Moggi:”Actuala conducere distruge un patrimoniu al fotbalului italian”


Postez un interviu cu Luciano Moggi, preluat de pe juventus1897.footballclub.ro


Invitat la emisiunea “Studio Stadio” condusa de Paola Delli Colli, Luciano Moggi a lansat la microfonul Gold Sport declaratii in stilul sau caracteristic, direct, impotriva conducerii lui Juventus, a lui Mourinho, Inter si presupusului fotbal curat, ironizand munca lui Baraldi la Bologna si analizand restul campionatului.

GRESELILE ARBITRILOR
“Daca in trecut li s-ar fi negat adversarilor nostri un penalty precum cel la Quaresma contra lui Chievo si am fi castigat noi dintr-o lovitura libera ca cea oferita lui Inter contra lui Siena ar fi aparut si discursuri parlamentare pe tema asta..In schimb astazi media trece totul neobservat. Asta ar trebui sa fie noul fotbal curat ?”

INTER CAMPIOANA, CEA MAI PUTIN SLABA INTR-UN CAMPIONAT MEDIOCRU
“Campionatul italian este deja adjudecat de Inter, care este cea mai putin slaba intr-un campionat absolut mediocru. Cei mai buni tehnicieni italieni au emigrat in afara, la fel ca si campionii internationali. De acum fotbalul italian este in plin declin pe toate fronturile.”

MOURINHO, CAT NOROC!
“Tehnicianul portughez este cu adevarat o persoana norocoasa. Ca antrenor este putin mai bun decat un amator periculos, la fel ca presedintele lui. Ar fi mult mai bun intr-un rol in relatii publice.”

BETTEGA, DE CE?
“Bettega nu trebuia sa accepte sa reintre in acest Juventus care doar cu putine luni in urma a tinut un discurs patrimonial impotriva unor “necunoscuti” care necunoscuti eram de fapt noi, fosta triada, incercand cu orice pret sa se detaseze de noi si sa ne vada condamnati. Practic ne-au acuzat ca suntem hoti. Atunci cum poate sa lucreze impreuna ? Nu a inteles ca a fost adus doar pentru a i se imputa toate esecurile care vor urma si pentru a linisti lumea pe moment.”

FALIMENT JUVE? VINE APARTINE CELOR CARE AU CONSTRUIT ECHIPA.
“Juventus-ul nostru era o societate organizata perfect pe toate fronturile. In Europa doar Manchester United ne era superioara ca structura de ansamblu. Astia in schimb distrug un patrimoniu al fotbalului italian. Ati vazut ce fete aveau cand Bettega le explica la Parma miscarile din teren ? Din punctul meu de vedere oricum nu au inteles nimic, dar era amuzant sa ii privesti. Si acum cauta extreme pentru a juca pe benzi ? E ridicol. Anul trecut i-au spus lui Nedved “nu mai avem nevoie de tine deoarece nu vom mai juca cu extreme.” Va vine sa credeti ?”

MILAN, OPTIMA REVENIREA LUI BECKHAM
“Milan a regasit in sfarsit echilibrul de care avea nevoie. Societatea si-a demonstrat inca o data organizarea sustinandu-l pe Leonardo in momentele dificile. Foarte buna si revenirea Beckham, jucator cu adevarat inteligent si util.”

NAPOLI, ADEVARATA FORTA O REPREZINTA SUPORTERII
“Revenirea lui Napoli s-a datorat unei serii de coincidente fericite precum aducerea lui Mazzarri, desi oricum sa fii mai bun Donadoni nu e greu deloc. In niciun caz nu are legatura plecarea lui Marino, inlocuit de Bigon, care inainte era Team Manager…La fel ca Secco la Juventus, asadar… Adevarata forta a lui Napoli sta in suporterii ei. Un public grandios”.

ROMA IN CHAMPIONS CU TONI SI TOTTI
“De ani de zile am tot spus ca Roma avea nevoie de un jucator precum Luca Toni. In loc sa investeasca bani in achizitii de genul Baptista, Menez sau Cicinho daca ar fi adus un adevarat atacant de careu ar fi castigat titlul in 2008, desi acel campionat l-au pierdut mai ales din cauza numeroaselor greseli arbitrale in favoarea lui Inter. Odata cu revenirea lui Totti la nivel maxim locul al patrulea este garantat Romei si gratie aducerii lui Montali in conducere.”

LOTITO SI BALLARDINI RUINEAZA PE LAZIO
“M-am exprimat de mai multe ori asupra lui Ballardini. Nu este in niciun caz un antrenor de Lazio. Iar Lotito in ultima vreme face niste mutari falimentare, redimensionand o mare echipa ca Lazio care nu merita o astfel de soarta. Cea mai mare greseala a fost inlaturarea lui Sabatini, unul dintre cei mai buni observatori de talente din lume.”

BARALDI SI BOLOGNA “DEMOGGIZATA”
“Atat de laudata cura “demoggizanta” a lui Baraldi mi se pare ca functioneaza perfect. De cand a venit el Bologna pierde continuu..”

sursa: juventus1897.footballclub.ro


Sursa
2010-01-13 01:13:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

04:22:12Asta ești tu pentru mine: o întindere fără sfârșit —» Taaleex's Blog
22:34:37Swiss Parking —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
21:57:48Alina Șerban a țipat la avanpremiera filmului ei de debut —» Curaj.TV | Media alternativă
17:26:55©️ Uneori —» Licurici de suflet
16:37:36Copiii nu au nevoie de darurile noastre, ci de timp petrecut cu noi! —» Sunt MAMĂ!
15:29:40Imposibila coaliție. Uroborus, noua eră —» Gheorghe Erizanu
15:03:57Felicitări echipei de robotică! —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
14:54:02Pentru un mediu mai curat… —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
14:51:04Curtea Internațională de Justiție și-a recunoscut competența de a examina cererea Ucrainei împotriva Rusiei —» ACUM ÎN UCRAINA
14:45:00Călătorie în lumea științei —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
14:12:34După vot —» Primul meu blog
12:57:24O nouă gafă a Maiei de dragul ambasadorilor… —» un alt blog
12:20:11Petre Crăciun – un scriitor de poveste —» BiblioCity
11:44:53Natura spirituală şi umană, separate şi distincte —» adevaruri biblice
11:17:56Aventură spațială la Disneyland(vlog) —» Cojocari Vitalie
11:17:28Liftmaster Garage —» Andrei Fornea
11:08:45Red And Black Throw Pillows —» Andrei Fornea
11:02:53Închisorile sunt business, spălare de bani, lichidare a disidenților —» Curaj.TV | Media alternativă
10:41:17Rectangular Light Fixtures For Dining Rooms —» Andrei Fornea
10:09:48Impresii despre piesa „Tequila Boom” după Neil Simon, jucată de actorii Teatrului „Luceafărul” —» Blogul lui Marin Bodrug
09:34:20Săptămâna în care a fost dat şi Chişinăul —» Un PUNCT din .FR
09:30:00O istorie reală în timp și spațiu – 55 de ani pentru comunitate —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
09:28:32Omul de Cultură Iurie Colesnic – intervievatul Bibliotecii „Onisifor Ghibu” în „iureşul” Horei Ştiinţei —» BiblioCity
08:51:393 concluzii amuzante după primul tur de alegeri prezidențiale 2019 —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
08:49:56Ziua taților la grădinița fetelor —» un alt blog