Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashioGoogle Page Rank

 Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio


Maggyplaton.com este un blog cu si despre Fashion, Lifestyle, Travel si Healthy life. La inceput a fost o simpla idee de a scri si de a mai ucide timpul iar cu timpul a devenit ceva mai mult, fiind o sursa de inspiratie pentru oricine.
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Cum să fim stilate în sarcină? Ce purtăm ca să fie frumos și comod
De când sunt însărcinată sunt și mai mulțumită de felul în care arăt, nimic nu mă deranjează și sunt bine merci cu burtica ce stă perfect în orice haină. Însă sunt foarte multe femeie pentru care sarcina este un travaliu continuu timp de 9 luni și nu mai au răbdarea de a se finisa această […] The post Cum să fim stilate în sarcină? Ce purtăm ca să fie frumos și comod appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Lista cu lucruri must have pentru un picnic reușit, idei de bucate
De mult timp îmi doream să ies la un picnic și uite că am făcut-o și pe asta! Adică să nu ies doar la plimbare și la iarbă verde, dar să pregătesc ceva gustoșel și să iau cu mine la natură. Sigur vi s-a întâmplat de multe ori să mergeți la picnic și acolo să […] The post Lista cu lucruri must have pentru un picnic reușit, idei de bucate appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Primul trimestru de sarcină. Pofte? Toxicoză? Cum a aflat soțul noutatea.
Hey, vom deveni părinți! Iar această veste ne bucură extrem de tare! Se începe o nouă eteapă în viața noastră de familie! Sunt în a 22-a săptămână (3-lea trimestru) și vreau să vă povestesc câte ceva din primul trimestru de sarcină, sunt sigură că sunt multe mămici însărcinate sau poate în devenire și nu cunosc […] The post Primul trimestru de sarcină. Pofte? Toxicoză? Cum a aflat soțul noutatea. appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Rețetă de Paști, învârtită cu halva și nuci mărunțite
Salutare dragi gospodine,împreună cu mami am pregătit învârtită cu halva și nuci mărunțite, un deliciu ce nu se poate reda printr-un video. Când eram mici, mama ne cocea învârtită în fiecare duminică și o savuram cu mare drag în mahala cu toți copii din preajmă. Sunt foarte fericită că am ajuns la o vârstă în […] The post Rețetă de Paști, învârtită cu halva și nuci mărunțite appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Cele mai romantice filme pe care le-am privit și m-au impresionat
Dragi cinefili, am pregătit pentru voi încă o listă bunicică de filme, de data aceasta filme romantice, pe care le-am privit și m-au impresionat. Știu că vă plac astfel de postări, de aceea voi continua să vă recomand lucruri frumoase. Noi avem un obicei, iar despre el știe deja toată familia mea, în fiecare seară […] The post Cele mai romantice filme pe care le-am privit și m-au impresionat appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Rețetă de Pască cu brânză de vaci, la fel ca în copilărie
Bună dragii mei, se apropie sărbătoarea de Paști e perioada în care îmi aduc cel mai bine de copilăria mea, când mă trezeam în ziua de Paști și mama pregătea ouăle rojii cu care ne spălam pe obraji, iar tata pregătea bănuții. Eram atât de fericiți! Iar peste o săptâmână Paștele Blajinilor și această zi […] The post Rețetă de Pască cu brânză de vaci, la fel ca în copilărie appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Cât de mult contează să fim noi înșine și nu cum ne vrea societatea. Rochița made in Moldova.
Hey, în ultimul timp întâlnesc tot mai mulți  oameni cărora le este frică de părerea oamenilor din jur, iar asta mi se pare cel mai trist. Cu timpul am învățat că nimic nu contează mai mult decât felul în care te simți Tu, de multe ori uităm să fim noi înșine și suntem așa cum […] The post Cât de mult contează să fim noi înșine și nu cum ne vrea societatea. Rochița made in Moldova. appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
4 idei de rețete delicioase de post (video)
Dragii mei, am decis să pregătesc pentru voi câteva idei de post, rețetele sunt super simple și se fac foarte repede. Am pregătit Orez cu ciuperci călite, Salată din legume și frunze, Lavaș din spanac cu ciuperci și porumb și pentru o mică gustare Pâinici din făină integrală cu toping de humus+avocado și zacuscă din […] The post 4 idei de rețete delicioase de post (video) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Ce să vizităm în 2 zile la Paris? Atracții turistice și prețuri.
Hey, abia ne-am adaptat la vremea de acasă, la Paris timpul e super frumos acum, e cald și bine. După cum știți eu și Sergiu am câștigat concursul organizat de Grand Elysee restaurantul în care am făcut nunta noastră de vis, ei ne-au oferit 2 zile de neuitat în orașul dragostei, zbor tur-retur, cazare, 2 […] The post Ce să vizităm în 2 zile la Paris? Atracții turistice și prețuri. appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.
Rețeta perfectă pentru un chec cu mere pufos
Hey dragi gospodine, mereu eram tentată de checurile cu mere dar mie personal niciodată nu mi se primeau pufoase și gustoase, însă am găsit rețeta perfectă și vreau să mă împart cu voi! Ingrediente: 110 g Unt moale 250 g Făină 2 lingurițe Praf de copt 0,5 linguriță Sare 150 g Zahăr 2 bucăți Ouă […] The post Rețeta perfectă pentru un chec cu mere pufos appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.

Generat în 3.363 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots