Prezicerile astrologului rus Paul Globa


Astrologul rus, Paul Globa:
Criza economica va dura pana in 2020 si va recroi harta politica a lumii.
Cunoscutul cititor in stele, rusul Paul Globa, care a prezis, printre altele, destramarea URSS, catastrofa nucleara de la Cernobal, otravirea lui Viktor Iuscenko, inainte de a deveni presedinte, sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 impotriva SUA, prezice, de aceasta data, ca soarta nu va fi prea blanda cu noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

In opinia lui Globa, 2011 va fi cel mai dificil an pentru Obama. “Am studiat cu multa atentie horoscopul actualului lider de la Casa Alba si am remarcat o coincidenta surprinzatoare cu cel al lui John Kennedy.

Un pericol extraordinar il paste pe Obama in 2011, dar eu sper ca el va supravietui” , a spus Globa, apreciind ca pe ansamblu SUA nu au viitor ca superputere, potrivit Agerpress.
“SUA se vor confrunta cu o puternica depresie. Ele vor reusi sa se mentina in forma actuala, dar isi vor pierde statutul de lider. Vremuri si mai grele vor veni peste SUA insa dupa plecarea lui Obama, care nu va sta la Casa Alba mai mult de un mandat”, prezice astrologul rus , citat marti de Nezavisimaia Gazeta…… In opinia lui Globa, criza economica va dura pana in 2020 si va recroi harta politica a lumii, schimband radical balanta fortelor geopolitice.
Uniunea Europeana isi va inceta existenta in forma actuala.

Vremuri grele bat la poarta Uniunii Europene si a Ucrainei, prezice Globa. “In actualul spatiu al UE vor aparea mai multe organizatii. Tarile scandinave si cele baltice vor crea Uniunea Nordului. Franta, Italia si Spania se vor grupa in Uniunea Sud-Europeana si asa mai departe. Poate ca UE va continua sa existe, insa doar pe hartie”, a prognozat Globa, care prezice vremuri grele si pentru NATO..

“Alianta Nord-Atlantica nu va supravietui crizei.. Cu toate ca in urmatorii ani NATO se va intari, dupa aceea ea va inceta sa existe”, a spus cunoscutul astrolog, care sustine ca anul acesta va fi pentru Rusia perioada “indentificarii dusmanilor”.

“Anul bivolului galben este de regula extrem de dificil pentru Rusia. Intr-un an din aceasta zodie s-au nascut dusmanii de moarte ai Rusiei: Napoleon si Hitler. Tocmai intr-un an al bivolului galben a fost infiintat NATO. Iata de ce, anul acesta, Rusia poate sa-i identifice exact pe adevaratii ei inamici”, apreciaza cititorul in stele rus.

Pavel Globa prezice de asemenea destramarea Ucrainei in trei parti, iar doua dintre ele vor intra in componenta noului Imperiu Rus.. “Destramarea Ucrainei nu se va produce imediat. Catre 2014 in Ucraina vor exista de-facto doua administratii independente. Federatia constituita din teritoriile din estul si sudul Ucrainei nu se va mai subordona centrului de la Kiev. Aceasta federatie va intra in componenta Rusiei, iar Crimeea are toate sansele sa devina o Cecenie ucraineneana, dupa care se va alatura Imperiului rus”, prezice astrologul.
2014, la un pas de al treilea razboi mondial !
Cunoscutul cititor in stele, ale carui predictii s-au implinit in proportie de 85%, spune ca, aproape de anul 2014, lumea va fi la un pas de al treilea razboi mondial.
“Anul 2014 prezinta foarte multe pericole pentru ca Uranus se va afla in Taur, iar aceasta este o constelatie extrem de belicoasa.
Ma tem foarte tare de un razboi in Orientul Mijlociu. Sper sa nu fie un razboi cu Iranul, pentru ca atunci vom avea o explozie incontrolabila a terorismului mondial.
Pana in 2014, nici un razboi nu va fi in Rusia. Va fi o recrudescenta a banditismului, dar nu mai mult”, prezice astrologul.


Sursa
2010-01-06 13:00:18Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

21:57:48Alina Șerban a țipat la avanpremiera filmului ei de debut —» Curaj.TV | Media alternativă
15:29:40Imposibila coaliție. Uroborus, noua eră —» Gheorghe Erizanu
15:03:57Felicitări echipei de robotică! —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
14:54:02Pentru un mediu mai curat… —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
14:51:04Curtea Internațională de Justiție și-a recunoscut competența de a examina cererea Ucrainei împotriva Rusiei —» ACUM ÎN UCRAINA
14:45:00Călătorie în lumea științei —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
14:12:34După vot —» Primul meu blog
12:57:24O nouă gafă a Maiei de dragul ambasadorilor… —» un alt blog
12:20:11Petre Crăciun – un scriitor de poveste —» BiblioCity
11:44:53Natura spirituală şi umană, separate şi distincte —» adevaruri biblice
11:17:56Aventură spațială la Disneyland(vlog) —» Cojocari Vitalie
11:17:28Liftmaster Garage —» Andrei Fornea
11:08:45Red And Black Throw Pillows —» Andrei Fornea
11:02:53Închisorile sunt business, spălare de bani, lichidare a disidenților —» Curaj.TV | Media alternativă
10:41:17Rectangular Light Fixtures For Dining Rooms —» Andrei Fornea
10:09:48Impresii despre piesa „Tequila Boom” după Neil Simon, jucată de actorii Teatrului „Luceafărul” —» Blogul lui Marin Bodrug
09:34:20Săptămâna în care a fost dat şi Chişinăul —» Un PUNCT din .FR
09:30:00O istorie reală în timp și spațiu – 55 de ani pentru comunitate —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
09:28:32Omul de Cultură Iurie Colesnic – intervievatul Bibliotecii „Onisifor Ghibu” în „iureşul” Horei Ştiinţei —» BiblioCity
08:51:393 concluzii amuzante după primul tur de alegeri prezidențiale 2019 —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
08:49:56Ziua taților la grădinița fetelor —» un alt blog
07:54:05Cartier de colecție nr. 24. În curând —» Vitalie Coroban
06:10:21Могут ли креационисты быть „настоящими” учеными? Др. Джейсон Лисли —» Curbet Alexandru
04:00:36Călător prin lume —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
22:14:47Crearea plantelor pe pământ în ziua a treia | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu —» Moldova Creștină