Câinii antiortodocşi


Nu ştiu, ce muscă i-a înţepat pe jurnaliştii subordonaţi fostei opoziţii (actuala putere), dar de la un timp încoace aplică lovitură dupa lovitură Bisericii Ortodoxe (indiferent de Mitropolie). Cred că ar fi bine politicienii să-şi mai lege câinii, prea multe neplăceri fac oamenilor. Ultima lor ispravă , cei de la UNIMEDIA nu mai au loc de preotul din s. Micleuşeni, care s-a postat în faţa porţilor cimitirului în care sunt îngropaţi ortodocşii din sat şi nu a vrut să permită intrarea pe porţile cimitirului a unui sectar decedat şi suitei lui.

Cred că ar trebui să clarificăm câteva lucruri. În cimitirele oraşelor şi satelor, de obicei, se înmormântează ortodocşii care sunt peste 90% din populaţie, uneori când aceştia au avut o moarte nu chiar ortodoxă, de exemplu, s-au sinucis, sunt îngropati în acel cimitir, însă la o margine mai departe de cei dreptcredincioşi .

Dacă vedem de-a lungul timpului lucrurile aşa şi se petreceau nimeni nu încerca să se implice în rânduială , evreii, de exemplu, aveau cimitire separate, iar alte religii nu se prea întâlniau pe la noi. Au venit însă soveticii şi au făcut ei regulă în cimitire cu buldozerele , membrii partidului erau îngropaţi fără preot şi fără cruce (ca nişte câini), în scurt timp mormintele lor deveneau părăsite, apoi majoritatea au dispărut , cel puţin, în cimitirul din oraşelul meu aşa s-au petrecut lucrurile.

Acum, au apărut o mulţime de secte, membrii cărora sunt tot muritori şi cadavrele lor trebuie de îngropat undeva. Conducătorii sectarilor nu işi bat capul unde î-si vor odihni oasele cei rataciţi, iar sectarii de rând după moarte ar vrea să fie înmormântaţi alaturi de rudele lor ortodoxe, cu toate că în viaţă s-au dezis de rude şi de credinţa stramoşească. De aici şi pornesc conflictele: să zicem că rudele sectarului decedat nu ar avea nimic împotrivă să fie îngropată ruda ratacită alaturi de ei, eu însă nu aş vrea ca alături de mormântul meu, să fie îngropat un sectar. Luând în considerare tendinţele lumii moderne, în curând alţi nebuni vor dori să îşi îngroape în cimitirele ortodoxe câinii, caii, pisicile sau alte animale.

Sectarii când se dezic de credinţa ortodoxă, trebuie să se gândească că se despart pentru todeauna de trupul bisericii şi neamului şi după moarte nu mai sunt acceptaţi alături .

UNIMEDIA ar trebui să ia în considerare aceste lucruri, să pună capăt atacurilor asupra religiei şi tradiţiilor noastre , nu văd nici o diferenţă între ea şi organele de propagandă din fostul URSS. Au acelaş scop: distrugerea religiei şi tradiţiilor noastre . URSS-ul cu toată propaganda lui s-a dus de râpa. Biserica Ortodoxă nu are o sută sau două de ani şi în istoria ei a avut duşmani şi mai puternici decât UNIMEDIA. Biserica există şi astăzi, iar din duşmanii ei nici numele nu a rămas.

Către actuala putere: nu repetaţi greşelile comuniştilor , nu implicaţi Biserica în politica voastră murdară , vă mâncaţi între voi de la un os ca nişte câini, continuaţi să o faceţi şi mai departe, însă nu lătraţi la Biserică. Dacă se vor continua atacurile la adresa Ortodoxiei este foarte probabil să vă pomeniţi iarăşi în opoziţie , eu personal nu voi mai ieşi la votare şi mulţi vor face acelaşi lucru, se satură lumea să aleagă între dracu şi satana .


Sursa
2009-12-26 14:13:01Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

11:34:19Poliția e complice cu soțul/tatăl – agresor?! —» Curaj.TV | Media alternativă
11:15:54Алексaндр Леонидович Чижевский - учёный, биофизик, философ, поэт, художник. —» Удивительные истории из жизни великих людей
10:27:32Vedere dinspre stînga – A fost coaliția, nu mai e coaliția —» Curaj.TV | Media alternativă
09:24:38Păreri —» Primul meu blog
05:36:23Solid Wood Chairs —» Andrei Fornea
04:48:54Ziua a treia de creație | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu —» Moldova Creștină
01:52:15Kitchen Floor Ideas Pictures —» Andrei Fornea
19:15:01De la România Mare la România democratică —» Curaj.TV | Media alternativă
18:33:07Pairing Wine and Cheese: The Ultimate Guide —» ajna-blogging-press
18:27:10Doggy style —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
17:44:46O vinzatoare face evaziune fiscala la bauturi spirtoase si placinte —» Curaj.TV | Media alternativă
17:25:35CA(TREN)* —» Andrei LANGA. Blogul personal
17:24:51CA(TREN)* —» Andrei LANGA. Blogul personal
16:31:58©️ Să ai alături omul cu care îți va fi comod să vorbești despre lucrurile incomode.. —» Licurici de suflet
15:54:01Jurnal de tată: Ilinca a făcut primii pași —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
14:19:08Diaspora —» Primul meu blog
12:34:14Cât tupeu: Socialiștii românofobi cer ajutor României —» Elena Robu
11:56:46Best Ergo Chair —» Andrei Fornea
11:54:25Angela Stafii într-un VIDEO pentru diaspora: Cum facem față schimbărilor și cum ne adaptăm într-o nouă societate —» Elena Robu
08:44:58Nou: Malbec de Purcari 2018 —» Fine Wine
08:31:14Microfiber Couch Reviews —» Andrei Fornea
07:54:22Menards Wood Stoves —» Andrei Fornea
07:30:58The Gospel & Social Media —» Erik and Elena Brewer's Weblog
21:23:53Ucraina în limba română 29: Libertatea de exprimare și a presei în Ucraina —» Curaj.TV | Media alternativă
18:31:40Bobocii din clasele a X-a au devenit liceeni cu actele în regulă.. —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi