Fructe de mare in stil Mediteranean
Pe langa bucatele traditionale de Pasti, gospodinele mereu se straduie sa pregateasca ceva deosebit, ca sa-i surprinda pe cei dragi. Astazi va prezint o reteta exotica si rafinata, cu care nu veti da gres – Fructe de mare in stil mediteranean, aceasta cu siguranta o sa va cucereasca! Fructele de mare se topesc in gura, iar sosul este nemaipomenit! Nu ratati sansa sa inmuiati in sos o painica calda, crocanta – va fi o adevarata provocare pentru papile gustative! Si ce s-ar potrivi mai bine la aceasta mancare delicata, daca nu un INDIVIDO Rose! Un vin sofisticat și elegant, care impresionează prin echilibrul perfect dintre prospețimea Cabernet Sauvignon-ului și suplețea Merlot-ului, acest vin va va alinta cu aroma delicioasa de fructe de pădure si un postgust aromat de zmeură. Ingrediente:2 catei usturoi1 ceapa rosie1 ardei rosu bulgaresc250ml pasata de rosii1 calamar (tub)1-2 file de peste aprox. 500gr (halibut, tilapia sau seabass)15 creveti regali1kg scoici proaspete (midii)1 lingura cimbru macinat1 lingura sare (sau dupa gust)1 lingura paprika afumata dulce1 lingura zaharmix piper proaspat macinatcateva fire sofran250ml bulion (de peste sau gaina)400ml apa15-20 migdale ulei de masline3 linguri frunze patrunjel proaspatcimbru proaspat Modul de preparare:Tubul de calamari il spalati foarte bine in […]Sursa
2019-04-22 19:36:24