Detalii de la Decernarea Premiilor Grammy - editia 51


Duminica seara, la Los Angeles a avut loc cea de-a 51 editie a decernarii premiilor Grammy. Evenimenul s-a inceput la ora 16, ora Californiei si a durat trei ore si jumatate, timp in care mai multi interpreti au evolutat pe scena, dar au si primit diverse decoratii.

Showul a inceput cu un cintec banal, care nu cred ca ar fi trebuit sa fie. Decoratiunile salii in care a avut loc evenimenul erau impecabile: lumini multicolore, o scena pentru cei care ofereau premiile, iar alta pentru interpreti. Sute de persoane se aflau in sala, dar evident, erau invitati speciali.

Printre cei nominalizati la premiile Grammy, se numara: Coldplay, Katy Perry, Lil Wayne, Taylor Swift, Jonas Brothers, Rick Rubin, Duffy, Daft Punk, George Strait si altii. Robert Plant este detinatorul marelui premiu Grammy pentru toate cele 5 nominalizari, la care a fost luat in considerare albumul “Raising Sand”. Acesta, impreuna cu Alison Krauss au reusit sa acapareze cele 5 premii. La capitolul "cea mai buna piesa", trupa Coldplay a luat premiul cu piesa "Viva La Vida". Cei de la Coldplay au mai avut o nominalizare si la capitolul "cel mai bun album rock". Si Leona Lewis a fost nominalizata pentru albumul sau "Spirit". In acest an, la gala premiilor Grammy, foarte multi interpreti din Marea Britanie au fost decernati cu diverse trofee.

Ceea ce am asteptat mai mult a fost sa vad prestatia Rihannei alaturi de interpretul nostru bine cunoscut - Dan Balan, alias Crazy Loop. Spre surprinderea mea, acestia nu au aparut in scena asa dupa cum a fost preconizat, iar organizatorii evenimentului nu au au oferit careva detalii despre lipsa acestora. De fapt, dupa cum confirma presa americana, Rihanna se afla in acel rastimp impreuna cu iubitul ei, Chris Brown care ar fi fost acuzat de violenta domestica asupra ei. Din acest motiv, cei doi interpreti care urmau sa fie nominalizati, nu au reusit sa ajunga la eveniment. Aceasta urma sa fie nominalizata la trei categorii si sa cinte impreuna cu Crazy Loop.

In imaginile video de mai jos urmariti o parte din prestatia scenica a intepretei Katy Perry.

Nu am fost foarte impresionat de organizarea evenimentului in general. Nu mi-au placut pauzele publicitare foarte lungi. Un alt aspect ar fi prestatia unor cintareti care nu urmau sa primeasca nominalizari, dar care m-au enervat intr-un fel prin muzica pe care-o promovau. M-am asteptat la un show mai dinamic, mai organizat si cu mai mult profesionalism. Dar asta a fost sa fie. In cele din urma, ma bucur ca am avut posibilitatea de a urmari in direct, pentru prima data, decernarea premiilor Grammy de la Los Angeles la cea de-a cincizeci si una editie.

Sursa
2009-02-09 23:26:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

22:30:08Иван Фёдорович Александровский - русский художник, фотограф, инженер и изобретатель. —» Удивительные истории из жизни великих людей
20:42:54“Crime Against Democracy”: U.S. Backed Fascist Coup in Bolivia —» ajna-blogging-press
20:35:46Poliţia sperie taximetriştii din staţie şi intersecţie —» Curaj.TV | Media alternativă
20:28:58Crater în asfalt lîngă Tîrgul de iarnă, SRI şi Casa Poporului —» Curaj.TV | Media alternativă
19:04:49Ziua Internațională a Studenților celebrată de către membrii ASCOM —» Tineretul Ortodox
13:29:40Vinerea Neagră pe shop.cartier.md. Carte la jumătate de preț —» Gheorghe Erizanu
13:19:11Două cărți pe care să le citești până la Crăciun —» Sunt MAMĂ!
08:50:40Oamenii —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
08:19:15Săptămâna în care ACUM a predat cheile Kremlinului —» Un PUNCT din .FR
07:43:41Chain Link Fence Ideas —» Andrei Fornea
07:40:02Dinette Table And Chairs —» Andrei Fornea
07:21:49Veneţia a fost inundată din nou. Monumente istorice, aflate în patrimoniul UNESCO, sunt în pericol —» Elena Robu
05:26:08CA(TREN)* —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:51:04Olga Roman, amica lui Filat, a fost reținută în Dubai! —» un alt blog
20:33:47CA(TREN)* —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:17:52CRUCIFIX* —» Andrei LANGA. Blogul personal
18:41:24Discuție la Microfonul Liber referitor la conducerea trecută și prezentă —» Curaj.TV | Media alternativă
18:38:33Poliția din Cricova încearcă să-i cenzureze cazul —» Curaj.TV | Media alternativă
16:37:32Classic Beer Battered Fish and Mushy Peas —» ajna-blogging-press
11:34:19Poliția e complice cu soțul/tatăl – agresor?! —» Curaj.TV | Media alternativă
11:15:54Алексaндр Леонидович Чижевский - учёный, биофизик, философ, поэт, художник. —» Удивительные истории из жизни великих людей
10:27:32Vedere dinspre stînga – A fost coaliția, nu mai e coaliția —» Curaj.TV | Media alternativă
09:24:38Păreri —» Primul meu blog
05:36:23Solid Wood Chairs —» Andrei Fornea
04:48:54Ziua a treia de creație | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu —» Moldova Creștină