Cursurile de computere SCRIPTEHINFOGoogle Page Rank

Cursurile de computere SCRIPTEHINFOCursurile de computere SCRIPTEHINFO


Compartimentul ce tine de instuirea si invatarea lucrului eficient la computer
RSS posts

Hi-Tech


Comenteaza

Manual – Cum să folosească creștinii Tehnologiile Informaționale?
Tehnologiile Informaționale, au devenit un fenomen care a luat o mare amploare în ultimii ani, ajutând și afectând în același … Сообщение Manual – Cum să folosească creștinii Tehnologiile Informaționale? появились сначала на ScripTehInfo.
Limbajul JAVA pentru aplicații pe Android – curs express în 10 zile de tabără.
Îți plac aplicațiile dezvoltate pentru telefoane mobile și întotdeauna ai fost curios cum au fost programate? Simți că ești programator … Сообщение Limbajul JAVA pentru aplicații pe Android – curs express în 10 zile de tabără. появились сначала на ScripTehInfo.
Web-design în doar 10 zile de tabără | 23 iulie -1 august 2019
Profesia web-design devine cea mai populară și specialiștii sunt de o mare căutare în zilele de astăzi. Visezi să devii … Сообщение Web-design în doar 10 zile de tabără | 23 iulie -1 august 2019 появились сначала на ScripTehInfo.
Google a lansat tastatura Gboard 2.0 o versiune îmbunătățită pentru Android și iOS.
Obișnuita tastatură de la device-uri poate avea un look foarte modern datorită versiunii Gboard 2.0, care vine cu îmbunătățiri esențiale. … Сообщение Google a lansat tastatura Gboard 2.0 o versiune îmbunătățită pentru Android și iOS. появились сначала на ScripTehInfo.
Seminar la tema facilitării lucrului în echipă cu ajutorul soft-urilor
Cum să lucrăm eficient în echipă la un proiect IT (site, program, design grafic etc) sau la un orice alt … Сообщение Seminar la tema facilitării lucrului în echipă cu ajutorul soft-urilor появились сначала на ScripTehInfo.
Cum să cercetezi Biblia cu ajutorul programelor de computer?
Trăim în epoca unde tehnologiile sunt o parte din viață și de aceea noi trebuie să ne învățăm cum să … Сообщение Cum să cercetezi Biblia cu ajutorul programelor de computer? появились сначала на ScripTehInfo.
IT Ministry training #1 in România
Do you want to learn to teach technologies and the Word of God? This is a great opportunity for you. … Сообщение IT Ministry training #1 in România появились сначала на ScripTehInfo.
Club IT pentru adolescenți
Ești adolescent și ești pasionat de computer? Visul tău este să devii specialist IT? Ai încercat să înveți singur computerul … Сообщение Club IT pentru adolescenți появились сначала на ScripTehInfo.
Seminar în SUA pe tema ”Siguranța online a copiilor”
Tot mai des și mai strigent se pune în discuție tema siguranța online a copiilor de psihologi și prăinți care … Сообщение Seminar în SUA pe tema ”Siguranța online a copiilor” появились сначала на ScripTehInfo.
Cursuri de Branding și Java pentru Android cu profesionali din America
O experiență unicală și benefică a avut loc în perioada 24 iulie – 2 august 2018, în tabăra Coșnița, rnul … Сообщение Cursuri de Branding și Java pentru Android cu profesionali din America появились сначала на ScripTehInfo.

Generat în 15.477 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots