Divers MediaGoogle Page Rank

 Divers Media Divers MediaRSS posts

Entertainment


Comenteaza

Cum înțelegi dacă este iubire adevărată sau nu: iată 5 emoții care te ajută să îți dai seama de acest lucru
Cum se face că față de unele persoane avem un puternic simț al pasiunii. De ce se întâmplă asta?… Articolul Cum înțelegi dacă este iubire adevărată sau nu: iată 5 emoții care te ajută să îți dai seama de acest lucru apare prima dată în Divers Media.
10 obiceiuri nesănătoase care îți asigură diabet zaharat
Cu mulți ani în urmă, singurele persoane cu risc de a se îmbolnăvi de diabet zaharat erau cele care se… Articolul 10 obiceiuri nesănătoase care îți asigură diabet zaharat apare prima dată în Divers Media.
Aceste locuri sunt paradisiace, mai mult, au inspirat scene pentru filme precum Avatar și Harry Potter
Dacă credeai că locurile frumoase sunt doar în basme, să știi că greșești amarnic. Sunt peisaje pe care natura… Articolul Aceste locuri sunt paradisiace, mai mult, au inspirat scene pentru filme precum Avatar și Harry Potter apare prima dată în Divers Media.
Ce este o relație toxică și cum scapi de ea prin 10 pași simpli
O relație toxică nu este numai una romantică, o relație toxică poate fi dintre mamă- fiică; prieteni; șeful sau… Articolul Ce este o relație toxică și cum scapi de ea prin 10 pași simpli apare prima dată în Divers Media.
Dependența de jocuri video la adolescenți: factori și soluții pentru părinții disperați
Am un băiat de 13 ani, nu mă aude deloc. Este concentrat non-stop în jocurile lui de calculator, nu… Articolul Dependența de jocuri video la adolescenți: factori și soluții pentru părinții disperați apare prima dată în Divers Media.
În stil indian: Imagini spectaculoase de la nunta lui Nick Jonas și Priyanka Chopra
Cel mai viral eveniment în acest încept de lună este nunta fabuloasă în stil indian a actriței Priyanka Chopra și Nick… Articolul În stil indian: Imagini spectaculoase de la nunta lui Nick Jonas și Priyanka Chopra apare prima dată în Divers Media.
Cel mai frumos și adevărat omogiu despre femeie și bărbat adus de către Victor Hugo
Bărbatul și femeia – de Victor Hugo Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim… Articolul Cel mai frumos și adevărat omogiu despre femeie și bărbat adus de către Victor Hugo apare prima dată în Divers Media.
HYGGE: REȚETA DANEZĂ A FERICIRI. UN GHID DE LIFESTYLE DESPRE CUM SĂ FII MAI FERICIT
Mica enciclopedie hygge – rețeta daneză a fericirii scrisă de Meik Wiking. Cartea a făcut ravagii pe rețelele sociale,… Articolul HYGGE: REȚETA DANEZĂ A FERICIRI. UN GHID DE LIFESTYLE DESPRE CUM SĂ FII MAI FERICIT apare prima dată în Divers Media.
10 tradiții de Crăciun ale familiei regale britanice, care pot fi preluate ușor
Dacă dorești să ai parte de sărbători regale nu este atât de imposobil! Tradițiile familiei regale sunt extraordinare și… Articolul 10 tradiții de Crăciun ale familiei regale britanice, care pot fi preluate ușor apare prima dată în Divers Media.
Istoria de succes a Arianei Grande „femeia anului“ în topul Billboard 2018
De două ori nominalizată la premiile Grammy Award, Ariana Grande are o istorie uluitoare. O actriță ce se descurcă… Articolul Istoria de succes a Arianei Grande „femeia anului“ în topul Billboard 2018 apare prima dată în Divers Media.

Generat în 0.631 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots