Internet gratis, de mâine

Mos Craciun dmax.roDacă în noaptea asta din căminul vostru se iveşte Moş Crăciun, înghesuit de un cap de ren, nu vă faceţi iluzii că a venit moşneagul să-şi i-a rămas bun de la voi :) înainte de a pleca în ţara lui de poveste. Se prea poate că luciditatea voastră a fost afectată de prea multă vacanţă, mâncare sau lichide tari. Mergeţi la bucătărie, băgaţi apă la congelator, să aveţi ce pune la tâmple, dacă nu o să vă ajute cafeaua mâine dimineaţa şi puneţi deşteptătorul la 6:30. Apropo, suntem deja în anul 2010 şi e timpul să ne amintim de unde primim salariu, chiar dacă ne-ar place să ne jucăm în continuare de-a managerii de Eurovision şi să facem asalt de idei cum ar arăta păpuşa Pavel lângă păpuşa Cleo :P

Dimineaţa de Crăciun, care a trecut de o săptămână sau de trei săptămâni (în dependenţă de confesiuni şi tradiţiile familiale), este tot atât de neatins ca şi Crăciunul copilăriei. Offf, Crăciunul acela cu senzaţii tari, când afară urla viscolul şi crivăţul trosnea în crengi, iar noi stăteam ascunşi până peste urechi în plapuma de lână cu floricele şi ne întindeam să cuprindem bucuria că „azi nu e nevoie să ieşim din casă!” ;) Niciodată nu vom mânca copturi mai delicioase şi răcituri mai gustoase ca în copilărie, niciodată nu vom mai avea acea senzaţie de bani muuulţi, pe care ne-o aducea ziua când ne uram bunicii şi nanii.

Atunci ştiam sigur că Moş Crăciun a fost inventat de maturi …că dacă ar fi fost aşa cum ne abureau în copilărie, nu mai primeam papuci, fulare şi chiloţi când repetam de atâtea ori că ne dorim o cutiuţă care să cânte, player preferabil, da măcar şi un radio, cu casete şi luminiţe colorate.

Mde, Moş Crăciun a fost inventat de maturi …pentru ei înşişi, să creadă în viaţă fără moarte, că cineva o să le aducă o persoană sexoasă, care-i tirajată pe coperte lucioase şi care o să-i iubească doar pe ei, o să-le facă baie, masaj, o să-i sărute de la gene până la degetul mic de la piciorul drept. Maturii au nevoie să creadă că pruncii se nasc iute şi uşor precum trece o noapte de dragoste, apoi să vadă că nu e aşa şi să viseze cum copii cresc cuminţi şi când devin adolescenţi iau numai note de zece şi îşi fac curat în cameră.

Moş Crăciun a fost inventat de maturi, şi dacă vi se năzăreşte un moşneag iţindu-se din cămin – iar casa voastră se încălzeşte numai cu calorifere – atunci sunteţi şi voi maturi.

Moş Crăciun, indiferent dacă există pentru maturi sau nu, pleacă, iar în R. Moldova s-a terminat vacanţa naţională de zece zile. De mâine blogul acesta şi altele, facebook şi toate reţelele de socializare / matrimoniale vor fi accesate pe banii angajatorilor ;)

Imagine preluată de pe www.dmax.ro


Sursa
2010-01-10 23:19:41Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

10:31:12Inexpensive Kitchen Sinks —» Andrei Fornea
10:21:16Se laudă că a fost la vot, dar încalcă legea —» Curaj.TV | Media alternativă
09:03:37Cum se Naște Sărăcia la Moldoveni? —» Curaj.TV | Media alternativă
07:25:40Affordable Sectional Couch —» Andrei Fornea
04:22:12Asta ești tu pentru mine: o întindere fără sfârșit —» Taaleex's Blog
22:34:37Swiss Parking —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
21:57:48Alina Șerban a țipat la avanpremiera filmului ei de debut —» Curaj.TV | Media alternativă
17:26:55©️ Uneori —» Licurici de suflet
16:37:36Copiii nu au nevoie de darurile noastre, ci de timp petrecut cu noi! —» Sunt MAMĂ!
15:29:40Imposibila coaliție. Uroborus, noua eră —» Gheorghe Erizanu
15:03:57Felicitări echipei de robotică! —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
14:54:02Pentru un mediu mai curat… —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
14:51:04Curtea Internațională de Justiție și-a recunoscut competența de a examina cererea Ucrainei împotriva Rusiei —» ACUM ÎN UCRAINA
14:45:00Călătorie în lumea științei —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
14:12:34După vot —» Primul meu blog
12:57:24O nouă gafă a Maiei de dragul ambasadorilor… —» un alt blog
12:20:11Petre Crăciun – un scriitor de poveste —» BiblioCity
11:44:53Natura spirituală şi umană, separate şi distincte —» adevaruri biblice
11:17:56Aventură spațială la Disneyland(vlog) —» Cojocari Vitalie
11:17:28Liftmaster Garage —» Andrei Fornea
11:08:45Red And Black Throw Pillows —» Andrei Fornea
11:02:53Închisorile sunt business, spălare de bani, lichidare a disidenților —» Curaj.TV | Media alternativă
10:41:17Rectangular Light Fixtures For Dining Rooms —» Andrei Fornea
10:09:48Impresii despre piesa „Tequila Boom” după Neil Simon, jucată de actorii Teatrului „Luceafărul” —» Blogul lui Marin Bodrug
09:34:20Săptămâna în care a fost dat şi Chişinăul —» Un PUNCT din .FR