Divers MediaGoogle Page Rank

 Divers Media Divers MediaRSS posts

Entertainment


Comenteaza

Cum scăpăm de dependențele alimentare și de ce cionolată este un refugiu?!
Sunt restricțiile alimentare bune sau nu? Michelle Le Barzic, psiholog clinic și nutriționist, explică de unde provine nevoie de… Articolul Cum scăpăm de dependențele alimentare și de ce cionolată este un refugiu?! apare prima dată în Divers Media.
12 strategii de sporire a încrederii angajaților în echipa de conducere
Cercetările demonstrează ferm că nivelul de încredere reciprocă din cadrul organizațiilor este în strânsă legătură cu rezultatele financiare mai… Articolul 12 strategii de sporire a încrederii angajaților în echipa de conducere apare prima dată în Divers Media.
Gânduri de la înțeleptul Ieromonah S. Bastovoi despre femeie și misiunea ei în lume
„Cartea despre femei” de Ieromonah Savatie Bastovoi I. O femeie care nu iubeşte este cel mai vulnerabil loc din Univers.… Articolul Gânduri de la înțeleptul Ieromonah S. Bastovoi despre femeie și misiunea ei în lume apare prima dată în Divers Media.
25 sfaturi de aur ale managementul timpului de la oamenii super productivi
Stil de lucru Oricât de productiv ai fi, nu vei realiza tot ce îți propui. Și asta este OK. Nu… Articolul 25 sfaturi de aur ale managementul timpului de la oamenii super productivi apare prima dată în Divers Media.
O vacanță poate nu numai să te relaxeze, dar și să te vindece, dacă o alegi în funcție de personalitatea ta
Tu știi ce tip de personalitate ești? O vacanță de vis este tot ce își dorește fiece om. Tu… Articolul O vacanță poate nu numai să te relaxeze, dar și să te vindece, dacă o alegi în funcție de personalitatea ta apare prima dată în Divers Media.
10 gânduri inspiraționale despre măiestria dansului: ”Dansul este modalitatea prin care poți face ca muzica să devină vizibilă”
Dansul este mai mult decât o simplă mișcare acompaniată de muzică. Plasticitatea și vitalitatea sunt împletite armonios cu arta… Articolul 10 gânduri inspiraționale despre măiestria dansului: ”Dansul este modalitatea prin care poți face ca muzica să devină vizibilă” apare prima dată în Divers Media.
3 secrete care te ajută să-ți planifici săptămâna de lucru eficient, încât să le reușești pe toate
Când mă trezesc în dimineața zilei de luni, știu deja cum va arăta 90% din săptămâna mea. Și îmi… Articolul 3 secrete care te ajută să-ți planifici săptămâna de lucru eficient, încât să le reușești pe toate apare prima dată în Divers Media.
Frumusețea culturii asiatice surprinsă de un fotograf enigmatic
Sasin Tipchai este un fotograf talentat din Thailanda care surprinde frumusețea culturii asiatice în cele mai diverse iposteze. Imaginile… Articolul Frumusețea culturii asiatice surprinsă de un fotograf enigmatic apare prima dată în Divers Media.
Acest ritual de 6 minute în fiecare dimineață îți aduce mai multă sănătate, energie și bani
Ritual simplu de dimineață de la autorul cărții Magia Dimineții, Hal Elrod a schimbat deja multe vieții, de la vedete… Articolul Acest ritual de 6 minute în fiecare dimineață îți aduce mai multă sănătate, energie și bani apare prima dată în Divers Media.
Schopenhauer- cel mai pesimist filosof dezvăluie ce înseamnă înțelepciunea în viață
Arthur Schopenhauer- marele filosof al pesimismului în cartea lui Aforisme despre înțelepciunea în viață dezvăluie mărturii incredibile, gânduri abstracte, dar atât… Articolul Schopenhauer- cel mai pesimist filosof dezvăluie ce înseamnă înțelepciunea în viață apare prima dată în Divers Media.

Generat în 0.013 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots