Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exempluGoogle Page Rank

 Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu


Un blog de opinie, care abordează teme de antreprenoriat, sport, nutriție, finanțe personale, vînzări, motivație, etc..
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Faceți cunoștință, Limita!
Discutasem în articolele anterioare despre expandarea ființei umane și călătoria în căutarea provocărilor, dar cum facem să recunoaștem propria ”Limita”?  În mare parte aș putea să mă adresez ”Limitei” ca unei persoane reale, fiindcă trăiește pe contul nostru. Ea deveni o reflecție a propriilor gânduri, obiceiuri, mediului de trai, familiei, etc. Corect ar fi să […] The post Faceți cunoștință, Limita! appeared first on Victor Timotin.
Persistența, capacitatea de expandare a ființei umane.
Persistența este capacitatea de a continua o ideie sau acțiune în pofida dificultăților sau opozițiilor.  Cât de persistent trebuie să fii? Dacă ești prea persistent, devii tare de cap. Viciversa, dacă ești prea puțin persistent, devii prea lenos. Lucrează oare aici mijlocul de aur?  Părerea mea este că nu, fiindcă totul depinde de situație și […] The post Persistența, capacitatea de expandare a ființei umane. appeared first on Victor Timotin.
Pentru a te cunoaște pornește în căutarea provocărilor.
Este o afirmație destul de stranie din mai multe puncte de vedere. Eu de multe ori îmi pun întrebarea: oare de ce trebuie să ne cunoaștem pe sine? Un alt punct straniu: de ce anume prin provocări te poți cunoaște? Nu era oare mai simplu să te cunoști, fiind în zona de confort? Fiind în […] The post Pentru a te cunoaște pornește în căutarea provocărilor. appeared first on Victor Timotin.
Când vine momentul oportun pentru a deveni curajoși?
Sincer, acest moment depinde de diferiți factori, cum ar fi societate, familie, prieteni, partneri de viață, data de naștere, ce pașaport deții și multe altele.  Însă, indiferent de toate puțini vorbesc despre faptul că oamenii nu se nasc curajoși. Aceasta este o calitate care trebuie să o înveți prin metode dureroase, dar cu pași mici. […] The post Când vine momentul oportun pentru a deveni curajoși? appeared first on Victor Timotin.
Cum ar fi, dacă am fi singuri în univers și de noi ar depinde expansiunea în multiple galaxii?
Adesea am auzit că suntem în căutare de alte planete unde ar exista viață. Sau trimitem sateliți și roboți pentru a studia, dacă a existat pe alte planete viață. Însă aș vrea să propun o altă ideie, care pornește din alte rădăcini.  Cum ar fi oare, dacă viața ar fi apărut doar pe pământ? Dacă […] The post Cum ar fi, dacă am fi singuri în univers și de noi ar depinde expansiunea în multiple galaxii? appeared first on Victor Timotin.

Generat în 0.289 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots