O pățanie cu copii, părinți și sex pe ascuns

parinti-copii-sex-pe-ascuns

Pățania pe care vreau să v-o povestesc s-a întîmplat prin anii 80 într-un orășel mic din țara noastră cu o familie de români formată din una bucată cuplu în jur de 35 de ani + una bucată fecior vrăjmaș de neastîmpărat.

Era o duminică obișnuită de toamnă în care familia se afla în apartamentul lor obișnuit, ocupîndu-se cu ocupații cît se poate de obișnuite. Asta pînă cînd ghiavolul și-a băgat coada și în mintea bărbatului s-a încropit o dorință mai puțin ortodoxă.

Se pare că în unele cupluri există sex și după apariția unui copil, un lucru cît se poate de normal și de lăudabil, zic eu. Problema care intervine în scenariul acesta e bineînțeles eterna întrebare: ce facem cu copilul?

Așa că bărbatul i-a făcut din ochi muierii, muierea i-a făcut din ochi înapoi după care au mers împreună și i-au spus feciorului lor neastîmpărat. ”Ionică, mamă, hai du-te afară să te joci că noi mergem în vizită la tanti Juji de la etajul 8 și o să lipsim vreo 2-3 ceasuri”.

Atît i-a trebuit să audă copleșului. Vedeți voi, pe acele vremuri copiii nu aveau Cartoon Network, Facebook și jocuri pe calculator. Așa că feciorul a zbughit-o bucuros afară, lăsîndu-i pe părinții săi în liniște și pace.

Problema e că pacea a durat cel mult un sfert de oră, timp în care copleșul nu a stat degeaba ci a dat sfoară pe la prieteni că a rămas singur acasă și că are pick-up și semințe de dovleac.

copil-surprins-parinti-sex-pe-ascunsNu știu cum să vă explic, dar prin anii 80 aceste două atribute reprezentau puncte de referință ale cool-oșeniei mai ales printre copiii care locuiau la oraș. Și dacă nu te lăsau părinții, nu aveai cum să ratezi o asemenea invitație.

Imaginați-vă așadar o gloată de vreo 6-7 coconi furișîndu-se cu organizatorul în frunte prin apartament cu scopul vădit de a accesa direct semințele și pick-upul promis. E bine că semințele se aflau în bucătărie.

E rău că pick-upul se afla în dormitor. Grăbiți să vadă minunea tehnică, copiii au dat năvală în camera de odihnă ca turcii în Constantinopol. Au urmat cîteva secunde de liniște în care atît invadatorii, cît și localnicii au rămas încremeniți.

Primii cu ochii bulbucați și gura căscată, cei din urmă despuiați într-o poziție aproximativă. Două-trei secunde au părut ore timp în care doar bătătorul de covoare a lui tanti Juji a îndrăznit să sune în fundal ca un metronom închipuit.

”Sssssăru’ mînaaaa!” a strigat în cele din urmă nefiresc unul din copleși. Cei doi adulți de pe pat au înghițit în sec cu gura uscată privind cum coconii își dau coate să iasă cît mai repede din încăpere.

Pățania a circulat mult timp prin cartier și împrejurimi cu înfloriturile de rigoare, dar morala de la final era invariabil aceeași. Vrei să nu pățești așa ceva vreodată? Atunci nu cumpăra pick-up și semințe de dovleac. Parol!

Sursă foto 1 2


Sursa
2013-10-24 09:12:37Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

13:52:25Молдова. Города на грани уничтожения —» Блог Михаила Полянского
12:53:08Apel la ajutor pentru lucrarea din Uganda —» Moldova Creștină
12:14:08Artista Gabriela Radu, stabilită în Franța: ”Trebuie ca noi, românii, să nu ținem capul plecat și să nu ne dizolvăm în marea globalizare doar ca să fim acceptați” —» Elena Robu
09:09:31CĂMIN STUDENȚESC (III). UNGHERAȘUL ROȘU —» Leo Butnaru
09:06:37Usatîi confirmă că Năstase fura costume din magazine cât era ministru :) —» un alt blog
06:56:26Gray Sectional Sofa Costco —» Andrei Fornea
06:31:56Granite Dining Table Singapore —» Andrei Fornea
19:34:18Vrea test poligraf în direct, la TV —» Curaj.TV | Media alternativă
18:58:23Au evacuat ghereta MoldPresa cu tot cu… ţigări —» Curaj.TV | Media alternativă
16:58:13POEZIA ȘI PISTOLUL —» Leo Butnaru
16:27:47Cuvintele pot mângâia, dar pot și dărâma / Între cer și pământ / Jon Kalman Stefansson —» Frinturi din suflet de femeie
15:52:0373 scientists study French Polynesia’s coral reefs – dive into what they find —» ajna-blogging-press
15:38:29Muzeul Literaturii Române e închis. Nu deranjați —» Gheorghe Erizanu
15:06:1599 reasons to cry —» turn up the silence
14:18:39VIDEO / FOTO / Start sărbătorilor de iarnă la bibliotecă —» BPR Ungheni's Blog
13:48:57Condorii Negri prezintă: ”DACII”, cântec-manifest în cinstea eroilor —» Nicolae Federiuc
12:34:15Poliţist, reţinut cu focuri de armă de CNA la Chișinău —» Elena Robu
12:06:29Trăiască schimbarea —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
10:56:50Lowes Wallpaper Border —» Andrei Fornea
09:23:30Poliţia se preface că face ordine pe Armenească —» Curaj.TV | Media alternativă
09:03:11Top 10 vinuri ale anului 2019 —» Fine Wine
07:22:40Rezultatele alegerilor din Marea Britanie. Victorie uriașă pentru Brexit —» Elena Robu
07:00:54Vai, sărmanul Vladic Musteață… prigonit de Plahotniuc :0 —» un alt blog
07:00:48Dezvoltarea colecțiilor în lumina Legii cu privire la biblioteci, 2017 —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
06:07:38Family Room Furniture Ideas —» Andrei Fornea