Trip plan pentru 26 zile în India


În sfîrșit am ajuns să scriu și acest post. Am petrecut azi toată ziua în căutarea cazării în zonele menționate pe hartă. Așadar plec în India pe 20 ianuarie, zbor din Milan prin Qatar și ajung în Mumbai pe data de 21 ianuarie. Cum adică din Milan? trebuie să ajung la o nuntă moldovenească pe data de 16 și de aceea am făcut această alegere și prețul din Milan este unul foarte bun. În sfîrșit am pus pe foaie un plan prealabil.

    1. Deci primele mele zile le voi petrece în Mumbai, va fi un gen de introducere în cultură, hostul meu din Mumbai îmi va fi  ghid. Știu că voi avea un cultural shock și de aceea am ales cu atenție prima mea gazdă. Am de gînd să mă adaptez la mîncare și să aflu repede toata informația necesară (cum lucrează transportul, prețurile la taxi și alte servicii necesare). Voi cumpăra haine locale ca să nu arăt ca un turist căruia poți să îi pui macaroane pe urechi. Voi petrece în Mumbai maxim 3 zile, poate și mai puțin, orașe cu cladiri înalte am mai văzut.

  2. GOA – cel mai probabil voi lua zborul local spre Goa. Regiune cunoscută pentru plajele sale și diving. Diving-ul este una dintre prioritățile mele de aceea am de gînd să petrec aproape o saptamînă acolo. Gazdele a căror confirmare încă aștept se ocupă cu șerpii cu sopuri medicale. să vedem.

 3. Kerala – am lăsat cel mai mult timp pentru această regiune. Va fi o experiență culturală aici, am înțeles că este una dintre zonele cele mai neobișnuite din punct de vedere cultural.  O zi în junglă și elefant riding ar fi una dintre ideile de realizat. Kerala este cunoscută și pentru backwaters… o serie de orașe comunică între ele pe bărci… nu voi scăpa ocazia să încerc acest sistem de transport. Rezerv între 7-10 zile pentru asta.

4. Nepal/Kathmandu – În luna februarie e cam frig în Nepal însă să fiu în zonă și să nu văd Everestul ar fi o crimă. Am de gînd să trăiesc la o familie locală, sper să nu îmi refuze, aștept confirmare.

5. New Delhi - Ultima parte a acestui trip voi petrece în capitală. Încă nu am găsit gazdă dar am sa trimit niște requesturi această săptămînă. Pe data de 16 februarie am să zbor înapoi în Europa.

 Evident că este un plan prealabil. Mie imi place mai mult cînd ideile și posibilitatățile vin expromt. În orice caz veți afla live dacă acest plan se realizează. Au rămas cîteva lucruri: dacă plec în India ar fi o nebunie să nu aflu mai mult despre comunitatea Yoga și să nu trec printr-un Kamasutra training sau workshop cel puțin :)

 În postul următor am de gînd să răspund la cîteva întrebări esențiale pe care le primesc de la prieteni și cunoscuți : nu te temi să mergi singur? da dacă prinzi o zarază?… da nu te temi că couchsurferul/gazda ta va fi un maniak? sau iată încă una… pentru ce te duci în sărăcia ceea?

imaginele sunt preluate de pe travelblog.com. sper ale mele să fie mai bune.

Sursa
2010-01-05 23:17:11Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

15:47:53Gaudeamus 2019. Lansările Editurii Cartier —» Gheorghe Erizanu
12:24:18(VIDEO) Patru cetățeni afgani urmau să achite două mii de euro fiecare, pentru a ajunge ilegal în România, iar de acolo în Germania —» Elena Robu
10:33:11Анонс: ДДТ выступит в Кишиневе с концертной программой "История звука" —» Заметки Начинающего Журналиста
10:09:21Editorial Elena Robu: Manipulările din diaspora —» Elena Robu
10:05:25Despre Chironda. Victor Chironda. —» un alt blog
09:38:31"Clacă Verde" в Ботаническом саду. Жителей города приглашают принять участие в улучшении сада —» Заметки Начинающего Журналиста
08:57:41Despre ritm și foc: Tempranillo —» Fine Wine
08:56:25Chocolate Brown Sofa —» Andrei Fornea
07:43:27Socializarea în mijloacele de transport —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
02:28:46Shooting Bench Plans —» Andrei Fornea
23:00:09Primii pași ai familiei mele spre o viață ecologică —» Sunt MAMĂ!
22:09:00Sunt mândru de ECHIPA MEA!!! —» Sandu GRECU
21:41:20De ce stă doamna Dăncilă prost… —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
21:17:24Când e timpul să facem prima greșeală? —» Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu
20:51:45O singură femeie pe gardul desenat cultural din sectorul 4 —» Curaj.TV | Media alternativă
20:23:42Despre exil şi comunism, film şi lansare de carte —» Curaj.TV | Media alternativă
20:10:11Sînt convins că noi le vom reuși pe toate —» Igor Dodon
19:46:13métempirique —» turn up the silence
19:10:10Новая волна массовых протестов в Грузии: Митингующие требуют избирательной реформы —» Заметки Начинающего Журналиста
19:07:37Republica Moldova s-a calificat la Cupa ATP —» Igor Dodon
18:07:24Pe genunchi 😅 —» Primul meu blog
17:56:18Arta de a cuceri lumea a sopranei Olga Busuioc —» Corina Cojocaru
17:25:24TOP 10 IDIOȚI UTILI. Iată cine a aruncat Republica Moldova înapoi în brațele rușilor —» Nicolae Federiuc
17:06:37Lecția Sandu —» Gheorghe Erizanu
15:46:18Faith, Worship, Serving, and Spiritual Gifts —» Erik and Elena Brewer's Weblog