Cursurile de computere SCRIPTEHINFOGoogle Page Rank

Cursurile de computere SCRIPTEHINFOCursurile de computere SCRIPTEHINFO


Compartimentul ce tine de instuirea si invatarea lucrului eficient la computer
RSS posts

Hi-Tech


Comenteaza

Seminar la tema facilitării lucrului în echipă cu ajutorul soft-urilor
Cum să lucrăm eficient în echipă la un proiect IT (site, program, design grafic etc) sau la un orice alt … Сообщение Seminar la tema facilitării lucrului în echipă cu ajutorul soft-urilor появились сначала на ScripTehInfo.
Cum să cercetezi Biblia cu ajutorul programelor de computer?
Trăim în epoca unde tehnologiile sunt o parte din viață și de aceea noi trebuie să ne învățăm cum să … Сообщение Cum să cercetezi Biblia cu ajutorul programelor de computer? появились сначала на ScripTehInfo.
IT Ministry training #1 in România
Do you want to learn to teach technologies and the Word of God? This is a great opportunity for you. … Сообщение IT Ministry training #1 in România появились сначала на ScripTehInfo.
Club IT pentru adolescenți
Ești adolescent și ești pasionat de computer? Visul tău este să devii specialist IT? Ai încercat să înveți singur computerul … Сообщение Club IT pentru adolescenți появились сначала на ScripTehInfo.
Seminar în SUA pe tema ”Siguranța online a copiilor”
Tot mai des și mai strigent se pune în discuție tema siguranța online a copiilor de psihologi și prăinți care … Сообщение Seminar în SUA pe tema ”Siguranța online a copiilor” появились сначала на ScripTehInfo.
Cursuri de Branding și Java pentru Android cu profesionali din America
O experiență unicală și benefică a avut loc în perioada 24 iulie – 2 august 2018, în tabăra Coșnița, rnul … Сообщение Cursuri de Branding și Java pentru Android cu profesionali din America появились сначала на ScripTehInfo.
Cursuri intensive de 10 zile de Java și Photoshop cu specialiști din SUA
Ai știut că Google, Youtube și chiar Facebook folosesc limbajul Java? Ai știut că și sistemul Android este programat în … Сообщение Cursuri intensive de 10 zile de Java și Photoshop cu specialiști din SUA появились сначала на ScripTehInfo.
Anunț: tabără de zi de WordPress și engleză
Ai știt că WordPress deține cota de 27% din totalul site-urilor? Știai că site-urile precum BBC America, Beyonce, Bata, Mercedes-Benz, … Сообщение Anunț: tabără de zi de WordPress și engleză появились сначала на ScripTehInfo.
Cursuri de computer pe înțelesul tuturor
Dacă câteva decenii în urmă întrebai de părinți dacă le va trebui să cunoască computerul ei răspundeau că nu le … Сообщение Cursuri de computer pe înțelesul tuturor появились сначала на ScripTehInfo.
„SIGURANȚA ONLINE” – Conferință IT pentru părinți | 3 martie, 10.00
Copilul Dvs petrece mult timp la computer, tabletă sau telefon? Nu știți ce să faceți ca să-l păziți de influiența … Сообщение „SIGURANȚA ONLINE” – Conferință IT pentru părinți | 3 martie, 10.00 появились сначала на ScripTehInfo.

Generat în 5.033 secunde. Thumbnail Screenshots by Thumbshots