Licurici de sufletGoogle Page Rank

 Licurici de suflet Licurici de suflet


Cred în faptul că fiecare dintre noi este un Licurici. Nu ne rămâne decât să ne regăsim pe noi înșine și pe cei din jur.
RSS posts

Administratie locala


Comenteaza

©️ Dragoste și sacrificii…
Scriu rar despre ea, deși merită să scriu în fiecare zi. Îi spun rar că o iubesc, deși merită să-i spun mereu. Ciudat cum mă blochez când vine vorba despre cei dragi. Ciudat cum rămân fără cuvinte, fără idei când trebuie să le spun oamenilor care merită că-i iubesc, că-i apreciez, că-i respect și că… Citește în continuare ©️ Dragoste și sacrificii…
©️ Adevăr dureros..
Un adevăr dureros: trăim unii lângă ceilalți, dar ne vedem doar în poze. Încercăm să ghicim cui și ce i se întâmplă din cele postate. Privim telefoanele, dar nu ne mai privim în ochi. Ne întâlnim în apeluri video, dar nu ne mai întâlnim în realitate. Nu mai ieșim la o cafea, nu ne mai… Citește în continuare ©️ Adevăr dureros..
©️ Scrisoare pentru Moș Crăciun
Dragă, Moș Crăciun! Știu, vei fi surprins că ți-am scris atât de devreme anul acesta. Probabil am făcut-o ca să mă asigur că va ajunge la tine scrisoarea mea, sau poate am făcut-o ca să nu mă răzgândesc mai târziu. Nu mai contează motivul real, nu-i așa? Moșule, spune-mi, te întreabă vreodată cineva dacă mai… Citește în continuare ©️ Scrisoare pentru Moș Crăciun
©️ Toate se întâmplă la timp, timpul lor, nu al tău!
Unele evenimente nu au loc atunci când îți dorești, ci atunci când este timpul potrivit. Timpul lor, nu al tău. Faptul că de cele mai multe ori nu avem răbdare și încercăm să forțăm lucrurile, e altceva. Totuși.. Toate se întâmplă atunci când trebuie. Încetează să te gândești ce ar fi fost dacă ai fi… Citește în continuare ©️ Toate se întâmplă la timp, timpul lor, nu al tău!
©️ Dacă iubirea este oarbă, cum se găsesc oamenii care se iubesc?!
Sufletele fac un pact, înainte de marea aventură numită Viață! Își promit să se întâlnească uneori în zile cu ploi, alteori în zile cu arșiță, uneori în nopți cu lună, alteori în nopți de smoală. Prea puțin contează cum arată natura, ochii, părul, pistruii sau tatuajele. Ele se recunosc după bătăile de inimi. Uneori nu… Citește în continuare ©️ Dacă iubirea este oarbă, cum se găsesc oamenii care se iubesc?!
©️ Oameni Duminică
Există așa categorie de oameni pe care atunci când îi cunoști te gândești că ți-a pus Dumnezeu mâna pe cap. Oameni obișnuiți și totuși atât de blânzi, iubitori, zâmbitori, senini, calzi, plăcuți exact ca zilele de duminică. Așa îi numesc în sinea mea, Oameni Duminică. Nu îți sunt clipă de clipă alături, dar imediat ce… Citește în continuare ©️ Oameni Duminică
©️ Știi ce contează în viață?
Știi ce contează în viață? Contează să fii Tu mulțumit de tine însuți. Să ai pace și liniște acolo, în interiorul tău. Să găsești frumosul în inima, sufletul și gândurile tale. Să nu cauți aprobarea și aprecierea oamenilor, te vor critica dacă vei fi altfel decât ei. Dacă dăruiești ceva, fă-o din inimă, nu aștepta… Citește în continuare ©️ Știi ce contează în viață?
©️ Sentimentele au termen de valabilitate..
Toţi visăm la prietenii adevărate, la iubiri care să dureze până la moartea, poate chiar un pic și după. Totuși. Nu știu cum se face că nu durează, nici prieteniile nici iubirile. Pur și simplu. Chiar dacă ești cel mai loial om de pe pământ, chiar dacă ai cea mai bună și iubitoare inimă, chiar… Citește în continuare ©️ Sentimentele au termen de valabilitate..
©️ Decizii
Zi de zi luăm decizii. Bune, nebune, conștiente, inconștiente, sub impulsul furiei, supărării, bucuriei, dezamăgirii. Decizii radicale sau nu, dar toate cu niște consecințe. Imediate sau îndepărtate, căci bumerangul există. Uneori a lua decizii înseamnă a alege între inimă și rațiune. Acestea sunt cele mai dificile și dureroase decizii. Decizii care îți pun la încercare… Citește în continuare ©️ Decizii
©️ Aproape 💙
Aproape fericiți, iubiți, prețuiți, acceptați. Aproape trăim, visăm, sperăm, zâmbim, iubim, iertăm, vindecăm. Eu. Tu. Noi. Aproape suntem aproape.. Ne despart doar niște gânduri, respirații, priviri, bătăi de inimi. Da, aproape suntem aproape..

Generat în 0.189 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots