Ce conteaza?


Nu conteaza cit de mic ai salariul si daca in general ai unul… Important e sa nu stie lumea ca nu ai.
Si incepi cu telefonul mobil, ca-i la moda. N-ai telefon, esti un nimeni.

Asa ca-ti cumperi. In functie de anturaj, iti cumperi unul mai scump sau mai ieftin. De preferinta unul scump, dar nu din magazin, ci de la Calea Basarabiei, e mai ieftin. Si le zici la toti ca l-ai luat nou. Trebuie sa aiba camera, mp3, bluetooth… ca sa ai ce scoate pe masa cind iesi la o bere, sau ce tsine in mina când te plimbi prin Jumbo. Face parte din uniforma pentru Jumbo-Sun-City, uniforma din care nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare (pentru ca in magazine se stie ca e o lumina orbitoare), cheile de la masina si hainele branduite.
Apoi tigarile. Nu fumezi orice. Doar tigari scumpe. Light. Nu fumezi niciodata toata tigara. O stingi cind trece de jumatate ca sa vada lumea ca iti permiti. Eventual, ai in buzunar alt pachet, mai simplu, pe care le fumezi cind nu te vede nimeni sau ii servesti pe cei care nu merita sa ia din primul pachet.
Cind iesi la o bere, nu te uiti pe meniu. Ceri o bere scumpa. Nu cea mai scumpa. Pentru ca stii ca nu-ti permiti. Dar sa nu coste mai putin de 20 de lei. Berile mai ieftine creaza impresie proasta.
In principiu, cam astea ar fi cele mai importante reguli pentru a-ti dezvolta si tu aceasta gena. Sa intri in rindul lumii. Sa accepte iepurasele de suncity sa iasa cu tine la un suc, sau prin vreun club ceva… sau sa-ti raspunda la sms…

Imi dai bip si esti voinic!
Cum sa devii o adevarata iepurasa de Sun City? E greu, dar e posibil. Esential este sa respecti regulile dupa care poti fi recunoscuta si integrata in grupul iepuraselor clasa premium: in primul rind, naveta zilnica a dvs. trebuie sa oscileze intre Sun City, Jumbo, eventual solarul de la subsol. Activitatea ta de baza este vorbitul interminabil la telefonul mobil decorat cu strasuri sau breloc de la Nici, (o forma tehnologizata de a spune aceleasi si aceleasi nimicuri). Te distingi dupa culorile mov, galben,roz, verde  si alb (sau combinatii ale acestora), blugi cu talia joasa, care lasa sa vada protocolarii cinci centimetri de abdomen chiar si in cele mai geroase zile. Sus, pe cap, e necesar sa ai par vopsit alb-platina sau negru–corb intins cu placa. Toata aceasta frumusete trebuie ridicata de la pamint pe circa 12 cm de tocuri-cui (indiferent daca stii sau nu sa mergi pe ele), preferabil cu strasuri si “aur”, asortate cu o poseta minuscula, decorata cu multe detalii, nituri, sireturi si logouri aproape cit geanta. (a propos de logouri, trebuie sa fii atenta, iepurasele Suncity sint si ele impartite pe caste: de exemplu, cele care stiu ca poseta lor pe care scrie Prada este un fals si cele care nu stiu. Scanerul ochiului calculeaza imediat cit costa cea de vizavi; cistiga cea imbracata mai scump). Hainele, evident, ti le cumpara parintii, eventual sponsorii. Uneori cobori la alimentara ca sa-ti cumperi un pachet de tigari si o guma, privind cu dispret la muritorii de rind care, dupa o zi de serviciu, asteapta cu carucioarele la coada. N-ai face niciodata asa Serviciu, cind esti atit de frumoasa? Tu si celelalte mici zeitati stati indelung la cafenele etajului trei cu un pahar de cola in fata, uneori chiar doua, la un pahar de suc, avind grija sa se vada expresiv atisoarele chiloteilor. Esti mereu in asteptarea unei partide mai bune decit ieri, dar de cele mai multe ori cazi in plasa snobilor simpli din capitolul de sus.


Sursa
2009-12-28 12:38:20Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:23:08Ucraina în limba română 28: Bugetul 2020 – priorități sociale, de apărare și diplomație —» Curaj.TV | Media alternativă
16:35:20Am susținut un briefing în cadrul căruia am comunicat decizia oficială —» Igor Dodon
16:12:13eBook Cartier. Top vânzări octombrie 2019 —» Gheorghe Erizanu
15:09:47Vor discotecă în sat, dar distrug scaunele —» Curaj.TV | Media alternativă
15:01:26Essencial Home Office Interior Design Tips —» ajna-blogging-press
14:59:29Amman —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
14:06:50Am avut discuții separate cu toate fracțiunile din Parlamentul Republicii Moldova —» Igor Dodon
12:04:34Învățarea alfabetului la preșcolari: căutăm literele cu pensula —» Planeta Mami
11:58:19Light Up Air Jordans —» Andrei Fornea
11:40:08Majoritatea critică socialiștii, dar tot aceștia câștigă alegerile. Cum e posibil? —» Elena Robu
10:06:43Avertizarea MAIB privind e-mailurile virusate care pretind a fi trimise din numele bănci —» edufin.md
09:23:32Fur Blanket King Size —» Andrei Fornea
09:21:23„Degustare de butoaie” la Castel Mimi —» Fine Wine
09:19:22Moldova, grație performanței lui Radu Albot, s-a calificat la prima ediție a ATP Cup! —» un alt blog
07:28:27E plină țara de proști —» Primul meu blog
07:26:28Scandal uriaș în Marea Britanie privind implicarea Rusiei în alegeri —» Elena Robu
06:42:53Walmart Landscaping Rocks —» Andrei Fornea
03:00:16Let’s go —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
21:50:24Reacții din UE cu privire la situația din Republica Moldova —» Elena Robu
20:37:56Anka Moldovan, prima româncă aleasă în Parlamentul Madridului —» Elena Robu
20:03:04Critica unei soluții negândite și nedrepte a CCR referitoare la modificările Legii dării în plată —» Drept MD
18:51:57Criză politică peste Prut, a picat Guvernul #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
18:47:06Hora Științei a poposit la grădiniță —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
17:28:38Şi-a organizat ”biserică” acasă —» Curaj.TV | Media alternativă
16:18:00Aparențe —» Primul meu blog