Planeta MamiGoogle Page Rank

Planeta MamiPlaneta Mami


Experimenteaza, invata, iubeste
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Varicela la copii: mituri și remedii naturale
Ai depistat mai multe bube pe corpul copilului tău și probabil te-ai îngrozit că e varicelă. Pentru a-ți păstra calmul, studiază mituri despre varicela la copii și încearcă remedii naturale. Zilele trecute al doilea copil a făcut varicelă și deja pot să respir ușurată că nu vom mai avea treabă cu acest virus. În grupa de la grădiniță se declanșase... Articolul Varicela la copii: mituri și remedii naturale apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
13 obiceiuri pentru a deveni o mamă mai calmă și mai fericită
Dacă îți vei forma aceste obiceiuri, vei reuși să devii mai fericită și mai calmă și, ca urmare, veți deveni o familie mai fericită! Familia, casa, munca, crizele de furie, ore de somn insuficiente, timp puțin pentru propriile pasiuni – toate te pot ușor epuiza. Din lipsa de timp pentru tine și a numeroaselor griji și sarcini pe care trebuie... Articolul 13 obiceiuri pentru a deveni o mamă mai calmă și mai fericită apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Desert sănătos pentru copii: pudding din avocado și banane
Pudding din avocado și banane – un desert sănătos care se prepară foarte ușor și rapid doar cu ajutorul unui blender. Este cremos, ciocolătos și dulce chiar dacă nu are un pic de zahăr. Iar copiilor tare le place! Eu am renunțat la zahăr acum 3 ani și de atunci încerc să găsesc tot mai multe idei de deserturi fără... Articolul Desert sănătos pentru copii: pudding din avocado și banane apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Vacanță activă de familie la munte în Bukovel (Ucraina)
Iată că am revenit de câteva zile din scurta vacanță cu familia și prietenii la munte la Bukovel (Ucraina) și am rămas cu atât de multe și intense impresii, încât nu pot să nu vin cu detalii într-un articol mare. A fost prima noastră vacanță la munte în patru și prima dată la Bukovel și prin acest articol aș vrea... Articolul Vacanță activă de familie la munte în Bukovel (Ucraina) apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Anul acesta te îndemn să devii mai fericită, mai productivă și mai sănătoasă
Să fii mamă este un job over-full-time dificil, epuizant și stresant, iar pentru a crește un copil, tu trebuie să funcționezi bine. Familia, casa, munca, crizele de furie, ore de somn insuficiente, timp puțin pentru propriile pasiuni – toate te pot ușor epuiza. Din lipsa de timp pentru tine și a numeroaselor griji și sarcini pe care trebuie să le... Articolul Anul acesta te îndemn să devii mai fericită, mai productivă și mai sănătoasă apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Activitate STEM: Construim un robot din cutie de carton
Oare copilul tău la fel crede că roboții sunt cool? Ai mei îi adoră, mai ales după ce au posibilitatea să-i confecționeze cu mâini proprii. Daniel a căpătat pasiunea pentru roboți din moment ce a început să urmeze cursul de robotică acum un an. Adelina, știind de pasiunea lui și văzând cum se descurcă la competițiile de robotică pe care... Articolul Activitate STEM: Construim un robot din cutie de carton apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Activități științifice pentru copii: Sistem de Filtrare a Apei la tine acasă
Pentru a crea amintiri frumoase copiilor noștri și a le asigura echilibrul emoțional, le organizăm diverse jocuri și activități distractive, însă pentru a crește oameni cu o gândire critică și cu competențe de găsire a soluțiilor, încerc să le organizez cât mai multe activități științifice. Experimentele științifice, sau mai corect spus S.T.E.M. au un rol extrem de important, cu atât... Articolul Activități științifice pentru copii: Sistem de Filtrare a Apei la tine acasă apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Atelier de ornare a biscuiților pentru copii la ZityMall: despre experiență și impresii
Luna decembrie este o perioadă încărcată pentru părinți: suntem în căutarea decorațiunilor perfecte, întocmim meniuri delicioase pentru seara de Crăciun și Revelion, cutreierăm mall-urile pentru cadouri celor dragi și pregătim căminul nostru pentru intrarea în noul an.  Dar copiii, în schimb, sunt doar în așteaptarea magiei, a zilei din calendar care le va aduce daruri, a zăpezii și a unor... Articolul Atelier de ornare a biscuiților pentru copii la ZityMall: despre experiență și impresii apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Momentul adevărului: „Mami, deci Moș Crăciun chiar nu există?”
Dacă citești acest articol, înseamnă că ai auzit întrebarea temută de părinți: „Am aflat că Moș Crăciun nu există! Este adevărat?”. Anul trecut, pe vremea aceasta, nu știam cum  să-mi conving fiul de 8 ani și jumătate să opteze doar pentru 1-2 cadouri de Crăciun din partea misteriosului Moș. Pe alocuri deja mă deranja ideea precum că Moșul e cel... Articolul Momentul adevărului: „Mami, deci Moș Crăciun chiar nu există?” apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Idei originale de paturi în stil Minimalist pentru copilul tău {eco-friendly}
În momentul în care copilul tău nu mai încape în pătuțul mic, întelegi că nu mai e bebeluș și începi să te intrebi: Care ar trebui să fie următorul pat pentru copil? Cum ar trebui să arate acest pat? Îi luăm un pat care i-ar ține și până la adolescență? Sau îl luăm să doarmă între noi? Cum să-l protejăm... Articolul Idei originale de paturi în stil Minimalist pentru copilul tău {eco-friendly} apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.

Generat în 0.229 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots