CES 2010: Mp3 cu senzori de stres

Samsung a dezvaluit doua MP3-playere dedicate celor pasionati de multimedia, dar si preocupati de sanatatea lor.

Modelul IceTouch (YP-H1), cu primul ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, joaca rolul unui DVD-player de calitate, player audio, album foto portabil, radio FM si chiar si a unui dispozitiv portabil de stocare. Modelul MyFit (YP-W1), ii ajuta pe utilizatori sa-si monitorizeze nivelul de stres, eliminarea grasimilor, aportul si arderile de calorii si programului de exercitii. Ambele playere au fost recompensate cu distinctia CES 2010 "Innovations Honoree".

"In lumea playere-lor MP3, vor fi pe podium numai acele companii care continua sa inoveze si sa redefineasca experienta utilizatorilor, iar noi credem ca am realizat ambele deziderate cu IceTouch si MyFit", a declarat Reid Sullivan, vice presedinte pentru Audio/Video si Digital Imaging Marketing in cadrul Samsung Electronics America. "Fie ca un utilizator este in cautarea unui dispozitiv multimedia, care ofera o calitate video de redare fara precedent sau un player multifunctional pe care il poate utiliza pentru a-l ajuta sa intre in forma atunci cand se duce la sala de fitness, Samsung are o solutie fiabila pentru a raspunde nevoilor lui."

In plus fata de ecranul tactil transparent AMOLED complet color, modelul IceTouch dispune de un procesor performant si de interfata proprie Samsung "TouchWiz Sweep".

Suporta atat formatele audio MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV si MP3HD cat si pe cele video MPEG4, WMV, H. 264, Xvid si fisiere DivX. Player-ul analizeaza permanent si regleaza nivelul audio pentru a reproduce sunetul dorit de producator. Invelisul ecranului AMOLED este construit folosind un proces de presare cu injectie duala si sticla securizata din care rezulta o suprafata neteda, durabila si rezistenta la zgarieturi. Modelul IceTouch, disponibil in culoarea alba, poate fi, de asemenea, personalizat prin fete colorate in roz, albastru, violet si gri, comercializate separat.


Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4

MyFit ajuta utilizatorii sa atinga o stare de bine in timp ce se bucura de melodiile lor preferate si incorporeaza aplicatii importante si informatii pentru un dispozitiv complet personalizabil care sa incurajeze un stil de viata sanatos. Dispozitivul poate fi comutat pe modul de redare jogging iar modul Tapping Control Jogging simplifica saltul la o noua melodie fara a intrerupe sesiunea de antrenament.

Fiind primul dispozitiv care dispune de senzori care masoara nivelul de stres si kilogramele suplimentare, localizati in partea superioara a dispozitivului, MyFit masoara cu acuratete indicatorii de sanatate a utilizatorului si contine un program de exercitii care sa le reaminteasca acestora punctele pe care le-au de atins. Un accelerometru integrat urmareste automat caloriile consumate in timpul alergarii, utilizatorii putand inregistra consumul lor de calorii la fiecare masa cu ajutorul bazei de date ce cuprinde valorile produselor alimentare incluse. MyFit mai dispune de aplicatii care monitorizeaza consumul de apa sau care sustin renuntatul la fumat.

MyFit este si un player portabil de muzica multi-functional ce dispune de un tuner radio FM si de tehnologia audio Samsung DNSe 3.0. Redarea fisierelor media include formate comprimate la inalta calitate, precum MP3, WMA, OGG, AAC si formatele video MPEG4 si WMV.

Modelele IceTouch si MyFit vor fi disponibile in prima jumatate a anului 2010. IceTouch va dispune de o capacitate de 16GB iar MyFit de 8GB.

Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4

Sursa
2010-01-10 12:12:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

10:48:40Round Pedestal Table —» Andrei Fornea
08:44:28Black Fabric Headboard —» Andrei Fornea
03:47:29Promo – NU URCATI BAUTI LA VOLAN —» Curaj.TV | Media alternativă
19:39:27Pentru ce au fost create soarele, luna și stelele | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu —» Moldova Creștină
19:07:43Experimente mici, dar zilnice! Stăruința dă roade. —» Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu
17:44:06©️ Adevăr dureros.. —» Licurici de suflet
17:22:12Facebook and democracy —» Personal disorders
15:12:18O POETĂ A POSTAVANGARDISMULUI RUS: MARGARITA AL` —» Leo Butnaru
12:45:52Anunt: Vino la Underland 2020: Wine Revolution si descopera subterane in Milestii Mici! —» Заметки Начинающего Журналиста
12:12:45Ce cărţi (bune) am mai citit (2) —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
12:04:57Настольный органайзер для инструмента —» XStrafer's WebPlace : unconformable point of view.
11:32:36Proteste la Minsk împotriva unirii cu Rusia —» Curaj.TV | Media alternativă
11:19:13Greva generală s-a întins pînă în sîmbăta vestelor galbene furioase (fr) —» Curaj.TV | Media alternativă
11:10:06În Moldova spionii ruși nici măcar nu trebuie să se ascundă. Ei sunt la supfrafață, în prima linie —» Elena Robu
10:45:08Quote of the Day —» ajna-blogging-press
08:22:37Despre relația Musteață-Plahotniuc și cum au ajuns padrujelele PD să lucreze la ProImobil —» un alt blog
08:20:59Couch Fabric Types —» Andrei Fornea
06:36:01DECEMBRIE – cea mai frumoasă lună a anului —» Sunt MAMĂ!
04:39:48Free Standing Magazine Rack —» Andrei Fornea
20:33:57«Сын» Филипп Майер —» Блог Ирэн – Рецензии книг
20:26:32Invazie de urși polari într-o localitate din Rusia. Toate evenimentele au fost anulate —» Elena Robu
20:15:025 lekker festive recipes that will make your ouma proud —» ajna-blogging-press
18:02:31Biserica e proprietate privată și încalcă drepturi —» Curaj.TV | Media alternativă
15:37:14Moș Nicolae —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
15:21:21Top vânzări carte pentru copii, noiembrie 2019. Librăriile Cartier —» Gheorghe Erizanu