Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exempluGoogle Page Rank

 Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu


Un blog de opinie, care abordează teme de antreprenoriat, sport, nutriție, finanțe personale, vînzări, motivație, etc..
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Fiecare profesionist trece prin așa momente
Încercări și greșeli îi așteaptă pe acei, care doresc să devină foarte buni într-un anumit domeniu. Mai ales senzația că nu ești la locul tău și că nu te potrivești cu ceea ce faci. Însă dintre toate perioadele din cariera noastră, aceasta este cea mai importantă. În acești ani ieșim proactiv din zona de confort […] The post Fiecare profesionist trece prin așa momente appeared first on Victor Timotin.
Ajută, fără să ajuți
Nu avem nevoie de anumite zile speciale pentru a sări în ajutor și a ne aminti de ce-i ce au mai puțin. De asemenea nu avem nevoie de zile speciale în care să ne aducem aminte de cei ce nu mai sunt printre noi. Oamenii din prezent au nevoie de ajutor acum, cei din trecut […] The post Ajută, fără să ajuți appeared first on Victor Timotin.
Implică-te și ajută-i pe ce-i ce nu pot!
Sunt momente în care ai putea face mai mult. Să-ți amintești că sunt persoane, care au mai puțin ca tine. Sunt unii care n-au ce mânca și unde dormi. Alții au dizabilități fizice, iar unii își înfruntă curajos dragonul. Ei sunt pe câmpul de luptă și au nevoie de noi. De atenția și implicarea noastră […] The post Implică-te și ajută-i pe ce-i ce nu pot! appeared first on Victor Timotin.
Ce să mai faci în zilele libere?
Personal, o zi liberă reprezintă o groază de timp, pe care o pot utiliza realizând lucruri importante. Fie că este vorba despre odihnă activă sau pasivă, fie despre unele sarcini și proiecte personale. Sunt obsedat de eficiență și productivitate. Adesea nu mă pot relaxa și regăsi atunci când mă tolănesc fără folos. Fiecare zi din […] The post Ce să mai faci în zilele libere? appeared first on Victor Timotin.
Marketing and status quo
When it comes to marketing, we may think that not too many things can change and we can rely on the status quo. But, nothing is permanent, and we know that. We’re afraid to recognize because everything new is related to fear of the unknown and what it brings to us. Relaying on the status […] The post Marketing and status quo appeared first on Victor Timotin.

Generat în 0.394 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots