Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashioGoogle Page Rank

 Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio


Maggyplaton.com este un blog cu si despre Fashion, Lifestyle, Travel si Healthy life. La inceput a fost o simpla idee de a scri si de a mai ucide timpul iar cu timpul a devenit ceva mai mult, fiind o sursa de inspiratie pentru oricine.
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

O idee de cadou ce se potrivește oricărei persoane, cadou de Crăciun
Vin sărbătorile! Iar asta presupune multe cadouri și bătăi de cap. Ce cadou să cumpar? În care mall să merg? Dar oare mami mai are așa cadou? Dar poate îi dăruiesc un voucher? Prea multe întrebări îmi vin în cap atunci când se apropie o sărbătoare, să știți că eu niciodată nu am fost bună […] The post O idee de cadou ce se potrivește oricărei persoane, cadou de Crăciun appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Beauty news: linia de produse bio de la Avon perfecte pentru tenul meu
Beauty news: linia de produse bio de la Avon perfecte pentru tenul meu Trăim într-o Eră unde publicitatea ne bombardează din toate părțile și ne bagă produse de tot felul, majoritatea fiind toxice pentru tenul nostru. Pentru a avea un ten sănătos, frumos și luminos, este important să acordăm atenție la produsele pe care le […] The post Beauty news: linia de produse bio de la Avon perfecte pentru tenul meu appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Desertul perfect pentru alăptare (fără zahăr și fără drojdie)
Desertul perfect pentru alăptare (fără zahăr și fără făină) Dragile mele, de curând am descoperit un nou desert fără zahăr și fără făină, care se pregătește superrrr repede. Mai bine zis am furat rețeta de la mama cumnatei mele și pur și simplu m-am îndrăgostit în rezultat. Acum cât alăptez zahărul este dușmanul nr1, de […] The post Desertul perfect pentru alăptare (fără zahăr și fără drojdie) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Produse must have pentru perioada postnatală(babynest, pelincuțe, plic)
Am revenit pe blog, după o lungă pauză. Acum sunt fără burtică, acum burtica gângâie lângă mine. 😀 Sunt super fericită că Mark e liniștit și îmi permite să mai intru și pe blog din când în când. A trecut aproape o lună de când sunt mamă, iar asta înseamnă că deja am cam înțeles […] The post Produse must have pentru perioada postnatală(babynest, pelincuțe, plic) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Hai să fim fericiți că ne avem unul pe altul, să nu ne mai certăm!
Hai să fim fericiți că ne avem unul pe altul, să nu ne mai certăm! Într-o dimineață am deschis ochii și am realizat că deseori ne certăm degeaba, de la nimicuri. De multe ori el face prea multe pentru relația noastră, iartă… dar eu cred că face prea puține. Îl privesc de multe ori cum privește […] The post Hai să fim fericiți că ne avem unul pe altul, să nu ne mai certăm! appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Video rețetă de Quiche cu ciuperci la un buget minim de la două graviduțe
Rețetă de Quiche cu ciuperci+roșii la un buget minim Atât de multe produse s-au adunat în frigider săptămâna aceasta că nu mai știam ce să facem cu ele, de aceea am decis să le scoatem pe toate din frigider și să pregătim un Quiche rapid și la un buget minim. Apropo, voi puteți pregăti Quiche-ul […] The post Video rețetă de Quiche cu ciuperci la un buget minim de la două graviduțe appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Rețetă rapidă de zeamă vegetariană cu leuștean și ou
Rețetă rapidă de zeamă vegetariană cu leuștean și ou. Bună dimineața dragilor! E weekend iar asta înseamnă o nouă rețetă delicioasă, împreună cu cumnata mea am profitat de ultimul leuștean din grădină și am făcut o zeamă gustoasă! Mereu mă întrebam dacă există vre-o rețetă de zeamă fără carne, cumnata mi-a răspuns la această întrebare, […] The post Rețetă rapidă de zeamă vegetariană cu leuștean și ou appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Ce trebuie să știi înainte de a concepe un copil sănătos?
Hey, cineva m-a rugat pe instagram să scriu o postare despre cum trebuie să te pregătești înainte de a concepe un copil. Ce trebuie să știi înainte de a concepe un copil sănătos? Da! Părinții trebuie să se pregătească înainte de concepere, pentru că un copil trebuie să se dezvolte într-un mediu curat și sănătos. […] The post Ce trebuie să știi înainte de a concepe un copil sănătos? appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Alimentația în sarcină, produse bune și produse de evitat
Fiecare săptămână de sarcină vine cu noi experiențe-ecografia, poftele stranii, prima mișcare a bebelușului, de aceea vreau să vin cu câteva sfaturi ce ține de alimentația în sarcină, ce avem și ce nu avem voie să consumăm în această perioadă. Să începem cu cafeaua, eu ador cappucinno și nici în sarcină nu am putut să […] The post Alimentația în sarcină, produse bune și produse de evitat appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Viitoarelor mămici: lista cu lucrurile pentru bebeluș+bagajul de maternitate
Bună dragile mele viitoare mămici, am cam făcut o pauză de la blog fără să-mi dau seama, însă am revenit cu drag ca să vă povestesc câte ceva util. Urmează să scriu o listă cu lucruri de care are nevoie o mămică și un bebeluș în primele luni de viață+ bagajul de maternitate.   Eu […] The post Viitoarelor mămici: lista cu lucrurile pentru bebeluș+bagajul de maternitate appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.

Generat în 2.741 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots