Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exempluGoogle Page Rank

 Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu


Un blog de opinie, care abordează teme de antreprenoriat, sport, nutriție, finanțe personale, vînzări, motivație, etc..
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Sistemul în care funcționăm definește ”cine” suntem.
Funcționăm în diferite sisteme și ierarhii. În mare parte astfel ne structuram zilele, fie că suntem conștienți, fie că nu. Este foarte important să înțelegem când un anumit sistem este defect, învechit sau ineficient. Dacă nu aducem inovație în sisteme sau procese, acesta este primul semn că există procesul de învechire, care în timp va […] The post Sistemul în care funcționăm definește ”cine” suntem. appeared first on Victor Timotin.
Familia, ce înseamnă ea?
Înseamnă încredere, fericire, dezbateri, certuri, dragoste, compromis și multe altele, care adunate împreună reprezintă familia.  Fiecare membru aduce ceva într-o familie și de fiecare depinde cum ea evoluează. Este foarte important ca să înțelegem că într-o familie, trebuie să te comporți cu ceilalți, cum ai dori să se comporte cu tine. Aș dori să reduc […] The post Familia, ce înseamnă ea? appeared first on Victor Timotin.
Experimente mici, dar zilnice! Stăruința dă roade.
Este foarte simplu să vorbim despre lucruri mari și vise nemărginite. Paradoxal, dar este mult mai greu să realizăm pași mici pentru a testa ideile. Cineva a spus, că orice poate fi realizat, dacă este împărțit în obiective foarte mici. De exemplu, fundamentul unei case, pornește cu prima cărămidă clădită. Nimeni nu se apucă să […] The post Experimente mici, dar zilnice! Stăruința dă roade. appeared first on Victor Timotin.
De ce să nu ne mai victimizăm!
Victimizarea vine ca un obicei vădit naturii umane. Ne prindem adesea că ne jeluim pe diferite necazuri și căutăm vinovații. Credem că soarta este contra noastră și că la alții este mult mai bine. Probabil, ceea ce uităm să facem, este să ne gândim că sunt o mulțime de persoane, pentru care viața este mult […] The post De ce să nu ne mai victimizăm! appeared first on Victor Timotin.
O greșeală, pe care o facem când suntem tineri.
Tinerii sunt în căutare de liniște, lucruri simple, să le meargă ușor în toate și desigur doresc salarii mari. Mai doresc ei, ca lucrul să fie interesant, să-i motiveze angajatorul, să obțină timp pentru ei și mai mereu să facă doar ce le este pe plac.  Nu aș vrea să spun că ceea ce doresc […] The post O greșeală, pe care o facem când suntem tineri. appeared first on Victor Timotin.

Generat în 0.138 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots