Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashioGoogle Page Rank

 Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio


Maggyplaton.com este un blog cu si despre Fashion, Lifestyle, Travel si Healthy life. La inceput a fost o simpla idee de a scri si de a mai ucide timpul iar cu timpul a devenit ceva mai mult, fiind o sursa de inspiratie pentru oricine.
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Puding cu chia, semințe și fructe, o nouă rețetă îndrăgită de noi (video rețetă)
Hey, de curând am descoperit un mic dejun care se pregătește super repede și este și sănătos pe lângă toate. Nouă nu ne place să mâncăm prea mult dimineața, pentru că stomacul încă nu e trezit 100%. De aceea am găsit o soluție pe care o voi împărți cu voi imediat. Ingrediente: Iaurt 3% (fie […] The post Puding cu chia, semințe și fructe, o nouă rețetă îndrăgită de noi (video rețetă) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Rețetă video de Negrese (bombonele) raw vegane
Bună dragele mele gospodine, iarna mea e dedicată rețetelor sănătoase, mulți dintre voi știu că fratele meu este raw vegan și practic toți membrii  familiei sunt vegani și vegetarieni (cu excepția soțului și tatălui meu). De aia, de fiecare dată ne inspirăm din rețetele raw vegane pe care le găsim în cărți. Biluțele raw vegane sau […] The post Rețetă video de Negrese (bombonele) raw vegane appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Rețeta mea preferată de păpănași cu brânză de vaci
Bună scumpilor, astăzi vin cu o rețetă super simplă și gustoșică pe care o fac deja a 3-a oară săptămâna aceasta și tot nu m-am plictisit de ea. La sfârșit am adăugat gem de caise și muultee mure și am servit micul dejun împreună cu soțul. Ingrediente: 350 gr brânză de vacă (important să nu […] The post Rețeta mea preferată de păpănași cu brânză de vaci appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
4 idei simple pentru un mic dejun sănătos și sățios
Neața, nu știu cum la voi însă eu de fiecare dată stau la dubii cu micul dejun și nu mai am idei de rețete. Pentru mine este foarte important ca un mic dejun să fie sănătos, știu foarte multe persoane care sunt de părerea că nu-i atât de important să i-ai masa dimineața, eu sunt […] The post 4 idei simple pentru un mic dejun sănătos și sățios appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
ACCESORIUL CE SCHIMBĂ RADICAL ASPECTUL UNEI ȚINUTE- CENTURA!
Dragii mei, în sfârșit ne întâlnim aici, iertați-mi pauza, pentru că mai mereu îmi găsesc ceva de făcut, găsesc și scuze de a nu apărea pe blog, însă m-am apucat de capul meu și promit să apar mult mai des.  Sper că sunteți și voi bine și duceți lipsa de inspirație, pentru că I am […] The post ACCESORIUL CE SCHIMBĂ RADICAL ASPECTUL UNEI ȚINUTE- CENTURA! appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
What to wear for New Year’s Eve, 6 Outfit ideas
Dragele mele, aveam o postare pe draft cu recomandări faine pentru Anul Nou, cu câteva rochițe pe care le puteați găsi pe Asos, însă am cam întârziat cu postarea, de aceea am decis să fac un video de unde vă veți putea inspira, sper eu. Am pregătit pentru voi 6 ținute, toate diferite, pe gustul fiecăreia, cu […] The post What to wear for New Year’s Eve, 6 Outfit ideas appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Print în carouri – un print clasic ce nu se va niciodată!
Asociam iarna cu frigul, haine groase, fulare de un metru, mâini reci bocnă și grabă, graba de a scăpa de frig și de tremurici. Înainte pe timpuri, dacă îmi amintesc bine, eram foarte friguroasă, însă cumva treceam peste tremurici și mergeam la Liceu într-o fustiță subțire și colanți, îmi tremura și pielea de pe mine, însă ce […] The post Print în carouri – un print clasic ce nu se va niciodată! appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Top 25 filme de Crăciun care merită a fi vizionate vre-odată+ un video
Crăciun Fericit tuturor ce sărbatoresc astăzi! Pentru noi Crăciunul e o sărbătoare de familie, unde facem ceva împreună, fie că mergem la părinti, fie că mergem undeva în doi. Casa noastră este decorată și atmosfera de Crăciun se simte foarte bine.  Nu vă voi fura mult timp în aceasta zi, de aceea vă recomand să da-ți […] The post Top 25 filme de Crăciun care merită a fi vizionate vre-odată+ un video appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Salopeta+ șapca = un must have în garderoba femeilor
Neața dragi Fashioniste, la sigur aveți și voi zile în care negru este cea mai colorată culoare din garderoba voastră. Astăzi e ziua în care Marta Babara a venit cu idea să facem câteva poze frumoase, am deschis garderoba, am ales o salopetă neagră de la Sotropa, cel mai colorat chipiu și cele mai roz sock […] The post Salopeta+ șapca = un must have în garderoba femeilor appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Chec pufos cu prune și miez de nucă (rețeta video)
Atunci când ai prea multe prune în casă, repede îți vin idei de rețete 😀  și aici fără glume, checul s-a primit perfect, pufos, pe alocuri crocant…hmm, îmi amintesc gustul și aproape salivez pe tastatură. În cazul în care nu aveți prune, puteți folosi mere, stafide, banană..orice. Apropo e o ideie bună de mic dejun. […] The post Chec pufos cu prune și miez de nucă (rețeta video) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.

Generat în 0.491 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots