Divers MediaGoogle Page Rank

 Divers Media Divers MediaRSS posts

Entertainment


Comenteaza

Depresia nu este o rușine, nu ai nevoie de medicamente. Depresia este nevoia de transfigurare lăuntrică
Cuvântul ”depresie” în limba engleză are o semnificație deosebită din punct de vedere fonetic. Deep rest – ”odihnă profundă”. Deci,… Articolul Depresia nu este o rușine, nu ai nevoie de medicamente. Depresia este nevoia de transfigurare lăuntrică apare prima dată în Divers Media.
”Lasă-mă să mor în viață, decât să trăiesc mort” cea mai frumoasă rugăciune despre viață pe care ai citit-o vreodată
Îți place viața ta? Îți place ceea ce faci? În cazul în care răspunsul este negativ, atunci este important… Articolul ”Lasă-mă să mor în viață, decât să trăiesc mort” cea mai frumoasă rugăciune despre viață pe care ai citit-o vreodată apare prima dată în Divers Media.
30 de legi ale destinului în viziunea doctrinei chineze care te fac mai înțelept
Doctrina chineză se bucură de o popularitate imensă și este cea mai veche din lume. Legile lor sunt cu… Articolul 30 de legi ale destinului în viziunea doctrinei chineze care te fac mai înțelept apare prima dată în Divers Media.
10 Citate luminoase despre parenting de la Shakira
Frumoasa și inconfundabila Shakira este deschisă despre călătoria ei în calitate de mamă. Artista și partenerul ei, fotbalistul Gerard Piqué, au… Articolul 10 Citate luminoase despre parenting de la Shakira apare prima dată în Divers Media.
7 strategii psihologice pentru a face față clienților dificili care funcționează 100%
Cine lucrează în contact cu oamenii știe perfect ce înseamnă ”un client dificil” mâini încrucișate, suspinuri grele, răspunsuri scurte- știi… Articolul 7 strategii psihologice pentru a face față clienților dificili care funcționează 100% apare prima dată în Divers Media.
Somn revoluționar? Simplu, iată secretul pentru a avea un somn odihnitor și o viața liniștită
Secretul pentru a avea un somn odihnitor și pentru o viața liniștită. Somn. Cea mai recentă carte a Ariannei… Articolul Somn revoluționar? Simplu, iată secretul pentru a avea un somn odihnitor și o viața liniștită apare prima dată în Divers Media.
Imaginea de sine ne afectează viața: ”dacă eu mă văd pe mine de nota 5, probabil că și pe tine te voi vedea de nota 5”
Oamenii care au o bună imagine de sine sunt mai încrezători în ei înșiși și sunt mai capabili de… Articolul Imaginea de sine ne afectează viața: ”dacă eu mă văd pe mine de nota 5, probabil că și pe tine te voi vedea de nota 5” apare prima dată în Divers Media.
Rețeta de smoothie care îți asigură doza de energie și sănătate zilnică: mai ușor decât un pumn de pastile
Beți acest lichid în fiecare zi pentru a aduce sănătatea și energia la nivelul următor! 1 pahar de apă,… Articolul Rețeta de smoothie care îți asigură doza de energie și sănătate zilnică: mai ușor decât un pumn de pastile apare prima dată în Divers Media.
[îngrijorător] Cum obțin copiii satisfacția instantă de la gadgeturi și cât de periculoase sunt
Dragă , Eram în supermarket, împreună cu familia mea. În timp ce aruncam un ultim ochi pe lista de cumpărături,… Articolul [îngrijorător] Cum obțin copiii satisfacția instantă de la gadgeturi și cât de periculoase sunt apare prima dată în Divers Media.
Relații interumane sunt precum grădinile, iar tu ești grădinarul
Trăsăturile de personalitate pot fi dobândite Uneori, noi părinții suntem bulversați, avem impresia că ne scapă de sub control… Articolul Relații interumane sunt precum grădinile, iar tu ești grădinarul apare prima dată în Divers Media.

Generat în 0.274 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots