Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashioGoogle Page Rank

 Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio


Maggyplaton.com este un blog cu si despre Fashion, Lifestyle, Travel si Healthy life. La inceput a fost o simpla idee de a scri si de a mai ucide timpul iar cu timpul a devenit ceva mai mult, fiind o sursa de inspiratie pentru oricine.
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Hai să fim fericiți că ne avem unul pe altul, să nu ne mai certăm!
Hai să fim fericiți că ne avem unul pe altul, să nu ne mai certăm! Într-o dimineață am deschis ochii și am realizat că deseori ne certăm degeaba, de la nimicuri. De multe ori el face prea multe pentru relația noastră, iartă… dar eu cred că face prea puține. Îl privesc de multe ori cum privește […] The post Hai să fim fericiți că ne avem unul pe altul, să nu ne mai certăm! appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Video rețetă de Quiche cu ciuperci la un buget minim de la două graviduțe
Rețetă de Quiche cu ciuperci+roșii la un buget minim Atât de multe produse s-au adunat în frigider săptămâna aceasta că nu mai știam ce să facem cu ele, de aceea am decis să le scoatem pe toate din frigider și să pregătim un Quiche rapid și la un buget minim. Apropo, voi puteți pregăti Quiche-ul […] The post Video rețetă de Quiche cu ciuperci la un buget minim de la două graviduțe appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Rețetă rapidă de zeamă vegetariană cu leuștean și ou
Rețetă rapidă de zeamă vegetariană cu leuștean și ou. Bună dimineața dragilor! E weekend iar asta înseamnă o nouă rețetă delicioasă, împreună cu cumnata mea am profitat de ultimul leuștean din grădină și am făcut o zeamă gustoasă! Mereu mă întrebam dacă există vre-o rețetă de zeamă fără carne, cumnata mi-a răspuns la această întrebare, […] The post Rețetă rapidă de zeamă vegetariană cu leuștean și ou appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Ce trebuie să știi înainte de a concepe un copil sănătos?
Hey, cineva m-a rugat pe instagram să scriu o postare despre cum trebuie să te pregătești înainte de a concepe un copil. Ce trebuie să știi înainte de a concepe un copil sănătos? Da! Părinții trebuie să se pregătească înainte de concepere, pentru că un copil trebuie să se dezvolte într-un mediu curat și sănătos. […] The post Ce trebuie să știi înainte de a concepe un copil sănătos? appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Alimentația în sarcină, produse bune și produse de evitat
Fiecare săptămână de sarcină vine cu noi experiențe-ecografia, poftele stranii, prima mișcare a bebelușului, de aceea vreau să vin cu câteva sfaturi ce ține de alimentația în sarcină, ce avem și ce nu avem voie să consumăm în această perioadă. Să începem cu cafeaua, eu ador cappucinno și nici în sarcină nu am putut să […] The post Alimentația în sarcină, produse bune și produse de evitat appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Viitoarelor mămici: lista cu lucrurile pentru bebeluș+bagajul de maternitate
Bună dragile mele viitoare mămici, am cam făcut o pauză de la blog fără să-mi dau seama, însă am revenit cu drag ca să vă povestesc câte ceva util. Urmează să scriu o listă cu lucruri de care are nevoie o mămică și un bebeluș în primele luni de viață+ bagajul de maternitate.   Eu […] The post Viitoarelor mămici: lista cu lucrurile pentru bebeluș+bagajul de maternitate appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Tartă din dovlecei cu susan și cașcaval, rețetă super ușoară
Tartă din dovlecei cu susan și cașcaval este rețeta noastră preferată de ceva timp, Sergiu o adoră, mai ales dacă e coaptă bine și e crocantă…mmmm. Această budincă este delicioasă și se face super rapid dacă ai la îndemână toate ingredientele. Această budincă este pe primul loc atunci când avem oaspeți și îmi doresc ceva […] The post Tartă din dovlecei cu susan și cașcaval, rețetă super ușoară appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Cum să fim stilate în sarcină? Ce purtăm ca să fie frumos și comod
De când sunt însărcinată sunt și mai mulțumită de felul în care arăt, nimic nu mă deranjează și sunt bine merci cu burtica ce stă perfect în orice haină. Însă sunt foarte multe femeie pentru care sarcina este un travaliu continuu timp de 9 luni și nu mai au răbdarea de a se finisa această […] The post Cum să fim stilate în sarcină? Ce purtăm ca să fie frumos și comod appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Lista cu lucruri must have pentru un picnic reușit, idei de bucate
De mult timp îmi doream să ies la un picnic și uite că am făcut-o și pe asta! Adică să nu ies doar la plimbare și la iarbă verde, dar să pregătesc ceva gustoșel și să iau cu mine la natură. Sigur vi s-a întâmplat de multe ori să mergeți la picnic și acolo să […] The post Lista cu lucruri must have pentru un picnic reușit, idei de bucate appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Primul trimestru de sarcină. Pofte? Toxicoză? Cum a aflat soțul noutatea.
Hey, vom deveni părinți! Iar această veste ne bucură extrem de tare! Se începe o nouă eteapă în viața noastră de familie! Sunt în a 22-a săptămână (3-lea trimestru) și vreau să vă povestesc câte ceva din primul trimestru de sarcină, sunt sigură că sunt multe mămici însărcinate sau poate în devenire și nu cunosc […] The post Primul trimestru de sarcină. Pofte? Toxicoză? Cum a aflat soțul noutatea. appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.

Generat în 0.616 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots