Personale


Google Page Rank Andrew&Andrew's
Blogul are o istorie bogata: la inceput era un blog plin cu stiri si videouri care erau neutile si designul era ingrozitor, insa apoi l-am modernizat cu ajutorul blogului sfaturiblog.blogspot.com si a devenit un blog cu adevarat frumos si avea publicatii din domeniul Media/IT, insa iarasi nu avea succes si mi-a venit ideea sa il implic si pe prietenul meu inspirindu-ma din proverbul: "Unde-s doi puterea creste" :). La moment puteti gasi postari romantice, legate de societate, etc. ceea ce este la noi in cap :)
Google Page Rank Stranger in the night | Because nobody knows my soul !
este un blog al trairilor si emotiilor adunate zi de zi
Google Page Rank Of,Moldova me' !
Un blog care arata cultura noastra,a moldovenilor.Blogul,indraznesc sa afirm,reprezinta mentalitatea,nemultumirea si comportamentul moldovenilor in societate)
Google Page Rank Trairi, Emotii si Ginduri
Google Page Rank Personal disorders
journal personal
Google Page Rank fabrica de zahar
Google Page Rank Daca nu putem lungi viata, hai s-o facem lata..
Despre viata asa cum e. Trairi si experiente personale, sfaturi si indrumari, calatorii, bucatarie, lifestyle, fotografie, nunta,lifefamily. In cateva cuvinte tot ce inseamna viata, om, experiente.
Google Page Rank NeoMatrixBlog
probably the best blog in the world..
Google Page Rank Blogul lui Ion Rotari
Un blog cu multe sfaturi şi opinii constructive pentru tînăra generaţie. Un mic jurnal personal! Un pahar de apă rece pentru un suflet însetat.
Google Page Rank Aici pot zbura.
E un loc de spovedanie, pentru fiecare suflet de pasare ranita.
Precedenta  ...  3 4 5 6  7 8 9  ... Urmatoarea