Pornovnature Mortalo


Eu as fi putut intitula acest post ceva gen: un weekend de minune, sau o minune de weekend. Insa, n’a s’o fac. Ca si cum as fi putut sa’l ascult pe vikea dragutan sh sa scriu despre, (atentie citat!!): “O BETIE”. Ca si cum as fi putut sa scriu despre cum bodeanu, denea, costea si eu – aruncam cu zapada unu’n altu’, ne chishăm, sau vorbem despre “theory of prolonging” – ipoteza despre cum e ghine sa masturbez da nu chiar atyt de des. Anywei.

 Acest post probabil, ca si multe altele nu isi cunoaste originea. Acest post, pentru un agnostic boryt ca tine, iubitul meu cetitor, este inca un motiv de a te aseza, shut up and listen. Eu shtiu ca’tz place, shtiu. Tu j esti miau, tu je cetesti blogguri, tu je pui like-uri.. tu je crez ca dragostea e un sentiment romantic, da numa ca niciodata n’o s’o spui nimanui.. ca malo-li.. un alt agnostic boryt de la tine din blogroll poa’ sa nu te placa, sh’atungi, cum iti maresti reitingu? Cum, aAA? Anywei.

 Eu am baut ultimele zile mult prea mult incat sa shtiu cu ce sa incep. Exista perioade in viata, gen – trenurile – care oleak te cam rup din timp, si caifu cel mai mare e cand tu CREZI ca parka ti’ai revenit, si matematica-cotidiana (eu is impotriva ideii de cacofonie) parka deam iaka-iaka te face sa traiesti ordonat, sa te skoli la timp.. te face sa te gandesti la codul muncii.. insa nu e chiar asa.. pentru ca diseara, tu shtii ca iar o sa bei, sh anu nou e aproape, sh the liver institute be sh el cu tine, sh denea se atrubeshte sh el cu capu pe masa.. sh eu beu izvar sh inshfac o pereke de sani tineri.. sh life goes on, pentru ca numa una avem, a, da nu’i pe asta pentru ca lu ma’ntreaba az pe messenger cate chizde am futut la viata mea, da advert-urile de pe facebook ini arata 789 is your score sh eu chiar nush ce sa raspund, incep sa complexez si scriu vreun bred pe Portal pe care tu il citesti, si zishi (CHIAR AMU) in gand, “eeei, vyiob..”

 Eu am baut la lu cu lu. El se uita la mine, dar nu ma vedea. Em am baut cu cotruta  la napolis sh il kemam pe barman Eugen la vila la cotruta. Neimplinirea iluziilor asta ii un titlu de Literatura sh Arta, la mine viata e un fel de implinirea realitatii – eu CESNA-SLOVO — AHUIESC de cata realitate si gand si jis pot sa inghit. Eu am inceput sa iubesc mai bine. Eu am inceput sa simt mai bine. Am inceput sa scriu. Am inceput sa cant. Eu am inceput – aceste cuvinte niciodata nu le vei auzi de la un robot. Issac Newton ar fi ahuit sh el de secolul douazeci. Pasha Bodeanu ar fi ahuit de issac Newton. Cesna.

 Eu am baut cu costea. Eu am uns suncream’uri pe cur, sh fotkaiem sh ma hlizem. Eu am facut un blog care e plictisitor, inutil, si netrebnic – dar, din cate vezi sh tu, nimic nu e mai necesar decat lucrurile inutile. Oamenii cetesc, ahuiesc, se tashesc, zaibesc, pyntecaresc, iubesc, danasesc. Ca de obicei.

  Zi-le Loredana!


Sursa
2009-12-28 13:21:14Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

13:29:40Vinerea Neagră pe shop.cartier.md. Carte la jumătate de preț —» Gheorghe Erizanu
13:19:11Două cărți pe care să le citești până la Crăciun —» Sunt MAMĂ!
08:50:40Oamenii —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
08:19:15Săptămâna în care ACUM a predat cheile Kremlinului —» Un PUNCT din .FR
07:43:41Chain Link Fence Ideas —» Andrei Fornea
07:40:02Dinette Table And Chairs —» Andrei Fornea
07:21:49Veneţia a fost inundată din nou. Monumente istorice, aflate în patrimoniul UNESCO, sunt în pericol —» Elena Robu
05:26:08CA(TREN)* —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:51:04Olga Roman, amica lui Filat, a fost reținută în Dubai! —» un alt blog
20:33:47CA(TREN)* —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:17:52CRUCIFIX* —» Andrei LANGA. Blogul personal
18:41:24Discuție la Microfonul Liber referitor la conducerea trecută și prezentă —» Curaj.TV | Media alternativă
18:38:33Poliția din Cricova încearcă să-i cenzureze cazul —» Curaj.TV | Media alternativă
16:37:32Classic Beer Battered Fish and Mushy Peas —» ajna-blogging-press
11:34:19Poliția e complice cu soțul/tatăl – agresor?! —» Curaj.TV | Media alternativă
11:15:54Алексaндр Леонидович Чижевский - учёный, биофизик, философ, поэт, художник. —» Удивительные истории из жизни великих людей
10:27:32Vedere dinspre stînga – A fost coaliția, nu mai e coaliția —» Curaj.TV | Media alternativă
09:24:38Păreri —» Primul meu blog
05:36:23Solid Wood Chairs —» Andrei Fornea
04:48:54Ziua a treia de creație | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu —» Moldova Creștină
01:52:15Kitchen Floor Ideas Pictures —» Andrei Fornea
19:15:01De la România Mare la România democratică —» Curaj.TV | Media alternativă
18:33:07Pairing Wine and Cheese: The Ultimate Guide —» ajna-blogging-press
18:27:10Doggy style —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
17:44:46O vinzatoare face evaziune fiscala la bauturi spirtoase si placinte —» Curaj.TV | Media alternativă