Povestea lui Voronțov(buhaiul alcagolic) și a lui Roșkov(cameleonul)! (partea a doua)

Prima parte a poveștii noastre se încheiase cu răpirea lui Cubreacenco, regizată de cele două instrumente KGB-iste, Voronțov și Roșkov. Ca să nu dea nimeni de el, cei doi s-au hotărât să „amplaseze” obiectul „furat” chiar în inima capitalei, mai exact la intersecția străzilor Ismail Cu Ștefan cel Mare. Poporul, într-un acces de furie a căzut în plasa coaliției ascunse PCRM-PPCD și a continuat să iasă în stradă într-un număr covârșitor. În același timp, Voronțov junior continua să acapareze toate afacerile rentabile din țară, fără să fie nestingherit de nimeni.

Timpul trecea, Cubreacenco reapăruse, cu barbă și cu atacuri asupra Transnistriei, vezi doamne că transnistrenii l-ar fi „furat”. Cum campania electorală din 2005 se apropia, Roșkov s-a mai liniștit un pic și și-a început artileria împotriva singurei forțe de opoziție care la vremea ceea reprezenta un pericol pentru coaliție, BMD. La alegeri comuniștii au câștigat, dar de data aceasta fără a deține majoritatea absolută, astfel era nevoie stringentă de ajutorul lui Roșkov și a sculei sale, PPCD. Cu voturile „cameleonului”, „buhaiul alcagolic” a obținut un nou mandat de președinte, iar prietenia dintre cei doi s-a dat în vileag după mai mult de 15 ani de existență. Acesta a și fost începutul sfârșitului dominației rusești din Moldova. Ba mai mult „buhaiul alcagolic” și-a amintit de vremurile din tinerețe și a început s-o țină în beții crunte. „Cameleonul” a înnebunit și el de tot. A început să țipe de la Tribuna Parlamentului, să scrie cărți cu tot felul de aberații în ele și să-și dea în vileag prietenia cu Voronțov pe față, fără ocolișuri.

În 2007 s-au consumat două evenimente importante, care au zdruncinat și mai mult coliția pro rusă, Voronțov-Roșkov. Primul, a fost câștigarea Primăriei Chișinău de către Dorin Chirtoacă, iar per total pe țară, tot opoziția a preluat conducerea în majoritatea raioanelor. Al doilea eveniment important din 2007 a fost apariția pe scena politică a unui nou partid, PLDM. O echipă formată din tineri profesioniști, formați în marea lor parte în occident sau Statele Unite.

Anul 2008 a accentuat și mai mult paranoia cuplului Voronțov-Roșkov. Prin luna aprilie, fiind sub aburii alcoolului, Voronțov a recunoscut chiar că „face treabă” cu Roșkov(cum s-or fi simțit soțiile celor doi?). „Cameleonul” își dădea tot mai mult în vileag efectele turbării. Oamenii plecau unul după altul de la PPCD, cazul „Furatul lui Cubreacenco” fusese dat în vilag(doar o parte), iar Roșkov afectat serios de paranoia, vedea kileri la tot pasul. În parlament proiectele de lege mergeau ca „unse”, comuniștii și slugile credincioase a lui Roșkov votau tot ce „trebuia”. La televiziunile cuplului „cameleonico-alcagolic” țara prospera, pe cânt realitatea cu totul alta era.

În timp ce comuniștii și adepții lui Roșkov gafau în continuu, alte două partide, PLDM și PL acumulau capital electoral pe zi ce trecea. Oamenii dându-și seama scârboșenia cuplului Voronțov-Roșkov și că au fost mințiți timp de 20 de ani, au înțeles care sunt forțele ce pot aduce Moldova pe un făgaș normal și s-au dezis de comunisto-roșkoviști.

PS:Până la alegeri mai sunt 2 luni, știm cu toții că cei 20 de ani de așa zisă independență au fost o farsă regizată de Moscova, unelte fiind Voronțov și Roșkov. Campania electorală va fi dură fraților, cele două stârpituri vor face tot posibilul să se mențină la putere, dar noi nu mai suntem proști!

Deșteptare națiune!


Sursa
2009-02-05 13:46:15Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

13:52:25Молдова. Города на грани уничтожения —» Блог Михаила Полянского
12:53:08Apel la ajutor pentru lucrarea din Uganda —» Moldova Creștină
12:14:08Artista Gabriela Radu, stabilită în Franța: ”Trebuie ca noi, românii, să nu ținem capul plecat și să nu ne dizolvăm în marea globalizare doar ca să fim acceptați” —» Elena Robu
09:09:31CĂMIN STUDENȚESC (III). UNGHERAȘUL ROȘU —» Leo Butnaru
09:06:37Usatîi confirmă că Năstase fura costume din magazine cât era ministru :) —» un alt blog
06:56:26Gray Sectional Sofa Costco —» Andrei Fornea
06:31:56Granite Dining Table Singapore —» Andrei Fornea
19:34:18Vrea test poligraf în direct, la TV —» Curaj.TV | Media alternativă
18:58:23Au evacuat ghereta MoldPresa cu tot cu… ţigări —» Curaj.TV | Media alternativă
16:58:13POEZIA ȘI PISTOLUL —» Leo Butnaru
16:27:47Cuvintele pot mângâia, dar pot și dărâma / Între cer și pământ / Jon Kalman Stefansson —» Frinturi din suflet de femeie
15:52:0373 scientists study French Polynesia’s coral reefs – dive into what they find —» ajna-blogging-press
15:38:29Muzeul Literaturii Române e închis. Nu deranjați —» Gheorghe Erizanu
15:06:1599 reasons to cry —» turn up the silence
14:18:39VIDEO / FOTO / Start sărbătorilor de iarnă la bibliotecă —» BPR Ungheni's Blog
13:48:57Condorii Negri prezintă: ”DACII”, cântec-manifest în cinstea eroilor —» Nicolae Federiuc
12:34:15Poliţist, reţinut cu focuri de armă de CNA la Chișinău —» Elena Robu
12:06:29Trăiască schimbarea —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
10:56:50Lowes Wallpaper Border —» Andrei Fornea
09:23:30Poliţia se preface că face ordine pe Armenească —» Curaj.TV | Media alternativă
09:03:11Top 10 vinuri ale anului 2019 —» Fine Wine
07:22:40Rezultatele alegerilor din Marea Britanie. Victorie uriașă pentru Brexit —» Elena Robu
07:00:54Vai, sărmanul Vladic Musteață… prigonit de Plahotniuc :0 —» un alt blog
07:00:48Dezvoltarea colecțiilor în lumina Legii cu privire la biblioteci, 2017 —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
06:07:38Family Room Furniture Ideas —» Andrei Fornea