Parabola clasamentului electoral sau despre semnificaţia numerelor cu care intră în buletinele de vot partidele autohtone


În data de 6 februarie 2009, reprezentanţii partidelor politice din Republica Moldova, au extras ordinea în care vor fi pe buletinele de vot. Dincolo de faptul că stârneşte curiozitate, datorită, poate, superstiţiei, majoritatea s-au declarat mulţumiţi de numărul pe care l-au extras. Evident, unanim au spus că “nu contează numărul şi ordinea, mizăm pe munca în partid, seriozitate şi rezultate”. Nu cred nici eu că, ar conta atât de mult numărul, însă, acestea au o semnificaţie. Se pare că, au înţeles-o şi politicienii. Astfel, dacă Vladimir Filat e născut pe data de 6, fiind poziţionat tot pe numărul 6 - e de bine. Alegerile vor fi pe data de 5 - Partidul Comuniştilor - a extras numărul 5 (”credem că e foarte bine”). PSD-ul este primul - “Primul numărul este întotdeauna unul bun şi noi contăm pe asta” zice Braghiş. Îl contrazice însă Ghimpu, care crede că primul se lasă pe “tânjeală” şi că ei, care au luat numărul 2 le va asigura prosperitatea.

Mai specifici fiind, iată ordinea: 1) Partidul Social Democrat; 2) Partidul Liberal; 3) Alianţa Moldova Noastră; 4) Partidul Popular Creştin Democrat; 5) Partidul Comunist; 6) Partidul Liberal Democrat; 7) Partidul Democrat.

Să purcedem la descifrarea câtorva semnificaţii ale numerelor electorale. Judecând după explicaţiile date de chiar Pitagora, apreciem numărul 1 (PSD) ca simbol al Divinităţii, Soarelui, Bărbatului. După Biblie, partidul a extras numărul ce semnifică unicitatea lui Dumnezeu, dar şi unitatea. După astrologul Erich Bauer, numărul 1 vorbeşte despre o personalitate puternică, plină de curaj şi cu o forţă spirituală deosebită. Iar dacă şi Braghiş o fi aşa cum zice astrologul, atunci domn Braghiş, jos pălăria. Pe de altă parte, liderul PSD este născut în data de 28 decembrie 1957. Apelând la serviciile unui site de numerologie şi, introducând datele respective, obţinem că pentru Dumitru Braghiş

  • numărul destinului este 8 - nu este un număr bun, deoarece aduce obstacole, amânări, eşecuri şi umilinţe din tot felul de surse, făcând viaţa imprevizibilă. Persoanele cu acest număr de destin îşi creează singure condiţiile de eşec, acceptându-l fără surprindere (aşa că dacă pierd alegerile, nu e mare scofală). În schimb, atunci când înfrângerea se datorează destinului, aceşti oameni îşi pierd încrederea într-o viaţă cinstită, devenind distructivi (sper încă să nu fi ajuns în stadiul ăsta);
  • numărul de expresie în concordanţă cu numele Dumitru este 7 - îl face mult mai acceptat, mai prietenos, sociabil, universal şi cosmopolit;
  • numărul psihic (dacă e născut pe 2 8) este 1 - aici chit! - este dificil să-i convingi să-şi schimbe modul de comportare, opinia, convingerea sau decizia. Ei îşi formulează rapid ideile şi îşi impun un punct de vedere personal, care domină în tot ceea ce realizează în viaţă. Ei sunt sobri, solizi, punctuali şi clari în exprimare.

Pe a II-a poziţie este Partidul Liberal. Despre numărul 2, Pitagora zice că este echivalentul Diavolului, al Lunii şi Femeii, întruchipând caracteristicile feminine. În Biblie, numărul 2 apare în legătură cu mărturiile martorilor la judecată şi ca repetare pentru întărirea adevărului. După astrologul Bauer, 2 indică sensibilitatea, o persoană plină de tact şi cu spirit de echipă. Aceeaşi cifră sporeşte neliniştea interioară, intuiţia şi aptitudinile de familist.

Primul pe lista electorală a PL este tânărul Dorin Chirtoacă, născut la data de 9 august 1978. După acelaşi site, obţinem următoarele rezultate:

  • numărul destinului este 6 - nu este un număr bun de destin. Destinul 6 creează multe probleme de ordin sexual, de care individul nu este realmente responsabil. Ei îi împinge pe nativi să intre în relaţii sexuale nedorite. De obicei, relaţia lor pare una forţată, ca şi cum ar ţine de destin. (Dorinele, de aia încă burlac te găsim?!).
  • numărul de expresie, în conformitate cu Dorin este 6. Ca număr de nume este potrivit. Persoana cu un astfel de nume devine populară şi uşor acceptată. Ca oameni, sunt cooperanţi, blânzi, înţelegători, ospitalieri, miloşi, emotivi şi instabili.
  • numărul psihic este 9 (fiind şi născut în data de 9). Sunt descrise ca persoane agitate, veşnic angajate în diferite activităţi. Nu se pot odihni până nu şi-au atins scopul dorit. Luptători înnăscuţi, îşi croiesc drum către vârf în orice domeniu, dominaţi de un spirit competitiv, dar cinstit. Foarte curajoşi, apreciază aventura.


Posted in raţionamente      

Sursa
2009-02-06 00:34:15Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

10:27:02YouTube Said to Be Fined Up to $200 Million for Children’s Privacy Violations —» Informaţii pentru studenţi !
07:50:59Interviu cu reporterul Valentin "La scandal…cu BORODACHI" de la Curaj.TV —» Curaj.TV | Media alternativă
07:37:58Spune ca a vazut fratele minor batut de mama, alergind descult spre nicaeri —» Curaj.TV | Media alternativă
07:29:08Ora de Coding la Biblioteca Liceului Teoretic „Alexandru cel Bun” —» BiblioCity
04:21:07The Decade Tech Lost Its Way —» Informaţii pentru studenţi !
04:03:48King Iron Headboard —» Andrei Fornea
02:20:13The Decade Tech Lost Its Way —» plop andrei
00:21:052020 Campaigns Throw Their Hands Up on Disinformation —» plop andrei
22:18:02The SoftBank Effect: How $100 Billion Left Workers in a Hole —» Informaţii pentru studenţi !
21:44:39Suntem Mari deja sau cum am mers la oliță —» A little web world
21:18:30Despre atașamentul parental —» A little web world
20:25:37Indiferența distruge proiecte —» Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu
18:59:10©️ Prizonier —» Licurici de suflet
18:51:23Circ cu clovni agresivi și poliție incompetentă la Sîngerei —» Curaj.TV | Media alternativă
17:54:35©️ Întotdeauna vom găsi timp pentru ceea ce contează cu adevărat.. —» Licurici de suflet
17:11:285 noutăți care mi-au plăcut în noul meniu de la Marty Restaurants —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
17:05:44Recipes: delicious recipes and food inspiration -Wine and Cheese Bread —» ajna-blogging-press
16:20:17Coadă umilitoare în frig la Primăria Buzău —» Curaj.TV | Media alternativă
15:49:38sous le voile —» turn up the silence
10:37:17SĂLCIILE BOCITOARE... —» Leo Butnaru
10:19:07The Art of Doublespeak: Bellingcat and Mind Control —» ajna-blogging-press
10:15:55Agresaţi la biserica ilegală de la Grădiniţa 150 —» Curaj.TV | Media alternativă
09:48:19Şantierul de pe strada Bălţi continuă încălcările —» Curaj.TV | Media alternativă
08:58:11Target Kitchen Set —» Andrei Fornea
07:00:43Patio Door Blackout Curtains —» Andrei Fornea