Zeus, Draconul si lupa capitolinaLista regilor daci… pe care rominii nu se stie din care motiv nu doresc s-o recunoasca,
dar e recunoscuta de diferiti cronicari din Grecia si Italia

http://ro.metapedia.org/wiki/Lista_de_regi_daci

dar rominii recunosc cu mindrie numele regelui din imperul roman Traian(http://ro.wikipedia.org/wiki/Traian) care ia cucerit pe o parte din daci (11%)si din cauza caruia sa sineucis Decebal (http://ro.wikipedia.org/wiki/Decebal)

rominii plaseaza simbole stravechi care apartin imperiului roman ca lupa capitolina (http://ro.wikipedia.org/wiki/Lupa_capitolina)

dar nu doresc sa auda de simbolele stramosilor daci ca draconul de ex.

sau Arcul lui Constantin linga Colozeu in Roma unde se vad statuiele dacilor cu barba,romanii nu purtau barba…

http://cache.virtualtourist.com/3801396-Arco_di_Constantino-Rome.jpg

http://www.archart.it/archart/italia/lazio/Roma/Roma%20-%20arco%20Costantino/foto-costantino15.jpg

si coloana lui traian (http://images.google.it/images?rlz=1C1GGLS_itMD351MD351&sourceid=chrome&q=colonna+di+traiano&um=1&ie=UTF-8&ei=xr8YS_zJOs604Qb1nunlAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCcQsAQwAw) Whitney Smith, fostul director al Institutului american pentru drapele, plaseaza dragonul dacic impreuna cu variantele sale intre drapelele care au facut istoria lumii, nimeni n-a incercat sa dezlege taina imensei sale puteri care i-a asigurat venerarea timp de peste 2500 de ani din Persia si pana in Anglia, englezii mai purtandu-l inca in cruciade, dar si in batalia de la Bosworth din anul 1485.
pe Columna lui Traian gasim Zeus si dragonul dacic.
(http://dacologica.wordpress.com/studii-si-cercetari/george-liviu-teleoaca-%E2%80%9Ezeus-si-dragonul-dacic-pe-columna-lui-traian%E2%80%9C/)

atunci apare o intrebare de ce asa mult respect am avut noi dacii ca ne-au construit romanii monumente? de ce alte popoare nu au monumente in Roma dar numai noi dacii?

Bine sunt multe popare neolatine dar nici un popor nu poarta numele ocupantului..Romania e in numele unui oras din Italia anume Roma,sau imperiului roman,dar noua ne rezulta ca suntem daci
chiar credeti voi ca in 164 de ani sa fi invatat toti noua limba? pe cind era cucerita 11% din teritoriul Daciei.Alte popoare si 300 de ani au fost sub ocupatia romana dar nu vorbesc noua limba.

Ce spun invatatii straini despre Dacia? pe cind din partea prof. din Bucuresti se aude numai tacere
Cind profesorii Leon E. Stover si Bruce Kraig in cartea “The Indo-european heritage”, aparut la Nelson-Hall Inc.,Publishers, 325 West Jackson Boulevard, Chicago, Illinois 60606, vorbesc la pagina 25 despre Vechea Europa a mileniului 5 i.d.H., cares-i avea locul in centrul Rom^niei de azi, sa nu fim mindri? studiile de arheologie moleculara ne indreptatesc ca ne situam pe primul plan in Europa ca vechime.
Studii impecabile cromozomale, la nivel de mitocondrie folosind PCR (polimerase chain reaction) , pot determina originea materna a unor mumii vechi de sute si mii de ani.Teoria genoamelor situeaza spatiul carpato-dunarean ca fiind, nici mai mult nici mai putin decat, locul de unde a inceput Europa sa existe…

Cele mai vechi atestari documentare ale termenului de “roman” cunoscute in mod cert sunt continute in relatari, jurnale si rapoarte de calatorie redactate de umanisti renascentisti din secolul al XVI-lea care, fiind in majoritate trimisi ai —————————————————————————————
Sfantului Scaun,( in latina Sancta Sedes) este un subiect de drept
——————————————————————————————–
international public, care reprezinta Biserica Catolica in relatiile cu statele.
—————————————————————————————–
Aici sfintul scaun a lucrat finut nemaivorbind de multe crime ale vaticanului
in alte state pe parcursul istoriei, ne-au taiat radacinile istorice metodic prin trimisii lor de umanisti renascentisti.(http://ro.wikipedia.org/wiki/Etimologia_termenilor_roman_si_Romania)
Unirea principatelor anul 1861,23 decembrie sub numele romania,sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, moldovean (a decedat la 15 mai 1873, Heidelberg,Germania, )(http://ro.wikipedia.org/wiki/Alexandru_Ioan_Cuza)dar de ce nu a dat numele Dacia? De atita ca asa la sfatuit Napoleon III (http://ro.wikipedia.org/wiki/Napoleon_III)(dar el napoleon III ce interes avea sa dea asa nume? de atita ca sa ne stearga o parte mare din istoria neamului cu care ne putem mindri) Alexandru Ioan Cuza cum vedem a decedat in Germania si a avut relatii si cu Napoleon III, deci a fost prelucrat de masonerie in asa mod ca a unit principatele oficial sub numele ROMANIA stergind istoria neamului DACIA. Cea ce sa intimplat este punctul 1.a programului politic al vaticanului care o savirsesc cu succes bazinduse pe nivelul jos intelectual al populatiei bastinase. Politica vaticanului este raspindita in foarte multe tari ale lumii,innainte se facea prin cruciade azi pasnic.
Punctul 2. convertirea treptata din ortodoxie in catolicizm
Milioane de romini sunt bratul de munca cel mai numeros dintre etnii in tarile occidentale. Deci robii daci cu numele schimbat in romini construiesc,cauta de batrini,copii,handicap numai ca nu la ei in tara dar au grija de alta natiune. Dacii nu au observat ca razboiul sia schimbat fata s-a facut economico-politic,innainte dicta sabia azi dicteaza banul.


Sursa
2009-12-06 19:15:13Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

23:16:33Dark Red Wine Bread —» ajna-blogging-press
23:04:51Ce a promis directorul retelelor electrice Edinet pentru Zabriceni si Onesti —» Curaj.TV | Media alternativă
19:35:46Cercetare și tradiții —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
19:34:54©️ Aproape 💙 —» Licurici de suflet
18:53:04Mors de rachitele (merisoare) —» Bucataria Talinei - condimentat cu dragoste
17:35:33Despre încălzirea globală și alte pericole #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
17:04:19Vești bune pentru moldovenii din Italia: Din 10 ianuarie 2020 vor putea să convertească permisele de conducere —» Elena Robu
16:37:03MAEIE face precizări referitoare la autocarul cu cetățeni moldoveni reținuți în Olanda —» Elena Robu
13:59:15Teatrul Țăndărică din București vine la Chișinău! Hai cu noi la spectacolul „Motanul Încălțat”! —» Sunt MAMĂ!
11:58:45Toate Evele mele —» Frinturi din suflet de femeie
10:38:38Culioșelele —» apostu
09:17:23Autocar cu 65 de moldoveni, reținut în Olanda —» Elena Robu
08:49:31Da, Maia a pierdut încrederea SUA // Cum s-a „ridicat” Hogan în câteva zile —» un alt blog
07:47:34Viaţa bate filmul şi poliţia din Buzău —» Curaj.TV | Media alternativă
06:49:14Duminică nu mai votez Pro Iohannis —» un alt blog
05:52:03Teen Boy Comforter Set —» Andrei Fornea
04:07:34Room And Board Dining Table —» Andrei Fornea
03:33:47Din ciclul: români pe Badoo —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
23:21:02Why Canadians send me to the Russians?! —» Informaţii pentru studenţi !
21:10:16The 10 Health Benefits of Wine Will Inspire You to Pour a Hearty Glass Tonight —» ajna-blogging-press
20:15:05Горит ЧЕК, аварийный режим. Удаление сажевых фильтров DPF —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
20:05:51Турбо-утюг BMW F30 335 ActiveHybrid3. Stage1- 418 HP. Project 500 HP —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
19:46:51Les livres sont, comme les virus, des entités intermédiaires entre l’objet et l’être vivant. —» turn up the silence
19:11:28Правительство элитарного меньшинства не будет решать проблемы большинства —» Блог Михаила Полянского
17:59:00©️ Îmbrățișează mai des, mai strâns, cu iubire… —» Licurici de suflet