Cooking with Love ...

 Cooking with Love ... Cooking with Love ...


Un blog culinar inedit,realizat din bucuria de a impartasi cu voi minunate retete incercate de mine! Sper sa va placa si sa incercati macar o reteta de aic. Welcome!
RSS posts

Hobby


Comenteaza





2015 in review
The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2015 annual report for this blog. Here’s an excerpt: The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 570,000 times in 2015. If it were an exhibit at the Louvre Museum, it would take about 24 days for that many people to see …
„Stollen” cu martipan
Stollen (Dresden Christstollen) este o prajitura traditionala germana care se face mai mult in preajma Craciunului. Exista numeroase variante de Stollen, majoritatea caracterizindu-se printr-un continut bogat de fructe confiate, stafide, condimente, uneori martipan, nuci sau migdale si cu un strat generos de zahar pudra deasupra. Eu am ales una dintre variante, cu fructe confiate, stafide …
Salata „Olivie” cu creveti
Ingrediente: 2 cartofi 1 morcov 10 ouă de prepeliţă 150 g creveţi decorticaţi fierţi 150 g gâturi de raci (sau carne de crabi) 100 g olive verzi 10 g capere 10 g icre roşii 200 g maioneză sare, piper negru după gust. Cartofii, morcovul şi ouăle de prepeliţă se fierb, răcesc şi curaţă de coajă. …
Facebook-grup „Gustosel” !
Salut dragi prieteni! 🙂 Azi nu vin cu o reteta ca de obicei, insa am o veste buna pentru voi! Ca sa ne cunoastem, sa fim mai aproape si sa putem interactiona mai usor, am creat si un grup culinar pe facebook unde va astept cu mare drag sa va impartasiti cu reusitele voastre culinare! Welcome:  https://www.facebook.com/groups/759757694121686/
Tort „V8” (A.Zumbo)
Cred ca fiecare pasionat de gatit are un apogeu, atingerea caruia este ca o provocare. Pentru mine, acel „Olimp culinar” a fost pina acum renumitul tort al cofetarului australian Adriano Zumbo, „V8”: o minune de tort cu vanilie, in opt straturi diferite ca textura si tehnica de preparare! De sus in jos: Floare de ciocolata alba Vanilla Glaze …
„Păpănasi” de morcov cu stafide
Ingrediente (10 bucati): 500 g morcov 3 linguri gris (manca) 50 g stafide 1 ou 1/4 lingurita scortisoara (optional) 30 g unt sare pe virf de cutit faina sau gris pt. tavalit ulei >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Morcovul se curata de coaja si se fierbe pina ce este gata. Intre timp, spalam stafidele si le punem la hidratat …
Tartă cu prune si nuci
Pentru ca suntem in plina toamna, nu ratam ocazia de a incerca inca o reteta de tarta cu nuci si prune, avind in vedere ca suntem in plin sezon al acestor fructe. Este aspectuoasa, delicioasa, si in acelasi timp usor de facut. Recomand cu mare drag! Ingrediente: 1 kg prune (+/_) 250 g miez de …
Prajitură „Ursuleţul”
Reteta acestei delicioase prajituri „Ursuleţul” este una foarte veche, din categoria mostenirilor de familie, si pe care o recomand cu mare drag amatorilor de coptura cu nuci. De regula aceasta prajitura se coace in tava dreptunghiulara, ca mai apoi sa fie portionata in romburi, insa daca doriti sa obtineti un aspect mai festiv se poate …
Gogosi pufoase din cartofi
Foarte des se intimpla sa ne ramina niste pireu de cartofi de la cina cu care sa nu stim ce sa facem. Aceasta reteta ne vine in ajutor si ne provoaca sa incercam niste gogosi mai diferite decit cele clasice, si anume gogosi din cartofi rumeoare, puhave si aromate! Tin sa va marturisesc ca multe …
„Acqua Pazza”
Astazi am trecut pe la piata de peste si m-am intors acasa cu o multime de „daruri ale marii” proaspete. Pe data am si decis cu sotul: azi la cina mincam „Acqua Pazza”! Aceasta este o mincare usoara si delicioasa de peste si fructe de mare, iar in traducere inseamna Apa Nebuna 🙂 ))) Pe …

Generat în 0.248 secunde.