie-mi aduc aminte mai mult de-un cerc din acelea care le puneau fetele pe cap ca să ţină părul(sau care-i mai era menirea lui) dar dacă ne gîndim bine funcţia acestei litere, este cam tot asta.Spun literă pentru că evident, reprezintă litera C. Mă mir de unde vine. Am idei multe. Nu neg,ca bărbat( sau viitor bărbat) mă “răscoleşte’  imaginea. Chiar m-a suprins, căci  m-am gîndit vreo doi ani cum ar putea fi micşorată lenjeria şi am ajuns la concluzia că am atins limita. Evident,astăzi mi-au dovedit contrariul şi mă simt mai prost decît mă credeam şi nu-mi place asta, motiv pentru care,le înjur creaţia . Ai zice de fapt că ideea nu a venit în urma unor cercetări intense ci mai degrabă ca urmare a unei întîmplări pure.Imaginaţi-vă: Merge ea prin casă,goală şi doreşte din motive necunoscute nouă, să se încalţe, se împiedică, cade cumva peste o chestie ca cea din imaginea din dreapta 29_2217 şi  poc, îi vine în cap ideea,asta e,voi inventa o nouă gama de chiloţi.

Am căutat pe google să văd că dacă vreau şi eu o pereche să ştiu cît să economisesc că criza acuma fură şi din buzunare. 15 euro costă frumuseţea. Preţul pe măsura valorii. În una din filmările în care două domnişoare încercau să poate aşa ceva uneia i-a căzut chiloţul(Cum altfel să-i zic?) pe sub fustă. Trebuie să fie al naibii de bine să mergi avîndu-i pe tine, dar hei ce nu facem ca să nu se vadă lenjeria pe sub rochie? Eu i-aş găsi acestui obiect alte întrebuinţări mult mai bune. De exemplu :Catapulta, pui o bucată de glod  pe C-string, de celălalt capăt îl ţii şi zdup, direct în fruntea celui care l-a creat. Mă întreb dacă prin instrucţiunile de utilizare nu stă cumva o frază de genul: Pentru o prindere mai bună  îndoiţi în formă de cîrlig chiloţii , la capătul mai îngust şi  îi  introduceţi în deschizătura anală? E o idee bună şi aşa cum ei sunt azi cei cu ideile chiar garantez că undeva or fi avînd şi aşa indiciu.Totuşi, pînă inventatorii descoperă o metodă prin care chiloţii să se ţină efectiv de proprietar şi să nu se trezească cu ei rămaşi în staţia de autobus îi ofer nota 5(10 pentru că-s viitor bărbat şi -5 că nu-s practici) şi aştept îmbunătăţiri.


Sursa
2009-02-19 14:52:29Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

21:10:16The 10 Health Benefits of Wine Will Inspire You to Pour a Hearty Glass Tonight —» ajna-blogging-press
20:15:05Горит ЧЕК, аварийный режим. Удаление сажевых фильтров DPF —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
20:05:51Турбо-утюг BMW F30 335 ActiveHybrid3. Stage1- 418 HP. Project 500 HP —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
19:46:51Les livres sont, comme les virus, des entités intermédiaires entre l’objet et l’être vivant. —» turn up the silence
19:11:28Правительство элитарного меньшинства не будет решать проблемы большинства —» Блог Михаила Полянского
17:59:00©️ Îmbrățișează mai des, mai strâns, cu iubire… —» Licurici de suflet
14:17:23Adevărul. Puncte de sprijin și influența Internetului. —» … mai mult emoţii, decît cuvinte.
12:46:23Gheorghe Balan și-a dat demisia de la șefia Inspectoratului General de Poliție —» Elena Robu
12:19:17Cum vor fi judecați soțul cu soția? [Pastor Vasile Filat, 2019] —» Moldova Creștină
12:10:14Poliţia filmează şi ofensează la poarta pieţei —» Curaj.TV | Media alternativă
11:59:12Visătoarea cu ochii de culoarea cerului... —» BiblioCity
11:57:30Dialog în miez de toamnă cu Doina Postolachi —» BiblioCity
11:41:42Large Bedroom Mirror —» Andrei Fornea
11:28:18Exportul Vinului Moldovei înregistrează cel mai înalt nivel nivel din ultimii 5 ani —» Elena Robu
11:05:14Stema și Drapelul municipiului Ungheni —» Blogul lui Marin Bodrug
10:52:58Average Cost Of A Couch —» Andrei Fornea
10:31:57Garden Box Designs —» Andrei Fornea
10:31:31Au blocat mașina unui funcționar și au chemat poliția —» Curaj.TV | Media alternativă
09:58:58Discriminată la gara auto din Comrat —» Curaj.TV | Media alternativă
07:52:58Toamnă târzie* —» Andrei LANGA. Blogul personal
07:48:57Молодежь шагает по планете. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
07:31:33Oportunităţile UE pentru tineri din Moldova —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
02:09:57Why Canadians send me to the Russians?! —» plop andrei
22:30:08Иван Фёдорович Александровский - русский художник, фотограф, инженер и изобретатель. —» Удивительные истории из жизни великих людей
20:42:54“Crime Against Democracy”: U.S. Backed Fascist Coup in Bolivia —» ajna-blogging-press