Moldova CreștinăGoogle Page Rank

 Moldova Creștină Moldova Creștină


Răspunsuri
RSS posts

Religie


Comenteaza

Cum au fost creați peștii și păsările | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu
În episodul 21 copiii descoperă detalii despre creația din ziua a cincea. De asemenia, ei afla ce este ADN-ul și cum Dumnezeu l-a folosit acesta în creația Sa. Articolul Cum au fost creați peștii și păsările | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu apare prima dată în Moldova Creștină.
Apel la ajutor pentru lucrarea din Uganda
Anul acesta mi s-a oferit din nou harul și onoarea de a sluji fraților noștri refugiați din Sudanul de Sud și, împreună cu fratele pastor Radu Blendarencu, vom pleca în data de 5 ianuarie în Nordul Ugandei pentru a preda 2 sesiuni, din cadrul Institutului Precept, slujitorilor din bisericile din taberele de refugiați. Este al […] Articolul Apel la ajutor pentru lucrarea din Uganda apare prima dată în Moldova Creștină.
Stingătorul și sfințenia
Articolul Stingătorul și sfințenia apare prima dată în Moldova Creștină.
Ce să faci când bărbatul alcoolic te bate și înjură copii? | Pastor Vasile Filat
În acest video răspund unei femei disperate, care a adresat următoarea întrebare: ”Ce este de făcut cu un alcoolic care te bate și înjură copii? Am voie să mă despart de el dacă nu sunt căsătorită și avem doi copii împreună? Este biblic? Cu ocazia Crăciunului am elaborat o lecție ”Sărbătorește Crăciunul corect”. Vă invit […] Articolul Ce să faci când bărbatul alcoolic te bate și înjură copii? | Pastor Vasile Filat apare prima dată în Moldova Creștină.
În numele dreptului // Ziua internațională a drepturilor omului
Articolul În numele dreptului // Ziua internațională a drepturilor omului apare prima dată în Moldova Creștină.
Păziți-vă de aluatul fariseilor | Pastor Vasile Filat
► INSTAGRAM? Urmărește pagina Pastorului Vasile Filat: http://bit.ly/2mul2Ml ► ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube: <a href="http://bit.ly/2m6kaNo" target="_blank" rel=”nofollow”>http://bit.ly/2m6kaNo Domnul Isus a spus ucenicilor să se păzească de aluatul fariseilor. La ce s-a referit Domnul Isus atunci când a spus aceste cuvinte? Cum poți să te păzești de aluatul lor? Ce efecte poate avea acest […] Articolul Păziți-vă de aluatul fariseilor | Pastor Vasile Filat apare prima dată în Moldova Creștină.
Ce implică supunerea soției în căsătorie?
Supunerea femeii este binevolă și nu trebuie să fie confundată cu umilirea pe care o poate avea din partea soțului ei. Nu este responsabilitatea bărbatului să-și forțeze soția să-i fie supusă. Cu ocazia Crăciunului am elaborat o lecție ”Sărbătorește Crăciunul corect”. Vă invit să o descărcați și să o faceți cu familia, rudele, prietenii și […] Articolul Ce implică supunerea soției în căsătorie? apare prima dată în Moldova Creștină.
Pentru ce au fost create soarele, luna și stelele | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu
În episodul 20, copiii descoperă detalii despre crearea soarelui, lunii și stelelor, care a fost scopul lui Dumnezeu când a făcut oștirea cerurilor. Deasemenea copiii află că citirea horoscopului este contra voii lui Dumnezeu și că oamenii trebuie să se închine lui Dumnezeu și nu creaturii Lui. Articolul Pentru ce au fost create soarele, luna și stelele | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu apare prima dată în Moldova Creștină.
Este Crăciunul o sărbătoare păgână? [Pastor Vasile Filat, 2019]
► INSTAGRAM? Urmărește pagina Pastorului Vasile Filat: http://bit.ly/2mul2Ml ► ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube: <a href="http://bit.ly/2m6kaNo" target="_blank" rel=”nofollow”>http://bit.ly/2m6kaNo Există multă discuție la acest subiect, mai ales în preajma și în timpul sărbătorii Crăciunului, adică a nașterii Domnului Isus Hristos. Este Crăciunul o sărbătoare creștină sau păgână? La această întrebare răspund în acest video. BISERICA […] Articolul Este Crăciunul o sărbătoare păgână? [Pastor Vasile Filat, 2019] apare prima dată în Moldova Creștină.
Când se va împlini săptămâna a șaptezecea din Daniel?
Întrebare: Când se va împlini săptămâna a șaptezecea din Daniel? Mă refer la Daniel 9:24-27, unde scrie că la mijlocul săptămânii va fi încetată jertfa: această săptămână se referă la viitor sau ea s-a împlinit deja? Doar la mijlocul săptămânii va înceta jertfa necurmată, dar noi știm că numai Hristos a putut face să înceteze […] Articolul Când se va împlini săptămâna a șaptezecea din Daniel? apare prima dată în Moldova Creștină.

Generat în 0.19 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots