Opt (8) articole utile pentru creştinii care absolvesc liceul şi se pregătesc să meargă la facultate

Pentru că elevii şi studenţii sunt în perioada examenelor de admitere, m-am gândit că le va fi de folos să le recomand articolul:

Apoi, cei care dau acum examenul de bacalaureat şi cei care doresc să meargă la facultate, dar nu s-au decis sau nu sunt siguri cu privire la alegerea viitoarei profesii, vor găsi folositoare aceste articole:

Mă rog pentru absolvenţii liceului care sunt copiii ai lui Dumnezeu născuţi din nou prin credinţă în Domnul Isus să se gândească la marile nevoi pe care le are Biserica din ţara noastră acum şi să meargă la facultăţi reieşind din aceste nevoi.

Politicienii care sunt acum în cea mai mare parte fac legi care sunt împotriva Cuvântului lui Dumnezeu şi împotriva oamenilor. Gândiţi-vă doar la ultimele legi care au fost sau sunt în proces să fie adoptate şi care au creat mari discuţii în societate pentru că creştinii s-au opus. Ştiu, vei spune că sunt şi aşa mulţi creştini care au făcut facultatea de drept, istorie, economie, etc. Da, ai dreptate, dar cei mai mulţi din ei au făcut doar ca să aibă o facultate, ca să aibă studii superioare sau ca să-şi facă o carieră în viaţă. Acum este o nevoie disperată de tineri şi tinere înzestraţi care să înveţe pentru a se implica în politică şi acolo să promoveze valorile divine.

O altă mare nevoie pe care o are Biserica din ţara noastră sunt specialişti în mass-media. Este o nevoie disperată de jurnalişti, reporteri, prezentatori creştini care să prezinte valorile divine şi să abordeze realitatea din perspectiva lui Dumnezeu. Mă rog să ridice Dumnezeu în ţara noastră oameni care să pornească posturi de radio, ziare, reviste şi canale de televiziune creştine prin care să fie propovăduită învăţătura curată a Cuvântului lui Dumnezeu.

O altă nevoie este lipsa de profesori calificaţi care să predea Cuvântul lui Dumnezeu în şcoli. În toamna anului trecut Dumnezeu a deschis uşile şcolilor cum nu a mai fost nici odată. Cu regret, însă, trebuie să constatăm că bisericile evanghelice din ţară au beneficiat foarte puţin de această oportunitate pentru că este foarte mic numărul profesorilor care au fost gata să treacă pregătirea şi să se implice în şcoli.

Gândeşte-te la aceste nevoi de mai sus, apoi vino înaintea lui Dumnezeu, roagă-te şi lasă-L pe el să-ţi vorbească inimii, să-ţi dea o viziune pentru viaţă şi să-ţi arate drumul pe care trebuie să mergi acum.


Sursa
2011-06-07 07:00:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:58:51Educație prin sinceritate —» Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu
20:36:14Ceea ce se întâmplă în culise e mai primordial decât spectacolul în sine —» Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu
19:57:54Jeleu —» O nouă ocupație...
18:34:38Designed Adaptations Challenge Evolution —» ajna-blogging-press
13:52:25Молдова. Города на грани уничтожения —» Блог Михаила Полянского
12:53:08Apel la ajutor pentru lucrarea din Uganda —» Moldova Creștină
12:37:18Informarea spune nu violenței! —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
12:14:08Artista Gabriela Radu, stabilită în Franța: ”Trebuie ca noi, românii, să nu ținem capul plecat și să nu ne dizolvăm în marea globalizare doar ca să fim acceptați” —» Elena Robu
12:05:34Stingătorul și sfințenia —» Moldova Creștină
09:09:31CĂMIN STUDENȚESC (III). UNGHERAȘUL ROȘU —» Leo Butnaru
09:06:37Usatîi confirmă că Năstase fura costume din magazine cât era ministru :) —» un alt blog
06:56:26Gray Sectional Sofa Costco —» Andrei Fornea
06:31:56Granite Dining Table Singapore —» Andrei Fornea
19:34:18Vrea test poligraf în direct, la TV —» Curaj.TV | Media alternativă
18:58:23Au evacuat ghereta MoldPresa cu tot cu… ţigări —» Curaj.TV | Media alternativă
16:58:13POEZIA ȘI PISTOLUL —» Leo Butnaru
16:27:47Cuvintele pot mângâia, dar pot și dărâma / Între cer și pământ / Jon Kalman Stefansson —» Frinturi din suflet de femeie
15:52:0373 scientists study French Polynesia’s coral reefs – dive into what they find —» ajna-blogging-press
15:38:29Muzeul Literaturii Române e închis. Nu deranjați —» Gheorghe Erizanu
15:06:1599 reasons to cry —» turn up the silence
14:18:39VIDEO / FOTO / Start sărbătorilor de iarnă la bibliotecă —» BPR Ungheni's Blog
13:48:57Condorii Negri prezintă: ”DACII”, cântec-manifest în cinstea eroilor —» Nicolae Federiuc
12:34:15Poliţist, reţinut cu focuri de armă de CNA la Chișinău —» Elena Robu
12:06:29Trăiască schimbarea —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
10:56:50Lowes Wallpaper Border —» Andrei Fornea