Boboc s-a ales cu 1000 lei, "nacealnişii" cu medalii iar NIT-ul sărbătoreşte

Şi uite aşa, din gafă în gafă, noua guvernare a Republicii Moldova îşi croieşte drumul spre inevitabila prăpastie din capătul lui. Mă consider unul dintre cei mai mari anticomunişti din Moldova, însă afirm cu glas tare, că comuniştii au avut o disciplină de invidiat şi au avut puterea să comită mai puţine gafe în 8 ani decât liberalii şi democraţii în câteva luni. Nu, nu-i laud pe comunişti, ci pur şi simplu constatez un lucru firesc. Credeam că măcar în 2010 vor păşi cu dreptul, n-a fost să fie. Mare mi-a fost uimirea şi umilinţa pentru votul acordat în iulie, când am văzut că le-a fost prelungită licenţa celor de la NIT, cei care ne fac zilnic pe noi românii basarabeni, ţigani, fascişti, descreieraţi şi tot soiul de prostii. Cum domnule Filat, domnule Ghimpu le mai daţi o şansă comuniştior să zombeze lumea în continuare? E anul tigrului domnii mei, iar tigrul nu iartă, tigrul sfâşie inamicul, până nu mai lasă nimic din el. Cum domnule Ghimpu oferiţi săptămânal medalii tuturor care umblă cu zăhărelu', atunci cu ce sunteţi mai buni voi toţi decât Voronin, nu văd nici-o diferenţă. Că mare faptă aţi mai făcut că le-aţi oferit 1000 lei din salariu familiei Boboc, sunt sigur că la cot a văzut tatăl lui Valeriu acei bani, doar de-ar fi fost feciorul în viaţă, feciorul căzut în războiul anticomunist pe care l-aţi susţinut atât de mult. Unde-i medalia post mortem a lui Valeriu Boboc atunci? Unde-i medalia mea şi a celor 30.000 de tineri care au detronat tirania comunistă din leagănul basarabean? Vreau şi eu medalie, că n-a luptat Petru Bogatu şi Corina Fusu mai mult ca mine şi ca fraţii mei împotriva comuniştilor. De ce n-aţi spus ieri la 00.00 că şi dumitale şi Filat şi restul ne-aţi folosit ca carne vie de tun pentru interesele personale.
Cum credeţi domnilor liberali şi democraţi, basarabeanul Boboc, de acolo de Sus e muţumit de voi? Nu c-aş şti răspunsul la întrebarea dată, dar presupun ca nu. Şi eu, şi Boboc şi cele 30.000 de tineri am ieşit în piaţă împotriva comunismului, susţinându-vă pe voi, noi am ieşit ca să nu le dăm nici-o şansă comuniştilor pe viitor, iar voi încă vă jucaţi cu ei? Nu mai zic de comunistul major Lupu care a fost şi va rămâne pătat de roşu pe toată viaţa, ia întrebaţi-l acum, că sunteţi mari prieteni, dacă el spunea că dumneavostră aţi organizat totul pe 7 aprilie, ce ştie el de moartea lui Boboc, peste 4 luni se împlineşte un an de la moartea sa, unde-s vinovaţii? unde-s arestaţii? unde e închis Voronin să-i duc nişte chefir? unde-s domnilor? Doar asta aţi promis în campania de vară. Ajunge atât să-i alintaţi pe toţi cu medalii şi dimplome că degrabă toată Moldova o să fie premiată şi toţi o să umble cu nările pe sus. Daţi diplome şi medalii tinerilor care v-au pus acolo unde sunteţi, sărutaţi-i picioarele părinţilor lui Boboc, c-au dat Basarabiei aşa un fecior care şi-a sacrificat viaţa spre binele nostru şi al vostru. Închideţi "na hren" NIT-ul şi trimiteţi-i în câmp la săpat pe cei ce lucrează acolo şi nu mai umblaţi voi "ca peştişorii în cerdac". Fiţi bărbaţi, români basarabeni, până la urmă. Nu mai comiteţi atâtea gafe, vă implor, terminaţi cu moda asta prosteasca cu medalii şi diplome, ridicaţi statuie lui Boboc şi spuneţi-le tinerilor ori de câte ori aveţi posibilitatea - un sincer mulţumesc, că ei asta aşteaptă.
Jos comuniştii pentru totdeauna !

Sursa
2010-01-01 16:52:03Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

16:12:13eBook Cartier. Top vânzări octombrie 2019 —» Gheorghe Erizanu
14:59:29Amman —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
12:04:34Învățarea alfabetului la preșcolari: căutăm literele cu pensula —» Planeta Mami
11:40:08Majoritatea critică socialiștii, dar tot aceștia câștigă alegerile. Cum e posibil? —» Elena Robu
10:06:43Avertizarea MAIB privind e-mailurile virusate care pretind a fi trimise din numele bănci —» edufin.md
09:23:32Fur Blanket King Size —» Andrei Fornea
09:21:23„Degustare de butoaie” la Castel Mimi —» Fine Wine
09:19:22Moldova, grație performanței lui Radu Albot, s-a calificat la prima ediție a ATP Cup! —» un alt blog
07:28:27E plină țara de proști —» Primul meu blog
07:26:28Scandal uriaș în Marea Britanie privind implicarea Rusiei în alegeri —» Elena Robu
06:42:53Walmart Landscaping Rocks —» Andrei Fornea
03:00:16Let’s go —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
21:50:24Reacții din UE cu privire la situația din Republica Moldova —» Elena Robu
20:37:56Anka Moldovan, prima româncă aleasă în Parlamentul Madridului —» Elena Robu
20:03:04Critica unei soluții negândite și nedrepte a CCR referitoare la modificările Legii dării în plată —» Drept MD
18:51:57Criză politică peste Prut, a picat Guvernul #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
18:47:06Hora Științei a poposit la grădiniță —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
17:28:38Şi-a organizat ”biserică” acasă —» Curaj.TV | Media alternativă
16:18:00Aparențe —» Primul meu blog
15:36:47Vă invităm la o seară duhovnicească cu scriitorul Ion Bradu —» Tineretul Ortodox
15:25:07Top vânzări carte pentru copii, octombrie 2019. Librăriile Cartier —» Gheorghe Erizanu
15:08:47#viațădefamilie —» lolamajeure | sex. intimitate. discuţii nocturne
14:20:50Cum să-ți dezvolți răbdarea [Pastor Vasile Filat, 2019] —» Moldova Creștină
14:00:00A New Way to Earn Money on WordPress.com —» Blogul Alinei Godzin
12:31:32Reacția lui Iohannis după demiterea guvernului Sandu: „Sprijinul financiar din partea României va fi strict condiționat” —» Corlateni official blog