Planeta MamiGoogle Page Rank

Planeta MamiPlaneta Mami


Experimenteaza, invata, iubeste
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

35 de activități pentru copii de 18 luni
Vârsta copilului de 18 luni este una magică după mine! Este etapa momentelor noi în dezvoltarea micuțului, atunci când începe să scoată primele cuvinte mai clare, începe să fie mai încrezut pe piciorușe și aleargă tare haios ca o rățușcă. Însă este perioada când cere să fie mai mult "distrat" și ajungi să crezi că se plictisește tare repede de jucăriile sale. Articolul 35 de activități pentru copii de 18 luni apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Importanța ochelarilor de soare pentru copii și de care să alegi
Odată cu începerea sezonului estival, vezi tot mai mulți oameni mari purtând ochelari de soare. Însă, întrebarea este – cât de des vedem oamenii mici purtând ochelari de soare? E o tendință puțin întâlnită, nu-i așa? Dar realitatea ar trebui să fie inversă anume din motiv că ochiul copilului are nevoie de mai mare protecție de raze ultraviolete. La copii... Articolul Importanța ochelarilor de soare pentru copii și de care să alegi apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
O zi la țară – experiență autentică pentru copii
Eu am fost din categoria copiilor urbani care își petreceau verile la țară și pe vremuri când nu aveam telefone, gadgeturi, Disney Channel sau multe alte posturi TV. Ce să zic, erau doar 3 posturi TV la mamuca de la Nordul Moldovei (Drochia, Ochiul-Alb), dar pentru noi ele nu trezeau nici un interes. Alergam disculți toată ziua până ne făceam... Articolul O zi la țară – experiență autentică pentru copii apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Motivul adevărat pentru care mamele țipă la propriul copil
Din moment ce înveți să identifici motivele reale care te fac să țipi la copilul tău și să răbufnești, o să fii mai bine echipată pentru a răspunde cu mai mult calm în situații tensionate. Am dormit puțin noaptea și dimineața a fost un haos în casă până au plecat cu toții. Ziua a fost foarte încărcată și apoi aveam... Articolul Motivul adevărat pentru care mamele țipă la propriul copil apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Descoperim Meteora (Grecia) împreună cu copiii
Meteora este spectaculoasă prin peisaje ireale și atmosferă plină de mister. Deși pare a fi o provocare să explorezi această zonă împreună cu copiii, cu siguranță se merită să descoperi aceste formațiuni ireale din inima Greciei – una dintre cele mai vizitate locuri din țară. Dacă intenționați să vizitați Grecia de Nord sau Centrală împreună cu copiii în acest an,... Articolul Descoperim Meteora (Grecia) împreună cu copiii apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Varicela la copii: mituri și remedii naturale
Ai depistat mai multe bube pe corpul copilului tău și probabil te-ai îngrozit că e varicelă. Pentru a-ți păstra calmul, studiază mituri despre varicela la copii și încearcă remedii naturale. Zilele trecute al doilea copil a făcut varicelă și deja pot să respir ușurată că nu vom mai avea treabă cu acest virus. În grupa de la grădiniță se declanșase... Articolul Varicela la copii: mituri și remedii naturale apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
13 obiceiuri pentru a deveni o mamă mai calmă și mai fericită
Dacă îți vei forma aceste obiceiuri, vei reuși să devii mai fericită și mai calmă și, ca urmare, veți deveni o familie mai fericită! Familia, casa, munca, crizele de furie, ore de somn insuficiente, timp puțin pentru propriile pasiuni – toate te pot ușor epuiza. Din lipsa de timp pentru tine și a numeroaselor griji și sarcini pe care trebuie... Articolul 13 obiceiuri pentru a deveni o mamă mai calmă și mai fericită apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Desert sănătos pentru copii: pudding din avocado și banane
Pudding din avocado și banane – un desert sănătos care se prepară foarte ușor și rapid doar cu ajutorul unui blender. Este cremos, ciocolătos și dulce chiar dacă nu are un pic de zahăr. Iar copiilor tare le place! Eu am renunțat la zahăr acum 3 ani și de atunci încerc să găsesc tot mai multe idei de deserturi fără... Articolul Desert sănătos pentru copii: pudding din avocado și banane apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Vacanță activă de familie la munte în Bukovel (Ucraina)
Iată că am revenit de câteva zile din scurta vacanță cu familia și prietenii la munte la Bukovel (Ucraina) și am rămas cu atât de multe și intense impresii, încât nu pot să nu vin cu detalii într-un articol mare. A fost prima noastră vacanță la munte în patru și prima dată la Bukovel și prin acest articol aș vrea... Articolul Vacanță activă de familie la munte în Bukovel (Ucraina) apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Anul acesta te îndemn să devii mai fericită, mai productivă și mai sănătoasă
Să fii mamă este un job over-full-time dificil, epuizant și stresant, iar pentru a crește un copil, tu trebuie să funcționezi bine. Familia, casa, munca, crizele de furie, ore de somn insuficiente, timp puțin pentru propriile pasiuni – toate te pot ușor epuiza. Din lipsa de timp pentru tine și a numeroaselor griji și sarcini pe care trebuie să le... Articolul Anul acesta te îndemn să devii mai fericită, mai productivă și mai sănătoasă apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.

Generat în 0.263 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots