GRAV: Vaccinuri netestate invadează Europa

26345-0-vaccin1

Guvernele din Vest privesc apropierea unei pandemii a gripei procine ca fiind cea mai mare ameninţare pentru umanitate, în ciuda numărului relativ redus de decese cauzate de virus, cu toate că industria farmaceutică este în legături strânse cu statul de zeci de ani.
Ca dovadă a îngrijorării guverelor vestice, unul din consilierii guvernamentali de top ai Regatului Unit, în problema gripei procine este şi membru al consiliului director al GlaxoSmithKline, compania care comercializează vaccinuri periculoase şi netestate pentru gripa porcină, cât şi medicamente anti-virale:Tamiflu si Relenza, către NHS. “Profesorul Sir. Roy Anderson este parte a SAGE (Grupul de consiliere ştiinţifică pentru urgenţe), un grup puternic care conturează planul de acţiune pentru problema virusului. Cu toate acestea, deţine şi un post care-i aduce 116.000 lire sterline, în corpul director al GlaxoSmithKline”, relatează Daily Mail. Anderson a fost, de asemenea, “unul din primii experţi care au numit izbucnirea virusului o pandemie,” şi a fost foarte ocupat să promoveze eficacitatea anti-viralelor în lupta cu gripa porcină, fără a spune publicului că se afla pe ştatul de plată al GSK. O altă funcţie ocupată de Anderson a fost şi cea de consilier guvernamental, în anul 2001, când s-a procedat la macelărirea a peste 6 milioane de animale în Marea Britanie, fapt care a afectat foarte puternic fermierii.
Loturi de vaccinuri pentru gripa porcină destinate Europei sunt trecute prin procedurile de siguranţă cu rapiditate, fără a fi testate pe oameni înainte de utilizarea lor pentru populaţie, începand de la copii şi femeile însărcinate, ca parte a programului de vaccinare în masă. În ciuda avertismentelor din partea Dr.Keiji Fukuda, care se ocupă de gripa în cadrul OMS, cu privire la pericolele vaccinurilor netestate, GlaxoSmithKline şi alte companii farmaceutice, precum Baxter, vor transporta vaccinurile către guvernele Europei în două luni. Oficialii sustin că vaccinul pentru gripa porcină are ingrediente similare celui pentru gripa aviară şi, prin urmare, este sigur. În acest caz, să speram ca nu vor avea aceeaşi consistenţă cu loturile de vaccinare pentru gripa aviară, provenind de la Baxter, vaccinuri care aveau, de fapt, chiar virusul bolii, fiind contaminate şi trimise în numeroase ţări europene.
În plus, vaccinul pentru gripa porcină va conţine un ingredient despre care se ştie că provoacă boli periculoase.
Există acum date în numeroase lucrări ştiinţifice, din 10 laboratoare diferite din Statele Unite, Europa, Asia şi Australia, care argumentează prin documente că adjuvanţii pe bază de squalene pot induce boli autoimune la animale…observate la şoareci, şobolani, porcuşori de Guineea şi iepuri. Istitutul suedez Karolinska a demonstrat că squalene poate induce producerea de anticorpi asociaţi în special cu lupus sistemic eritematos,” scrie Gary Matsumoto, jurnalist de investigatii.
Micropaleontologul Dr.Viera Scheibner, care a coordonat cercetări cu privire la efectele adverse ale adjuvanţilor la vaccinuri, a scris următoarele pe tema squalene: Squalene “a contribuit la cascada de reacţii numită “Sindromul Razboiului din Golf” : artrită, limfadenopatie, iritaţii, iritaţii fotosensibile, oboseală cronică, dureri de cap cronice, căderi anormale ale părului, leziuni nevindecabile ale pielii, ulcer aftos, ameţeală, slăbiciune, pierderi de memorie, crize, schimbări bruşte ale dispoziţiei, probleme neuropsihiatrice, efecte anti-tiroidă, anemie, lupus sistemic eritematos, scelroză multiplă, fenomenul raynaud, sindromul Sjorgre şi alte câteva.”


Sursa
2009-12-11 21:42:56Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

10:33:11Анонс: ДДТ выступит в Кишиневе с концертной программой "История звука" —» Заметки Начинающего Журналиста
09:38:31"Clacă Verde" в Ботаническом саду. Жителей города приглашают принять участие в улучшении сада —» Заметки Начинающего Журналиста
08:56:25Chocolate Brown Sofa —» Andrei Fornea
02:28:46Shooting Bench Plans —» Andrei Fornea
23:00:09Primii pași ai familiei mele spre o viață ecologică —» Sunt MAMĂ!
22:09:00Sunt mândru de ECHIPA MEA!!! —» Sandu GRECU
21:41:20De ce stă doamna Dăncilă prost… —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
21:17:24Când e timpul să facem prima greșeală? —» Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu
20:51:45O singură femeie pe gardul desenat cultural din sectorul 4 —» Curaj.TV | Media alternativă
20:23:42Despre exil şi comunism, film şi lansare de carte —» Curaj.TV | Media alternativă
20:10:11Sînt convins că noi le vom reuși pe toate —» Igor Dodon
19:46:13métempirique —» turn up the silence
19:10:10Новая волна массовых протестов в Грузии: Митингующие требуют избирательной реформы —» Заметки Начинающего Журналиста
19:07:37Republica Moldova s-a calificat la Cupa ATP —» Igor Dodon
18:07:24Pe genunchi 😅 —» Primul meu blog
17:56:18Arta de a cuceri lumea a sopranei Olga Busuioc —» Corina Cojocaru
17:25:24TOP 10 IDIOȚI UTILI. Iată cine a aruncat Republica Moldova înapoi în brațele rușilor —» Nicolae Federiuc
17:06:37Lecția Sandu —» Gheorghe Erizanu
15:46:18Faith, Worship, Serving, and Spiritual Gifts —» Erik and Elena Brewer's Weblog
15:45:17Noutăți Cartier pentru Gaudeamus 2019 —» Gheorghe Erizanu
14:50:09The Twilight of Liberty: The State Destroys Alternative Media —» ajna-blogging-press
12:33:58Pull Out Bed Couch —» Andrei Fornea
11:28:26Moldova are un nou Guvern, învestit cu votul PSRM – PD —» Elena Robu
11:14:40Living Room Mats —» Andrei Fornea
11:14:37Înapoi în deșertul din Iordania —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder